< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (50. sayfa)
-
-
2250 TL fiyat bandında daha mantıklı cihaz yok. Ekran ve performans olarak kesinlikle azımsanamayacak kadar iyi. M51'de ram ve işlemci çok daha iyi. O yüzden performans olarak aradaki farkı hissedersiniz. Ama kesinlikle pişman olmazsınız. Batarya süresi olarak karanlık mod açık, ekran parlaklığı yüzde 30, hiç oyun yok, ful whatsapp kullanımı, az youtube az instagram kullanımı ile Android 11'de %100'den %1'e kadar daha bugün 11 saat 40 dakika ekran süresi aldım. Uçak modu açık şekilde wifi arama ile kullandım. Always on display kullanıyorum akşamdan sabaha kadar. Onu kullanmazsanız üzerine bir 40 dakika daha ekleyin. Sonuç olarak maksimum sürenin 12 buçuk saat olduğunu ve bence daha fazlasının mümkün olmadığını hesaba katarak bu cep telefonunu alıp almayacağınıza karar verin lütfen.
İnşallah faydalı olmuştur yorumum sizin için.
-
Çok saol hocam, çok açıklayıcı oldu hemde 👍
M51 verip = m21+tab a7 müthiş seçenek o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende M51 den geçtim 3-4 ay önce. Batarya olarak biraz daha az süreler alacaksınız o garanti.quote:
Orijinalden alıntı: tam1marjinal
Arkadaşlar merhaba, galaxy m51 kullanıyorum
Henüz 3 aylık cihaz garantisi devam ediyor. Uygun bir şekilde satıp karşılığında m21 + tablet almak istiyorum
2250 fiyat bandında bu telefonu tavsiye edermisiniz. Akıcılık olarak m51 den baya düşük olarak farkedermi.
En çok dikkat ettiğim konu ise batarya ekran süresi. Max kaç alıyorsunuz. Ekran ışığı, karanlık mod vs kısılı kullandığınızda. M51 yüksek ışıkta aydınlık mod ortalama 12 iken, kısık ekran + karanlık mod max 17 saat görmüştüm
Yanıtlarınızı beklerim.
Birde tabi ki hız farkı var. Genelde Google, YouTube, netflix, whatsaap kullandığım için bunlar işlemciyi yormadigindan çok farketmiyorum. Tasarruf modunda işlemciyi kısıp kullanıyorum bataryada gayet memnun ediyor beni.
Exynos işlemci snapdragona oranla biraz fazla güç tüketiyor ve yoğun kullanımda bir miktar fazla ısınıyor ama işini yapma konusunda hiç sorun yaşatmadi.
Şahsen M51 den geçtiğime bir gün bile pişman olmadım. Aksine arada ki farkla baska ihtiyacimi gördüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hepsiburada kisiye ozel 250 tl indirim vermis,
Arkadaslar alacak olan varsa baksin derim
Banada vermis
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay
Bende M51 den geçtim 3-4 ay önce. Batarya olarak biraz daha az süreler alacaksınız o garanti.
Birde tabi ki hız farkı var. Genelde Google, YouTube, netflix, whatsaap kullandığım için bunlar işlemciyi yormadigindan çok farketmiyorum. Tasarruf modunda işlemciyi kısıp kullanıyorum bataryada gayet memnun ediyor beni.
Exynos işlemci snapdragona oranla biraz fazla güç tüketiyor ve yoğun kullanımda bir miktar fazla ısınıyor ama işini yapma konusunda hiç sorun yaşatmadi.
Şahsen M51 den geçtiğime bir gün bile pişman olmadım. Aksine arada ki farkla baska ihtiyacimi gördüm.
Alıntıları GösterEvet dostum m51 konusunda beraberdik baya kafa patlatmıştık bu ekran süreleriyle alakalı 😇
Aşırı yük bende bindirmiyorum tele yapılanlar aşağı yukarı aynı zaten oyun yok, netflix youtube instagram twitter browser kullanımı
Tab a7 lerin fiyatı çok uyguna düşmüş dedim hiç masraf yapmadan elimdekini çıkarayım aynı görevi görecek bi tel + tablet çok çok daha iyi olur dedim. Teşekkürler bilgilendirme için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
M21'de uygulamaları SD karta taşımak için ne yapmak gerekiyor?
Ayarlar/uygulamalara geldiğimde depolama da sd karta taşı seçeneği, Instagram dahil hiç bir uygulamada çıkmıyor
Cifthat kullananlar bataryaya olumsuz etkisi varmı?
Sen neyin kafasını yaşıyorsun birader? Bu anlattıklarının hiç biri yok bu telefonda. 7 aydır sorunsuz kullanıyorum ben bu cihazı
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Nomad_Sen neyin kafasını yaşıyorsun birader? Bu anlattıklarının hiç biri yok bu telefonda. 7 aydır sorunsuz kullanıyorum ben bu cihazı
Olabilir sen yaşamadın diye övecek miyim? Sen kendi açından değerlendir ben kendi açımdan!!
Telefonda sorun yaşayan arkadaşlar sorunları çare bulmak amacıyla; ve durum tespiti amacıyla paylaşımda bulunuyorlar.
Telefondan memnun olan arkadaşlarda kendi deneyimlerini paylaşıyorlar;
Ben m21 i 5 aydır kullanıyorum memnunum tavsiye eder miyim? Evet.
Ayrıca eşimde 1 yıldır m20 kullanıyor o da memnun
Memnuniyetler beklentilere göre değişir.
Buralarda bahsedilen kronik sorunları yaşamadım umarım sonrada olmaz.
Sorun yaşayan arkadaşların gönüllerince çözüm bulmaları dileği ile
M21 hoparlör ses kalitesi nasıl
m21 alınır mı ve nereden ucuza alınır fiyatı artmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaana0
Hepsiburada kisiye ozel 250 tl indirim vermis,
Arkadaslar alacak olan varsa baksin derim
Banada vermiskullandınızmı
-
Evet hocam
quote:
Orijinalden alıntı: kaana0
Evet hocamm21 aldınız mı geldi mi?
-
Ne çok iyi ne çok kötü, orta. Zaten bu fiyat seviyesinde iyi birşey pek mümkün değil. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Sonuçta iş görüyor çok büyük beklenti olmasın.quote:
Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVETM21 hoparlör ses kalitesi nasıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 14 Mayıs 2021; 12:51:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X