< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (61. sayfa)
-
-
S20 fe iş için kendime ikinci telefon olarak aldım hocam. Bunu kardeşim için bakıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstiyorsanız burda linkini attığım konuya sorun hocam, orda daha iyi cevaplar alırsınız.
https://forum.donanimhaber.com/butceye-gore-cihaz-tavsiyeleri-eylul-2021--133739643
-
Teşekkür ederim hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 yıldır bu telefonu kullanıyorum memnunum
Ekran
Fiyat
Eksi denecek yerleri plastik kasa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
M12 214 gramlik kalas gibi bi telefon.
katılıyorum, eksilere ek olarak kalınlık ve yazılımsal hatalar eklenebilir. telefon aşırı ısınıyor bazen, kendi kendi kapanıp yeniden açılıyor falan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konuyu simdi gordum,bende asus zenfone kullaniyordum,spor salonunda ara ara az cektigi icin kesilme oluyordu.m21 ise bariz ayni spor salonunda ayni kosu bandinda daha az cekiyor ve youtube kesilmeler daha cok oluyor.
Edit:4.5g kapatinca duzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayabusaaa -- 26 Kasım 2021; 20:23:21 >
Nfc var, İstanbul kart yuklemelerinde kullanıyorum
Arkadaşlar telefonomuz android 12 alacak mı?
-
Teknoloji sitelerinde Android 12 alacak modeller arasında M21 inde oldugu söyleniyor.
son güncelleme olacak mış
-
Bende telefonu yeni aldım. Henüz elime geçmedi. Hepsiburada cuma kampanyasında 2300 civarıydı. Kupon vs. derken 2150'ye geldi. Umarım fiyat performans olur benim için. Daha büyük bütçeye çıkamıyordum. En mantıklı telefon olarak geldi, sipariş verdim.
Son güncelleme olarak 12 alması da iyi olmuş. Oyun oynayan biri değilim, düşürüp parçalamazsak 4-5 yıl kullanırım.
-
Hocam güle güle kullanın telefonunuzu. Ben de aynı kampanyadan sipariş ettim. Ben sipariş verirken ekranda 100tl süpermarket kuponu hediye yazdığını hatırlıyorum. Sizin bir bilginiz var mı bu konudan acaba?
Ben hatırlamıyorum Hocam. Worldcard kampanyam vardı onu kullandım ben.
-
Merhaba M serisi telefonlarda sd karta uygulama taşınamıyor bir yolu var mı?
Yapı kredi mobil ödemeyi bi türlü aktif edemiyorum. NFC özelliği kullanılamıyor mu
Kullanılıyor Hocam. Vakıfbank world card sorunsuz. @CyberBot
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baidoo -- 9 Aralık 2021; 10:50:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X