|
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (53. sayfa)
-
-
Herkese merhaba, babama M21 aldım ama bir şey sormak istiyorum. Cihazda gelen aramaları nasıl kaydedebiliriz? Call recorder özelliği sanırım ülkemiz sürümünde yok. Hangi sürümde olduğunu bilen ya da deneyimleyen var mı? -
Telefon ses kayıt alma özelliği ni kaldırmışlar ben arayıp sordum sadece Samsung da değil diğer markalar içinde geçerliymiş yani tüm yeni çıkan modeller de artık ses kayıt özelliği stock romarda olmayacakmış ama root lu telefonlarda sorun olmaz yüklenebilir.
-
Yasa yereği telefon kaydı almak yasak diye biliyorum. O yüzden o özelliği deaktif ediyorlar.
-
İnternette gördüğüm kadarıyla başka ülkelerin stock romlarında bu özellik mevcut. Tabi hangi ülkede var diye de tek tek deneme yanılma yapasım da yok -
Evet yasa gereği bizim ülkede yokmuş -
Hindistan romunda var hocam
-
Hım çok teşekkürler, deneyeyim o halde -
Arkadaslar telefondan cok memnunum ama baska bir model gelecek bana huawei p40 modeli. Sizce m21 le devam mi etmeliyim yoksa p40 daha iyi midir ne dersiniz -
Android sorunu çözüldü mü Huawei'de?
-
Google ile sorunu devam ediyormus hocam ama bir kac düzenlemeyle uygulamalar,google kurulabiliyormus. Tabi beni düşündüren durumlardan birisi de bu zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: _Nomad_
Arkadaslar telefondan cok memnunum ama baska bir model gelecek bana huawei p40 modeli. Sizce m21 le devam mi etmeliyim yoksa p40 daha iyi midir ne dersinizM21 in 2,5 - 3 katı fiata satılıyor p40 demek ki daha iyi.
Sıkıntı google olayı ama huawei ninde kendi çözümleri var.
Bu arada M21 den bende memnunum hiç yarı yolda bırakmadı bazen, bazen derken çok nadir arayan ulaşama oluyor bende hattan kaynaklıdır diye düşünüp önemsemiyorum.
Telefon bizle, ekranı ile iletişime geçiyor ya ekranının iyiliği yetiyor.
-
Son güncellemeden sonra 14 saat ekran açık kalma süresi sonunda %16 şarjım vardı arkadaşlar.
Bunda benim cihazın tüm özelliklerini kısmamın büyük bir payı vardır diye düşünüyorum.
(Orta düzey güç tasarrufu modu, karanlık mod, uçak modu vs.)
Uçak modunun bu kadar etki yaratacağını tahmin etmiyordum
Bulunduğum bölgede ancak iki tırnak çekiyor (Vodafone) ve dolayısıyla cihaz daha çok güç tüketiyor sanırım.
16 Ocak 2021'den beri kullanıyorum, bugüne dek ya üç ya da dört günde bir şarja taktım.
Kamera hariç her anlamda memnunum cihazdan
Kameradan memnun olmamamın nedeni 48 MP modunda bile detaya inmeden yakınlaştırdığımda dahi çözünürlüğün epey bozulması
-
Buna ek olarak 60'tan fazla uygulamayı derin uykuya geçirerek kullanıyorum
Yalnızca Telegram ve Whatsapp derin uyku modunda değiller
Onları da dilediğimde Greenify ile durduruyorum
Telefon bitkisel hayattaymış gibi bir durum yaratıyorum esasında
-
3.1 güncellemesi ile pratikte neler değişti fotoğraf dan başka pek bir şey göremedim.
İzlenimleriniz?
-
Bugün yükledim Hindistan romunu ses kayıt özelliği için otomatik ses kayıt alıyor işime yaradi
-
Üstat peki bu Hindistan rom da olup da bizde olmayan özellikler var mı? Ekran kaydedici güvenli klasör gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACE 2012 -- 8 Haziran 2021; 13:59:14 > -
Güncelleme ekranında ne tür yeniliklerin geleceğini az buçuk olsa da anlatıyor. Mucizeler gerçekleşmedi, ufak tefek yenilikler var kamera tarafında, o kadar.
-
Video kayıt alma yok galiba baktım göremedim
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X