Şimdi Ara

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.516
Cevap
30
Favori
106.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Radyoda ekolayzir çalışmaz bence zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Android 11 güncellemesi sonrası Turkcell ile görüntülü görüşmede sorun var mı?
    Android 11 i yüklemeli miyim?

• merhaba

sessizlik bozulsun biraz;

telefonu ara sıra yeniden başlatmak telefona iyi geliyor.

• yeni güncellemeyi Türkiye için unutmazlar umarım :)

• Çoğu zaman görüşme sonrası ekran uyanmıyor sizdede oluyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara sıra oluyor arada sırada yeniden başlatma bu tip sorunları çözer (hafta da 4 5 gibi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C30C46BA4

Çoğu zaman görüşme sonrası ekran uyanmıyor sizdede oluyormu?

Bana da oluyor bazen. Dikkat ettim, ekran telefon görüşmesi sırasında direk güneşe maruz kaldığı durumlarda oluyor. Araştırdım. Aşağıdaki youtube videosunu buldum. Videoda belirtilenleri yapınca sorun çözülüyor ama sorun her defasında aynı nedenlerle tekrar ortaya çıktığında yeniden yapmak gerekiyor.

Musicoholic Tyoutube
    Yeni aldığımız Samsung Galaxy A70 telefonlarımızda yaşamış olduğumuz problemle ilgili çekmiş olduğumuz video hakkında açıklama: Videoda bir telefondan diğeri aranmakta ve görüşme başladıktan sonra yakınlık sensörü test edilmektedir. Videodan görüleceği üzere yakınlık sensörü konuşma sırasında devreye girmemekte, bu yüzden konuşma ekranı kapanmamaktadır. *#77692# kodu ile test menüsü açılarak yapılan testte ise yakınlık sensörünün iki telefonda da mükemmel bir şekilde çalıştığı görülmektedir. Yakınlık sensörünün görüşme sırasında ekranı kapatmaması tuşların rasgele basılmasına sebep olarak konuşma sırasında görüşmenin istemimiz dışında beklemeye alınması, görüşmenin sonlandırılması, başka numaralara mesaj gönderilmesi vb. bir sürü probleme neden olmaktadır. Bu haliyle telefonu en basit fonksiyonu olan telefon görüşmesi yapmak için kullanmak işkence haline gelmektedir. Test menüsünde yakınlık sensörünün mükemmel bir şekilde çalışması donanımsal olarak bir problem olmadığını göstermektedir. Bu durumda arama işlevini sağlayan yazılımda bir problem olması ihtimali akla gelmektedir. Telefona şimdiye kadar gelen güncellemelerle bu problem çözülememiştir. Siz de bu problemle karşılaşıyorsanız lütfen yorumlarda belirtin ve bir çözüm bulmaya çalışalım.
    https://www.youtube.com/watch?v=tt373qLYILA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neksus -- 22 Eylül 2021; 11:27:43 >
  • yeni güncelleme gelmiş

• Yükledim uyku midu gelmiş

• Merhaba

Hat Türk Telekom

Volte zar zor aktif etmiş ve tecrübelerimi formda paylaşmıştım.

Mobil uygulamadan volteyi pasif ettim sonrada tekrar aktif eemiyorum

5555 e mesaj gönderdim tekrar tekrar; cihazın desteklemiyor git destekleyen cihaz al diyor.

Müşteri hizmetleri de aynı desteklemiyor der.

Diyorum fatura detaylarına bakın orda kullandığım görülüyor

Yok olmadı

Bu arada şöylede bir cevap verdi akıllıca "efendim cihaz volteyi kaldıramamış o yüzden "

Desteklemeyenler arasında M31 M51 de var.

Çözüm sözleşme bitince bye bye Türk Telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACE 2012 -- 2 Ekim 2021; 12:58:14 >
  • ACE 2012 A kullanıcısına yanıt
    Ne kadar zıt bir olay yaşıyoruz...
    Ben de wolte denen şeyi kapatmama rağmen onlar inatla geri açıyor.
    Bir de mesaj atıyorlar. "Ücretsiz" wolte hizmetiniz aktif hale getirilmiştir gibi...
    Benim tel ilk sürümde hala.
    Belki yazılım ile alakası olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz desteklemiyor (volte) dediler dediler şimdi de volte aktif oldu?????

Dakika bir gol bir arama ma arayanın ulaşamıyor olması mesajın gitmemesi sorunu oldu; 4.5 yi kapatinca düzeldi

Sorun telefonda mi?

Sorun Türk Telekomda mı?

Servise versem sağlam diyecekler sim kart değiştir diyecekler gibi

Yardım

Böyle bir sorunu serviste tecrübe eden ve veya başka bir yolla çözen var mı

Not 4.5G kapalı olunca sorun yok

• ACE 2012 A kullanıcısına yanıt
    Ben zaten o yüzden kapatıyorum ya. Volte açık olunca ulaşılmaz durumum pek olmadı ama çekim ve net hızı fazlasıyla zayıflıyor.

• Arkadaşlar 2675e şu anda alabiliyorum. Bunu mu alayım yoksa başka alternatif var mıdır?

• Samsun şartı yoksa poco m3 pro 5g var onu tavsiye ederim hiç bir kronik sorunu yok.

M21 de en çok şikayet ettiğim konular öncelikle işlemci çok ısınıyor ve çok fazla güç tüketiyor görüntülü görüşme yapıyorum telefon patlayacak sanki aynı anda pilde çok hızlı düşüyor.

Bir diğeride kronik sensör sorunu var çoğu zaman görüşme sonrası veya arada ekran uyanmıyor veya kapanmıyor.

Ayrıca benim ön kamera çoğu zaman yüzü sarı yapıyor servise verdim sorun yok dediler bende anneye verdim o kullanıyor.

• Merhaba

mesajlara RCS diye bir özellik gelmiş rich communications service diye bir şey telefonlarımız yüklü geliyor

fakat bir türlü aktif olmuyor bir ara aktif oldu rehberimde kayıtlı birisine mesaj gönderdim mesaj kutusunun rengi mavi oldu, mesaj once iletildi yazdı karşı okuyunca okundu yazdı

daha sonra bu özellik gitti

nedir ne değildir bilemedim araştırdım sonuç yok

tecrübesi ve veya fikri olan var mı

teşekkürler.

• M21 telefonumun 2 hafta önce ekran parlaklığı azaldı. normalde en kısık ayarda bile parlak olan ekran artık en kısık ayarda siyah karanlık ekran oluyor. ful parlak ise orta parlaklık gibi oluyor. Sebebini bilen var mı? Kronik bir sorun mu? 

• Arkadaslar M21 için kamera uygulaması arıyorum. Kendi uygulaması ağır geliyor. Yavaşlığından ötürü foto çekmekten vazgeçiyorum.
    Hemen odaklanıp hızlıca fotoğrafı çeken uygulama tavsiyeniz varmı? Ücretlide olabilir.

• Selamlar M21 kullanıcıları :)

Acil bir telefon ihtiyacı doğdu ve Samsung M21 tercih ettim. Henüz gelmedi. Geldiğinde Android 11’e güncellememi önerir misiniz? Bir de herhangi bir kronik sorunu var mı kontrol etmem gereken?

Teşekkürler.

• Son güncelleme sonrası batarya performansı baya iyileşti gibi başka kimsede oldu mu? Baya baya uzun süre gitmeye başladı bende.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.