M21 de isinma problemi var. Burdakilere fazla aldanma.. Herkesib telefon yorumu ciddiye alinmaz. Sarjim 4 gun gidiyor diyen adamin telefon hakkindaki yorumu ciddiye alinir mi? Alo alo demek icin kullaniyor adam. Mesela telefonu aldim. Bi sure kullandim ve isinma problemleri filan gordum. Hatta onceki sayfalara bak cokca yazmisligim vardir. Telefonu esime verdim. Esim telefon isinmiyor diyor. Hakikaten de ondayken isinmiyor. Isınmıyor cunki telefon calarsa alo diyor. Calmazsa telefonla oynamiyor. Sarji da cok gidiyor :)) Yabanci forumlarda da konusulan birsey. Islemci kaynaklı isinmalar oluyor. 2100 liraya Garantili bundan iyi cihaz yok malesef. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (49. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 8 Mayıs 2021; 13:29:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Isınma durumu diğer telefonlara göre bir tık fazla ama öyle rahatsız edici değil. M51,poco x3, redmi note 8, mi 9 lite, k20 pro gibi son kullandığım ve karşılıklı test ettiğim cihazlara göre 2-3 derece fazla ısınıyor. Ateş ölçer ile yaptığım testlerde telefonu denemek için çok zorladığım işlemlerde M51 38 derece civariyken, M21 41 derece civarındaydi.quote:
Orijinalden alıntı: Larkin34M21 de isinma problemi var. Burdakilere fazla aldanma.. Herkesib telefon yorumu ciddiye alinmaz. Sarjim 4 gun gidiyor diyen adamin telefon hakkindaki yorumu ciddiye alinir mi? Alo alo demek icin kullaniyor adam. Mesela telefonu aldim. Bi sure kullandim ve isinma problemleri filan gordum. Hatta onceki sayfalara bak cokca yazmisligim vardir. Telefonu esime verdim. Esim telefon isinmiyor diyor. Hakikaten de ondayken isinmiyor. Isınmıyor cunki telefon calarsa alo diyor. Calmazsa telefonla oynamiyor. Sarji da cok gidiyor :)) Yabanci forumlarda da konusulan birsey. Islemci kaynaklı isinmalar oluyor. 2100 liraya Garantili bundan iyi cihaz yok malesef.
Alıntıları Göster
Eskiden LG g4 falan kullananlar bilir 50 dereceye ısınma yok denirdi
Telefonun işlemci yapısındanmidir nedir basit işlerde bile full performans çalışıyor. O yüzden hem batarya fazla enerji harciyor hemde telefon bir miktar gereksiz ısınıyor.
Ben işlemciyi kısarak tasarruf modunda kullanıyorum, hem batarya vermesi gereken gerçek performansa yakın sonuçlar veriyor, hemde ısınma sorunu ortadan kalkıyor.
Kullanım olarak tasarruf modunda belirgin bir performans kaybı hissetmedim.
Gönül isterki full performans kullanalım ama bu şekilde kullanmak zorundayım.
Son kullandığım 7-8 telefon içinde F/P olarak beni en çok tatmin eden cihaz bu işin aslı.
Çok ama çok sık telefon değiştiren biri olarak sorunsuz ve insanı %100 tatmin edecek hiçbir cihaz görmedim.
Mesele verdiğin paranın karşılığını ne kadar alıyorsun. Bu fiyat aralığında bundan daha iyi bir telefon olmadığı için ben bu eksikliklerine takılmıyorum.
Bu eksiklikleri olmayan bir cihaz almak istesem 4-5 bini gözden çıkarmam lazım. 3500 TL ye aldığım M51, verdiğim para konusunda bu telefon kadar tatmin etmeyince satıp bu telefona geçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 5 Mayıs 2021; 16:26:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Meslea cihazı hiç kullanmadan bir süre bekletsem ve açıp kullanmaya başlasam kamerayı açsam 1 dk içinde üst tarafı çok jsiniyor ve genel bi ısınma da değil lokal bi ısınma. Üst Kamera ve çevresi. Youtube ta az ısınıyor, çok oyun oynayan biri değilim ama sadece basit bi oyun oynarım çok ram harcamayan bi oyun o da ara sıra. Oyjn esnasında ısınıyor. Güncellemeden evvel de aynı şekilde kullanırdım ama böyle bi problem yoktu nedense....tabi şarj esnasında da ısınıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinkman1234567890 -- 5 Mayıs 2021; 11:55:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Likit ekran koruyucu kullanan var mı; var ise tavsiye eder misiniz
Bu cihaz mı yoksa samsung 5g ekonomik cihazlarımı bekleyelim
alma
Niye ki çok mu kötü; fiyatına göre iyi telefon
Ekran
İşlemci
Ayni fiyata daha iyisi kötüsü var mı bilemem. Ama ben beğenmedim problem yaratıyor. Memnun değilim ben.Başkalarına al demem yanlış olmaz mı?adam bana küfreder sonra. Ben şahsen önermiyorum başkası ne der onu da bilemem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinkman1234567890 -- 8 Mayıs 2021; 0:27:17 >
Evet herkes kendi yorumunu bildiriyor haklisıniź
quote:
Orijinalden alıntı: Pinkman1234567890Meslea cihazı hiç kullanmadan bir süre bekletsem ve açıp kullanmaya başlasam kamerayı açsam 1 dk içinde üst tarafı çok jsiniyor ve genel bi ısınma da değil lokal bi ısınma. Üst Kamera ve çevresi. Youtube ta az ısınıyor, çok oyun oynayan biri değilim ama sadece basit bi oyun oynarım çok ram harcamayan bi oyun o da ara sıra. Oyjn esnasında ısınıyor. Güncellemeden evvel de aynı şekilde kullanırdım ama böyle bi problem yoktu nedense....tabi şarj esnasında da ısınıyor
Ben daha güncelleme yapmadım öncelikle onu yazayım ;
10 dakikaya yakın full hd video çektim kamerayla bahsettiğin gibi bir ısınma sorunu olmadı hocam. Teknoloji biraz da şans işi sanırım
-
S22 ultrayı bekle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
M serisinin 5g versiyonu çıktığını duydum
m42 bizde satışa çıkar mı?
-
Güzel haber
Ben özellikle güncelleme alacak diye aldım. Ama güncellemeden sonra ısınıyor ve ara sıra ekran kendi kendie işlem yapıyor. Acikcasi ben pişmanım, başkalarına da tavsiye etmem hatta samsungdan uzak dursunlar derim. Yeni markalar daha güvenilir daha iddialı bence
Samsung'un s ve note serisinden baska almayın hocam a serisiymis m serisiymis j serisiymis hepsi fiyasko böyle orta segment samsung alıp ağlıyorsunuz sonra kötülüyorsunuz samsungu alın amirali keyfinize bakın :)
quote:
Orijinalden alıntı: ACE 2012m42 bizde satışa çıkar mı?
ben beklemedeyim satışa çıkarsa ve güvenli klasör olursa almayı düşünüyorum
Amirali alabilsem gidip iphone alırım zaten samsung da neymiş. Ustelik bu problemler herkeste yok adam papçi oynuyor sıkıntı olmuyor ben chrome a giriyorum ısınıyor.
Şans diyelim o zmn
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X