tesekkurler amazondan 2366 tlye aldım kargo bugün geldi ilk izlenim güzel özelliklerine bakınca snapdragon olmaması bir eksi yönü ama oyun oynamam dilerim uzun ömürlü olur |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende eşime alıcam 5 yıldır samsung E5 kullanıyor oyun filan oynamz özelliklere bakınca tam f/p telefonu
Yetişebilseydiniz dh ye özel 200 tl indirim den faydalanırdınız tabi çok kısa sürede bitmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ram harici her şeyiyle A50 den üstün diyebilir miyiz? NFC özelliği M21 de var di mi hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 15 Aralık 2020; 22:40:36 > -
NFC özelliği var ben kullandım
Koymaları iyi olmuş. A50 gibi telefona koymaması şaşırtmıştı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RESTYY
Bu mesaj silindi.ürün acıklamasında
Android'ler desteklenmez.Kod
Yığını:yazıyor
-
Zaten bataryası bu cihazın 'her şeyi'
-
Samsung M21 de NFC ozellıgı vardır test yaptım..calıısyor..
nfc parmakla asagı cekılen menude gorursunuz..
-
Sağolun hocam.
-
-
merhaba,
kullanıcı deneyimi?
Araç için;
mıknatıslı telefon tutucu mu?
vantuzlu telefon tutucu mu?
Teşekkürler.
-
dün akşam m21 siparişi verdim amazondan akşama elimde olacak oyun oynayan birisi değilim sadece internet,müzik,video takılırım zenfone 3laserdan geçicem bu modele inş. memnun kalırım.
-
Merhabalar A50 telefonum yavaş şarj olmaya başladığı için sattım. Kamera kullanmiyorum ağır oyunlar da oynamıyorum,normal kullanimda ısınmaması çok önemli. A50 ye kıyasla performansı nasıldır?
Bu telefon da 2 saat 30 dakikada şarj oluyor.
-
Isınmasın ve hızı A50 den düşük olmasın yeter
Isınma konusunda çok farklı görüşler var. Bazıları şikayet ediyor ısınmadan bazıları da ısınma problemi yaşamıyor. Ben ısınma problemi yaşamayanlardanım. AnyDesk ile bir bilgisayar 5 saat bağlı kaldım ve pek ısınmadı. Oyun deneyimim olmadığı için onun hakkında bir şeyler söyleyemeceğim ne yazık ki.
-
Merhaba kullanan arkadaşlar herhangi bir kronik sorunla karşılaştınız mı. Önceden redmi note 8 kullanıyordum. Yakınlık sensörü iyi algılamasını için konuşurken ekran açılıyordu. Bunda öyle bir durum var mı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koksal68 -- 20 Aralık 2020; 3:42:43 >
-
Telefon dün akşam elime ulaştı gece saat 3 de sipariş verdim akşam 5 de elimdeydi aksamdan beri yoğun program kurma güncelleme vs işlemleri yaptım öncelikle telefon orta segment bir telefon çok uçuyor kaçıyor bir durumu yok oyun oynamadım zaten telefonda oyun oynama gibi bir alışkanlığım yok İnternet film müzik YouTube vs isler için fazlasıyla yeterli şimdilik memnunum 1 2 hafta sonra tekrar görüşlerimi bildiririm bunun dışında çok ısınma sorunu ile karsilasmadim güncelleme ve kurulumlarda bile ortalama idi sicakliklar öyle alev gibi yanıyor bir durum yoktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X