Şimdi Ara

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.516
Cevap
30
Favori
106.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar volte tam olarak ne oluyor? Sesli aramalar daha kaliteli mi oluyor? Bir diğer sorum bazı kişileri arayınca arama ekranında HD yazıyor çıkıyor bazı kişilerde yok bu neyi ifade Ediyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimuzum123 İ kullanıcısına yanıt

volte (sesli aramanın 4.5g ile HD ses iletişimi yapılmasına) volte denir, yani diyelimki volte açık değil veya desteklemeyen cihaz ise arama yaparken cihaz 4g den 3g ye düşerek 3g üzerinden sesli arama yapar ama volte desteği varsa bu aramayı 4.5g den 3g ye düşürmeden HD ses ile daha net ses iletişim sağlar, sende volte var ama karşı kişi de açık değil veya desteği yoksa aramaların 4.5g yani senin cihaz yine 4.5g den düşmeden 3g ye aramaların 4.5g olur lakin karşısı 3g ise ses iletişimi HD olarak yansımaz düz ses gider diye biliyorum yanlışım varsa da affola.  

• telefonda dokunmatik sorunu yaşıyorum durup dururken dokunmatiği çalışmamaya başladı buu sebebi nedir 6 aylık telefon daha ne yapabilirim

• lazye kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda dokunma hassasiyetini arttır gibi bi seçenek vardı. Onu açıp dener misin bi de hocam. Gerçi komple çalışmamazlik yapıyorsa sizde bi işe yaramayabilir ama denemekten zarar gelmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonu One UI 3.1 yazılımında olup parmak izi sorunu yaşayan var mı? Bazen telefonun ekranı kapalıyken parmak izine dokunuyorum fakat hiçbir şekilde algılamıyor sanki parmak izi sensörüyle temassızlık oluyor gibi.

• Zulema Zahir kullanıcısına yanıt

öyle bir sıkıntı olmuyor; fakat telefonu yeniden başlat yaparsanız, böyle bazı ara sıra olan aksilikler düzelebilir. Ayarlarda yeniden başlatın günlerini planlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimyagERdem

Ayarlarda dokunma hassasiyetini arttır gibi bi seçenek vardı. Onu açıp dener misin bi de hocam. Gerçi komple çalışmamazlik yapıyorsa sizde bi işe yaramayabilir ama denemekten zarar gelmez

Telefonun dokunmatiği çalıştıramadım ki oraya girebileyim. Yine de ilginiz için teşekkür ederim garantiye verdim telefonu.

• lazye kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. İnşallah düzgün bi şekilde hallolur

• quote:

Orijinalden alıntı: kimyagERdem

Geçmiş olsun hocam. İnşallah düzgün bi şekilde hallolur

saolun hocam

• Ekranı değiştirirler

• Güncelleme gelmiş ben indirdim

• Güncellemeyi indirdim. Şarjı sanki daha uzun gidiyor özellikle ekran açık olarak. Başka bir değişiklik farketmedim çokta kurcalamadim

• Pano özelliği gelmis

• Son güncellemeler cihazı mahvetti gibi hissediyorum. Sürekli bir ısınma var, şarj geceleri kendi kendine azalıyor. Cihazımda bariz bir kasma da var sanki işlemci zayıf ram düşükmüş gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zulema Zahir

Son güncellemeler cihazı mahvetti gibi hissediyorum. Sürekli bir ısınma var, şarj geceleri kendi kendine azalıyor. Cihazımda bariz bir kasma da var sanki işlemci zayıf ram düşükmüş gibi.

Kesinlikle katılıyorum, özellikle şarj çok hızlı gitmeye başladı

• Bu telefona root atmayi anlatabilecek var mi?

• Root yapılınca mobil bankacılık uygulamaları çalışılıyor mu

• Hiç root işine girip knox sayacını 0x1 yapmayın derim. Ayrıca telefonda geçmeyen ısınma ve kasma sorunlarını aşmak için smart switch le yedeğini alıp fabrika ayarlarına sıfırlamak daha mantıklı geliyor bana. Yaklaşık 2.5 aydır kullanıyorum ne ısınma ne kasma sorunum olmadı. Android 11 den sonra yukarıda yazdığım gibi bir reset attım o kadar. Özellikle kullanmadığım sistem uygulamalarını (facebook google vs) devre dışı bıraktım. Adaptif pil ve kullanılmayan uygulamaları devre dışı bırak seçeneklerini devre dışı bıraktım. Unutmadan birde greenify kullanıyorum. Otomatik uyutma yerine manuel uyutmayı kullanarak arka planda çalışmasını ve bildirim göndermesini istemediğim uygulamaları ara sıra uyutuyorum. Neyse çok uzattım. Umarım birilerine faydası olur yazdıklarımın.

• Yeni güncellemeler ile uygulamaları sd karta taşıma geldi mi

• Merhaba, telefonumun ekranı ilkten bir bölgede mürekkep lekesi gibi başladı ve hemen ertesi gün tamamen karardı. Garantiye yollayacağım, var mı servis önerisi verebilecek ? Her Samsung servisi aynı memnuniyeti veremiyor biliyorsunuz ki, daha önce tecrübe eden varsa yardım alabilirim.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.