Şimdi Ara

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.517
Cevap
29
Favori
106.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım

Sonra yedeği geri yükledim mesajlar sohbet ayarlarını başlat diyorum kaydedilmesi diyor

Yardım.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün turkcellden bimcele geçtim artık ondan mı yoksa geçen hafta yaptığım güncellemeden mi nedir batarya performansi farkedilir şekilde baya arttı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu Maltepe BDH servisine yolladım ekrandaki mürekkep şeklinde leke oluşmasından dolayı. Onarım için ücret çıkarıyorlar ve kırık olduğunu iddia ediyorlar. Göndermeden 1 gün önce telefon şu şekildeydi:

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]

Gönderdiğim gün ise tamamen kararmıştı ekran. Bu telefon kırılmaz cam ve kılıfla kullanıldı, tek sefer bile darbe almadı. Şimdi benim nasıl bir yol izlemem lazım var mı akıl verecek ?

• ınscrıb kullanıcısına yanıt
    Ücret istedikleri belge ile tüketici hakem heyetine başvurun. İnceleme sonucunda dediğiniz gibiyse paşa paşa ücretsiz tamirini yaparlar.

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Bulunduğun ortamda çekim gücüne bağlı değişir ama batarya harcama sıralaması en iyi trcell, tt, vdf şeklinde.

Ben de hala ilk sürümü kullanıyorum.
    Ekran parlaklığı %100 şeklinde kullanım.

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Şöyle uğraştırıp en sonunda zorla yapıyorlar ya ayar oluyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Maalesef. Nadir şikayet eden olsa da hiçbiri bir Apple olamadı hala.

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Bu evvelden beri samsungun kronik ekran sorunlarından bir tanesi. Her seferinde müşterilerine kullanıcı hatası uydurması yapıp ücret almaya çalışıyorlar. İnanılmaz yani

• Telefonu kendi kendine yeniden başlayan var mı? Benimki değişik aralıklarla 7 belki 8 kez yaptı. 4 aylık cihaz. Şöylede bir yazı geliyor samsung members ta.

Var mı bi gelişme hocam?

• kimyagERdem kullanıcısına yanıt

Canlı destek ve şikayetvar üzerinden talebimi ilettim. Samsung tarafından görü dönüş yaptılar ve servisle iletişime geçip size döneceğiz dediler hocam. Haber bekliyorum da çok ümitli değilim, samsung servis konusunda güven vermiyor açıkçası. Olumsuz yanıt alırsam Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım.

Sorun halloldu mu hocam?

• kimyagERdem kullanıcısına yanıt

Hayır, Samsung ücreti mutlaka ödemen lazım diye geri dönüş yaptı. Hakem heyetine başvurdum, savunma istemişler. İşin ucunu bırakmayacağım. Samsungun olumsuz geri dönüş yapacağını tahmin ediyordum zaten. Lanet firma...

• İyi akşamlar

Operatörü Türktelekom harici olanlarda; telefon açık olduğu halde arayanların ulaşamadığı, arama yaptığınızda arama yapmaması gibi sorunlar oluyormu.

Telefonun uçak modunu açıp kapama veya yeniden başlatma ile çözulen sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: ACE 2012

İyi akşamlar

Operatörü Türktelekom harici olanlarda; telefon açık olduğu halde arayanların ulaşamadığı, arama yaptığınızda arama yapmaması gibi sorunlar oluyormu.

Telefonun uçak modunu açıp kapama veya yeniden başlatma ile çözulen sorun

Ayni sorun bende de var. Yani arama yaparken arama ekranında takılıp kalıyor. Ya uçak modu ile yada bir süre beklemekle düzeliyor. Telefonda en son sürüm yüklü recoveryden format attım yine duzelmedi. Bir telefonda en uyuz olduğum sorun bu tür bağlantı sorunlaridir. Servise derdini de anlatamazsın. Bir ara xiomode de yaşamıştım. O da internet bağlantısını keserdi. Uçak moduna alirdim arada.

Bu arada hattım turktelekom.

• quote:

Orijinalden alıntı: ınscrıb

Hayır, Samsung ücreti mutlaka ödemen lazım diye geri dönüş yaptı. Hakem heyetine başvurdum, savunma istemişler. İşin ucunu bırakmayacağım. Samsungun olumsuz geri dönüş yapacağını tahmin ediyordum zaten. Lanet firma...

Hocam ekranin mürekkeplenmesi ekranin kırık yada darbe almış olabileceğini gösterir. Üretim hatası varsa da bunu kanitlayabilmek ayrı bir sorun. Servis kesinlikle ücretsiz yapmaz ekranı. Tüketici haklarına gideceksiniz mutlaka. Samsung a gelince malesef haklı da olsanız sizin tüketici haklarına yada mahkemeye gitmenize bakar. Su mantigi bilmeniz yeterli. 100 kişiden kaç kişi hakkını arar. Firma derki aramayanlar bana yeter. Basit sıradan bir firma taktigidir. Aynısını apple da yapti. IPhone 5 e küçük bir batarya koyup 500 defadan fazla şart etmissin diye tamir etmedi.Tuketici hakları tamir ettirdi ama. Finansbank da yaptı. Kredi çekerken sigorta yaptı. Tüketici hakları kararıyla iade etti ama sigortayı iptal etmeyip karardan sonrakileri almaya yine devam etti. Yani bir daha gitgel. Gidersen alırsin diyor. Lenova laptop aldım ışık sızmasi ve ölü pixel çıktı. Birde,siz ekran değişimi istediniz, ne istediğini bilmiyorsun demeye getirdiler. :) Samsung TV aldik 20 tane toplu olu pix çıktı. Ekran değişimi dediler 7000 lik tvye.o da mahkeme ile değişti.Turkcell faturalı hattımı kontörlü yaptim zorla 35 tl ye 100dk kullanacaksın dediler. Ücretide faturaya yansittilar. Tüketici hakları sagolsun yine. Vakıfbanka gittim sigorta yaptırmadan hesap açamazsın dediler. Su an tüketici haklarında. Yani bu firmalar bizi basit müşteri olarak görüyor. Ama kendileri de daha basit duruma dusurduklerinin farkında dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Ayni sorun bende de var. Yani arama yaparken arama ekranında takılıp kalıyor. Ya uçak modu ile yada bir süre beklemekle düzeliyor. Telefonda en son sürüm yüklü recoveryden format attım yine duzelmedi. Bir telefonda en uyuz olduğum sorun bu tür bağlantı sorunlaridir. Servise derdini de anlatamazsın. Bir ara xiomode de yaşamıştım. O da internet bağlantısını keserdi. Uçak moduna alirdim arada.

Bu arada hattım turktelekom.

Alıntıları Göster

Teşekkürler.

denemediyseniz. ben de en son şöyle bir şey yaptım; 4.5G yi kapattım, Ağ Operatörleri otomatik seçi kapattım, ağ ayarları sıfırla ve ağ operatörleri otomatik seçi tekraraktif ettim şimdilik bir şey yok.

Bu sorunu da 10 günde 5 günde veya ayda 1 yapıyordu

Türktelekomun bir kusurumu telefonun mu bilemedim sürekli olmayınca sanki operatör sorunu gibi.

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Cok dogru hocam. Uğraşmayacağımı sanıyorlar ama uğraşacağım. Şuan Tüketici Hakem Heyeti savunma istemiş Samsung'tan. Bakalım ne olacak bu işin sonu. Aslında burda hata bende, çünkü Samsung ile önceden bi sorun yaşamıştım ve bidaha Samsung telefon almayacağım demiştim. Gittim yine aldım, yine sorun...

• Merhaba. Başka arkadaşlara yararı olabilir diye yazayım dedim. Android 11 güncellemesinden sonra görüntülü görüşme yapamıyordum. Hatta Bimcell hattımla 5555 VOLTE yazıp gönderdiğimde "Cihazınız volte uyumlu değil" diyordu. Ben de burda daha önce yazılmıştı hattımı VOLTE destekleyen başka bir telefona taktım VOLTE yazıp 5555 gönderdim. VOLTE yi kabul etti. Sim kartımı kendi M21 telefonuma taktım. HD+ simgesi gözüktü. Şimdi artık şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapabiliyorum.

• iyi günler,

bir sorum var; lg g2 telefondn kalma kulaklığım var iyi fakat m21 de radyo dinlerken ekolayzır çalışmıyor gibi seçenekleri tıklıyorum klasik pop normal hiç bir değişiklik hissetmiyorum telefonda mı kulaklıkta mı sorun yoksa bir ayarı mı var

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.