Bu resim neydi acaba Böke efekti mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (54. sayfa)
-
-
Normal portre çekimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani sorunlu mu çekmiş fotoyu
Telefon ses kayıt etme dışında başka bir artısını görmedim bu akşam İtalya romu nu yükleyeceğim merak ettiğim için
👍izlenimlerinizi bekliyoruz; en torpilli rom Hindistan olsa gerek bildiğim bir şey yok ama, m serisi Hindistanda üretiliyor.
İtalya tonunu iki kere telefondan indirdim ikisinde de zip dosyasını çıkartırken crc hatası verdi şunu gördüm diğer ülke romlarinin bir artısı yok hatta fazladan gereksiz uygulamaları ve servisleri var mesela Hindistan romunda telefon ses kaydetme var ama fazladan gereksiz uygulamalar ile geliyor ama silinebiliyor bizim Türkiye romu daha diğer romlara göre daha sade diğer ülkelerin csc uygulama iceren dosyasi 400 mb civar iken Türkiye romundaki 70 mb civarında ama telefon ses kaydı yok
arkadasla telefonda hat düşmeme sorunu yasamaya başladım. gecen hafta güncelleme geldi. onunla düzelir diye umut ettim olmadı. 9333 u arıyorum öylce kalıyor telefon. kapatıp acmam yada ucak modunda alınca düzelme oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AkletmeklazımBu cihaz mı yoksa samsung 5g ekonomik cihazlarımı bekleyelim
2300 lerdeyken alabilirdiniz. bende 5g cihaz bekleyecektim ama ilk gelen 5g cihazlar pahalı ve ucuzlaması için 1 telefon eskiyecek arada. birde ülkemize gelmesi var 5g nin. kısaca 5g cihaz alacaksanız fazladan m21 parasını vereceksiniz su an 5g li cihaza.
-
Recovery menüsünden format atarak deneyin hocam. Ben o şekilde çözmüştüm sorunu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kimyagERdem
Recovery menüsünden format atarak deneyin hocam. Ben o şekilde çözmüştüm sorunu.tsk ederim
-
Sonucu olumlu veya olumsuz yazarsanız sevinirim. İnşallah çözüm olur
Aynen öyle oldu şu an bu cihaz 3000tl civarında beklemek mecburi artık
Hattınız nedir?
3.1 güncelleme sonrası ısınma problemi, bağlantı problemi, gibi sorunu olan arkadaşlarda düzeltmeler oldu mu
Isınma yada bağlantı problemi yok
quote:
Orijinalden alıntı: AkletmeklazımHattınız nedir?
turktelekom. ama bu sorunu sadece bu telefonda yasadım.gm 9 pro da var
-
Android 11 den sonra Volte'yi desteklemiyor mu bu cihaz. Bimcell hattımla Türktelekom uygulaması üzerinden yaptığım denemede Volte'yi açmak istediğimde "Cihaz Volte servisini desteklememektedir" diyor.
-
Dediğimi yaptınız mı hocam? Recovery üzerinden format atmak?
Su an yapamadım hocam whatsapp da yüzlere konusma var şimdilik lazım olduğu icinquote:
Orijinalden alıntı: kimyagERdem
Dediğimi yaptınız mı hocam? Recovery üzerinden format atmak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X