< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (59. sayfa)
-
-
Çok teşekkürler. Android 11'e güncelleyeyim mi peki üstat? Yavaşlama oldu mu sizlerde?
Birkaç sayfa geriye kadar okudum, pek şikayet yoktu ama sorayım size.
-
Genel olarak şikayet yok 11 den. Bende gayet memnunum. Xiaomi telefonlar kullanırken güncelleme gelince çok sıkıntı yaşadığım oldu ama samsungda bu tip sorunlar görmedim. Eğer çok oyun oynayan biri değilseniz tasarruf modunda kullanmanızı öneririm. Hız olarak pek eksiklik hissedilmiyor ama batarya performansı baya artıyor. Işlemciyi %30 kisiyor. Kameranın orada biraz ısınma göreceksiniz bu normal, birde telefonu sert bir şekilde masaya falan bırakınca kameranın oradan hafif ses duyacaksiniz bunlar herkeste olan durumlar endişe etmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 16 Ekim 2021; 7:9:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır, teşekkürler tekrar.
Tuşları düzenleme yeni bir özellik gelmiş tv uzaktan kumanda diye
Şimdiki çoğu telefonda bizim telefonlarda da olduğu gibi kızıl ötesi yok; nasıl calışacak bu.
Zaten calısmıyor cihaz arıyor diye dönüp duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
İphone'ların klavyesine hayranım. Sanki ne yazmak istediğimi hissediyor. Hızlı şekilde yazabikp. Fakat bu telefon klavyesinin küçük tuşlarına alışamadım. B basacağım V çıkıyor. Varmı iri taneli klavye tavsiyesi
merhaba geçen hafta samsung m12 almıştık. şimdi m21 fiyatı benzer aralığa 2300-2400 seviyelerine düşmüş kampanyalarla. iki telefon hakkında da bilgisi olan var mıdır? m12'yi iade edip m21 almaya değer mi?
-
bunlardan bir tanesini almayı düşünüyorum ama kararsızım
-
Arkadaşlar merhaba,yeni bir telefon ihtiyacı doğrultusunda indirime giren m21 siparişi verdim fakat araştırdım çoğu yerde ekranda mor leke ve mürekkep akması sorunu olduğunu gördüm,böyle bi kronik sorunu varmı acaba,yada başka bir sorunu.şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için
Sadece amoled ekran kalitesi için bile iade edilebilir
Cihazı yeni aldım. Şebeke 2 diş çekiyor. 4.5g voltede İken de 3g de de çekim 2 diş.
Aynı yerde galaxy s5 te 3g ve 4.5 g de full çekiyor.
Bunun bir ayarı var mı. Sizlerde de çekim gücü düşük mü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivirzivir35 -- 13 Kasım 2021; 20:22:40 >
Valla ayarı yok bunun maalesef. Telefonda bulunan bandlar az olduğu için çekim gücü düşük. Maliyeti düşürmek için band sayısını az tutmuşlar ama hata yapmışlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ürün daha gelmedi, kargoda. telefon çekmezse bunu sebep gösterip iade edebilir miyiz. kutu ve koruma bandı açılırsa iade alırlar mı.satıcı hepsiburada/samsung Türkiye
benim evde telefon çok zor çekiyor kaç GSM değiştirdim durum değişmedi. özellikle firmaların müşteri temsilci numaraları konuşmalar hiç anlaşılmıyor. GSM internet de pek iyi çekmiyor ama GSM interneti evde ihtiyaç olmazsa kullanmıyorum iss interneti kullanıyorum
-
Aynı durumdayım 3bin civarı bir telefon arıyorum.
yaklaşık 1 gün önce bu telefondan aldım.Fakat wifi kopmaları yaşıyorum sürekli. Diğer tüm cihazlarım sorunsuz girerken bu telefon sürekli wifi kopması yaşıyor ve hücresel ağdan internete giriyor. Bazen ise wifi simgesinin yanında ünlem çıkıyor. Bildirimler geç geliyor v.s.
bu kadar sorunlu bir telefon mu ?
yazılanları uygulamama rağmen ( ağ ayarlarını sıfırlama ) düzelmedi sorunum var mı bir çözüm önerisi ?
eğer boyle devam edecek ise hiç uğraşmadan iade edeyim diyorum . teşekkürler.
-
cihazın kendi ekran koruyucusu var mı yoksa ekran korumasız mı geliyor
-
Bende 2 tane var yaklaşık 1 yıldır kullaniyoruz hiç öyle sorunlar yaşamadik. Bu konuyu 1 yıldır takip ediyorum pek öyle sorun yaşayanda görmedim.
herhalde erken bir yorum yaptım. şuan bir problem kalmadığını hissediyorum. fiyatına gore telefon.
-
arkadaşlar bu cihazı türk telekom hattı ile kullananların şebeke çekim kalitesi ile ilgili yorumlarına ihtiyacım var. Özellikle kırsal kesimde kullanlar varsa daha iyi olur.
-
hangi müsic çalar kullanıyorsunuz arkadaşlar.youtube music harici bir resmi sağlıklı bir uygulama gerekli :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X