Şimdi Ara

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.516
Cevap
30
Favori
106.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    WhatsApp'in kendi yedekleme sistemi var hocam. Google'a yedekleyebilirsiniz. Tüm konuşmalar aynı şekilde yüklenir tekrardan geri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyagERdem

WhatsApp'in kendi yedekleme sistemi var hocam. Google'a yedekleyebilirsiniz. Tüm konuşmalar aynı şekilde yüklenir tekrardan geri
    Sifirlamisken root da atmak istiyordum pek bir anlatim bulamadjm

• neksus N kullanıcısına yanıt

destekler,

• Eğer android 10 da voleybol destekliyor ise 11 de de kesin destekler; sim kart da sorun yok demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neksus

Android 11 den sonra Volte'yi desteklemiyor mu bu cihaz. Bimcell hattımla Türktelekom uygulaması üzerinden yaptığım denemede Volte'yi açmak istediğimde "Cihaz Volte servisini desteklememektedir" diyor.

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]

• quote:

Orijinalden alıntı: neksus

Android 11 den sonra Volte'yi desteklemiyor mu bu cihaz. Bimcell hattımla Türktelekom uygulaması üzerinden yaptığım denemede Volte'yi açmak istediğimde "Cihaz Volte servisini desteklememektedir" diyor.

Hocam benim de turktelekom. Müşteri hizmetlerini arayıp hattı resetlettir. Açıp kapatınca düzelmesi lazım. Ayrıca turktelekom uygulamasını playstoredan yükleyip uygulama içindeki ayarlardan volte aktif mi değil mi görebilirsiniz.

• Bimcell , pttcell turktelekom altyapısını kullanıyor. Benimde başta kapalıydı. Bu şekilde yaptım volte açıldı. Ama hala şebeke üzerinden görüntülü arama yapmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker1903

Bimcell , pttcell turktelekom altyapısını kullanıyor. Benimde başta kapalıydı. Bu şekilde yaptım volte açıldı. Ama hala şebeke üzerinden görüntülü arama yapmıyor.

Volte açıldıktan sonra bu linkteki adımlar takip edilince görüntülü görüşme yapılabiliyormuş İsterseniz bir deneyin. (Sonucu için dönüş yapıp bilgi verebilirseniz herkes için bu bilgi yararlı olabilir.)

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/And-11-ile-g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCl%C3%BC-g%C3%B6r%C3%BC%C5%9Fme/td-p/7176192

• arkadaşlar, telefonda görüşme yaparken hoparlöre alırsam sesim karşıya kesik kesik gidiyormuş, başına gelen ya da çözümü bilen var mı?

• vaneyck V kullanıcısına yanıt
    Turktelekom da normal

• neksus N kullanıcısına yanıt
    Olmadı malesef.

• quote:

Turktelekom da normal

turkcell kullanıyorum hocam, bölgesel olabilir mi?

Olabilir.

• quote:

Olabilir.

ancak şebeke kaynaklı olabileceğini düşünmüyorum, yazılımsal olmalı. Hoparlörden alınca veya kulaklığı takınca bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaneyck -- 19 Haziran 2021; 13:2:37 >
    Hocam benim hat pttcell. Bana da oluyor arada. Kesinlikle şebeke kaynaklı. Onceki telefonum da samsungdu onda da oluyordu.

• En son gelen güncellemeden sonra. Kamera güncellemesi falan yazıyordu. 700mb boyutunda. Telefon uygulama geçişlerinde belirgin hızlandı. Benzer bir his yaşayan oldu mu merak ettim? Normalde oyundan anasayfaya dönerken biraz bekletir ve takılır gibi olurdu. Şimdi yaşamıyorum ilginç bir şekilde.

• ibrahimuzum123 İ kullanıcısına yanıt
    İlginç değil hocam. Güncelleme bu tarz şeyler için veriliyor zaten

• Turktelelekom m21 de volte görmüyor. Hattti gm9 a takip actim volteyi. Tekrar m21 e taktım. Su an telefonda 2 tane tt hattti var. Ikiside volte acik.

• Türk telekomda Volte için;Türk Telekom uygulamasında,
    Servis seçeneklerinde bulunan 4,5G ve VOLTE yi aktif edin desteklemiyor filan derse bile inatla tekraren deneyin olacaktır.
    Konunun 40 li sayfalarında konu edilmişti

• Samsung donanım olarak aynı olsa bile M ve A serilerinde ayrım yapıyor biliyorsunuz, one ui A da tam M de core temel sürüm; bu da bizi bazı uygulamalardan mahrum bırakıyor.

Acaba başka firmaların arayüzü xiaomi bibi yüklense ne olur; root gerekir garanti bozulur; xda da baktım pek de bir şey yok tecrübe eden var mı?

Bu arada pekte önemli değil ama merak işte.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.