< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (51. sayfa)
-
-
Herkese merhaba arkadaşlar sizlere bir soru sormak istiyorum..
Ben cihazıma android 11 hindistan romunu kurmuştum, knox sayacında filan artma yok. ama csc hindistan oldu. cihazım Samsung Türkiye Garantili cihazda herhangi bir sıkıntı olması durumunda garantiye gönderdiğimde, garantisi bozulur mu csc hindistan olduğu için??
-
Oppo a73 mu m21 mi? Fikri olan var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay
Ne çok iyi ne çok kötü, orta. Zaten bu fiyat seviyesinde iyi birşey pek mümkün değil. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Sonuçta iş görüyor çok büyük beklenti olmasın.
Alıntıları GösterEkran hariç superamoled fhd+
Ben sadece hoparlör için söylemiştim. Dediğiniz gibi ekran konusunda bu fiyat aralığında daha iyisi yok.quote:
Orijinalden alıntı: ACE 2012Ekran hariç superamoled fhd+
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3.1 güncellemesi gelmedi En son Singapur Polonya oralarda yayınlamışlar 10 gün önce, bizde uyumaya devam; 3.1 varsın vermesinler, güvenlik güncellemesi bari yapsalar; umulur ki burda şikayete konu olanlar düzelir.
Anlayamadım
Esimde M20 var tempke run 2 oynuyorum fotoğraf çekiyorum vs telefon buz dolabı gibi
Ayni şeyleri M21 de yapıyorum m20 ye kıyasla ısınıyor????
Bu benim de dikkatimi çekti. Telefon ilk alındığı zamanlar bu kadar değildi şu aralar bir ısınma hissediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 11 Mayısta Hepsiburada sitesinden Samsungshop satıcısından M21 aldım.Telefonu kampanya ile 2097 TL ye malettim diye seviniyordum açıkçası.Ama telefon bayramın 3.günü geldi kargo ile.Kurulumu yaptım.lk kurduğumda hiçbir sıkıntı yoktu.Ertesi gün telefon evdeki wifi ağını görmemeye başladı.Sonra görünce kopmalar yapmaya başladı sürekli.Modeme restart attım yeniden kurdum.Telefonun ağ ayarlarını sıfırla yaptım.Sonra tekrar baştan kurdum telefonu.Yeni kurulum yaptım ne yapsam nafile.Belki modem kaynaklıdır dedim arkadaşın evine gittim onun modeme de bağlanmadı bir türlü.Bağlanınca iki dakika sürmedi kopması.Bağlandığında da hızı 2 mb falan zor görüyordu zaten.Samsung servisi aradım.Telefonu servise gönderin dediler daha bir gün bile kullanamadan telefon serviste şu an bekliyorum.Bana mı denk geldi bilmiyorum ama çok moral bozucu bir durum.Umarım güncelleme vb yaptık deyip çalışmayan teelfonu göndermezler korkuyorum şimdi.Samsung servisi umarım değişim kararı çıkarır.Çok can sıkıcı bir durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardbuda -- 20 Mayıs 2021; 21:54:30 >
-
Çok geçmiş olsun hocam. İnşallah sorun çözülür Allah'ın izniyle. Samsungun M serilerinde sorun yaşayanların sayısı çok fazla. M serisinin neredeyse tümü kronik sorunlarla boğuşan cihazlar maalesef. Yapacak bir şey yok. Samsung o kadar çok model çıkarıyor ki birçok modelde kronik sorun olması onlara göre normal karşılanıyor. Oysa ki neredeyse bütün serilerde kronik sorunlar var. Tekrardan gelmiş geçmiş olsun. Allah bir çıkar yol nasip etsin inşallah. İşleriniz rast gele.
-
fiyat 2800 TL olmuş 2300 TL ydi
-
Bu telefonlar üretim bandında çıktıktan sonra kontrol edilmiyor mu? Böyle problemlerin çıkması saçmalık.
quote:
Orijinalden alıntı: onurrangerÇok geçmiş olsun hocam. İnşallah sorun çözülür Allah'ın izniyle. Samsungun M serilerinde sorun yaşayanların sayısı çok fazla. M serisinin neredeyse tümü kronik sorunlarla boğuşan cihazlar maalesef. Yapacak bir şey yok. Samsung o kadar çok model çıkarıyor ki birçok modelde kronik sorun olması onlara göre normal karşılanıyor. Oysa ki neredeyse bütün serilerde kronik sorunlar var. Tekrardan gelmiş geçmiş olsun. Allah bir çıkar yol nasip etsin inşallah. İşleriniz rast gele.
Çok teşekkürler.Samsung servisinden aradılar.Değişim kararı çıktı çok şükür.Sadece mavi renk almıştım mavi yokmuş ellerinde yeşil renk göndersek olur mu dediler.Renge takılmadım çok.Yenisini bekliyorum şimdi kargoda bir iki güne gelir sanırım inşallah yenisi ile aynı sorunu yaşamayız.
-
Hocam gecmis olsun teknoloji şans işi dedikleri bu olsa gerek yenisini sorunsuz kullanmanız temennisiyle:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
👍
Teşekkürler iyi dilekleriniz için.Evet şans işi gerçekten de benim de şansım hep kötü gidiyor bu telefon olayı ile.Bakalım iyi olur inşallah yeni gelen telefon
-
Benim tel de ısınmaya basladi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X