Şimdi Ara

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.516
Cevap
30
Favori
106.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar anneme aldım telefonu bugün geldi kutudan android 11 ile çıktı bu normal mi ben android 10 gelir diye bekliyordum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, cihazı alalı bir hafta oldu. Ve bir haftadir iki diş çeken telefon bugün tek dis cekiyor ve oda ara ara gidiyor ve hic çekmiyor. İade etme hakkımız var mi yoksa once servise mi göndermek gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar binance uygulaması arka planda biraz bekleyince anlık fiyatları guncellemiyor kapatıp yeniden açıyorum..benzer sorun yaşayan var mı?

• ivirzivir35 kullanıcısına yanıt

Hocam bir kaç yorum daha gördüm çekim düşüklüğü ile ilgili. Son zamanlarda üretilen cihazlarsa bir sorun mu var bilmiyorum ama başka operatör hattı ile deneyin birde.

• 4.5 g yi kapatıyorum ayarlardan 3g ye geçince biraz daha iyi oluyor çekim gücü.4.5 g de 2 diş çekerken 3 g de normale dönüyor.Kronik bir sorun sanırım.Herkes de var galiba aynı sıkıntı

• fotografya kullanıcısına yanıt

Merhaba, pazartesi günü Turkcell hat ile deneyeceğim. Şu anda Vodafone kullanıyorum. Eğer Turkcell çekimi daha iyi olursa operatör değiştiririm fakat buna mecbur muyuz. Daha önceki mesajlarda bir arkadaş demişti bu telefon da (m21) ve a21s de bant genişliği az. Çekim de az. Bunu öne sürüp iade olmaz sanırım .

• bardbuda B kullanıcısına yanıt

Bende 3g de kullanıyorum. Fakat 3g ve 4g volte de bile iki diş çekim var.

4g de internet daha iyi iken, 3g ye geçince İnternet açınca şebeke gidip geliyor.

Bu Vodafone kaynaklımi bilmiyorum. Pazartesi Turkcell hat ile deneyeceğim.

• Turkcelldi benim hattım aynı sorun vardı.Vodafone geçtim aynı sorun devam ediyor .Hat değil gibi sorun daha çok telefon kaynaklı bence.

• ivirzivir35 kullanıcısına yanıt

onu öne sürerseniz iade olmaz tabi. Bu cihazı pttcell ile kullanan tanıdığım var hiç çekimle ilgili sorundan bahsetmedi.

• Merhaba

Telefonda word belgesini sesli okuma kullanirken ekran kapanınca sei okumada kapanıyor normal mi ayarı var mı

• 4.5 G de çogu zaman 2 diş, enteresan bir şekilde nadirende full çekiyor.

4.5 G yi kapatınca full çekiyor..Bence problem telefondan değil.Bulunduğumuz yerin 4.5 g altyapısının dandik olmasından.

Yanlız bende sadece 4.5 G açma kapama ayarı var.Menüde 3G 2G seçeneği yok.Bu ayarları nasıl bulurum.

Birde arkadaşlar önceki gün bir güncelleme geldi ve kurdum.Tam dikkat etmedim ama güvenlik güncellemesiydi sanırım.Pil daha hızlı tükeniyor gibi hissediyorum.Bu güncellemeyi kaldırabilirmiyim.Teli sıfırlayınca güncelleme kalkar mı?

@bardbuda

• Şekmi Şarraki kullanıcısına yanıt

Kullanıp kullanıp iade mi edeceksiniz? Bu tür davranışları yorumlarda da çok okur oldum; özellikle Amazon'da. İyi niyeti suistimalden başka bir şey değil. Buna yönelik aksi bir düzenleme getirseler bir tüketici olarak satıcıların yanında olurum. Hiç yakışık alacak bir davranış değil...

• Corvus BLACK kullanıcısına yanıt

Kullanıp iade etmek değil, insanlar ucuz da olsa Samsung markasına güvenip biraz da ürünü alıyor. Burada da Hindistan forumlarında da bir sürü ısınma, wifi kopma, çekim gücünün düşüklüğü ile ilgili sorunlar var ki bunların kronik sorun olduğu kesin gibi. Bunların dışında amoled ekranlarda çıkma ihtimali olan hatalardan bahsetmiyorum bile. Şimdi sen eline telefonu alıp 10 gün kullanıp bunlardan birisini yaşarsan iade ediyorsun doğal olarak. 3 yıllık telefon kullanıyorum. Konuşma kalitesinde ya da çekimde düşme olursa ben de aynen iade için elimden geleni yaparım.

• Corvus BLACK kullanıcısına yanıt

yasal mevzuat neyse ona uyuyorum.

MADDE 8 – (1) Tüketici, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. (2) Cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin bu süre içinde satıcıya noterlikler aracılığıyla yöneltilmesi yeterlidir.

• Samsung Türkiye 2378 tl den 2500 tl bandına çıkarttı telefonu. Hepsiburada m31s yine 11.11 deki fiyatta ama. Samsung yine 2190 a satar diye boşuna bekliyoruz herhalde.

• Selamlar.

M21'de NFC ile temassız ödeme var mı? Samsung sitesinde var görünüyor, Hepsiburada.com'da soru kısmında "NFC özelliği mevcut değildir" yazıyor.

Kullanan var mı?

• Arkadaşlar merhaba. Son sayfalarda çekim sorunundan bahsedenler olmuş, Bu sorun turk telekomda da mevcut mudur? Bir de İnternet çekimi sorunu mu söz konusu olan yoksa arama için olan çekimden mi söz ediliyor

• Az daha bu telefonu indirimde diye alma hatasına düşüyordum son 2-3 sayfayı okuduktan sonra uyandım... akıllı telefonun en "telefon" özelliklerinden kısmak çok yanlış bir hareket. Seviyorum burayı  

• anthym kullanıcısına yanıt
    NFC var kullanıyorum.

• Merhaba arkadaşlar şuan m21 64 gb ile m12 128 gb fiyatı 2350 lira. Sizce bu iki modelden hangisini almalıyım? M21 için şebeke sorunu çekim gücü sorunu var diyorlar hala devam ediyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.