Anma uzun sürüyor güncelleme. Keşke erteleseydim. İşimi gücümü engelledi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwarang -- 14 Şubat 2022; 19:13:55 > |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (64. sayfa)
-
-
M21, m32 ve a22 arasında kalmıştım. Bugün akşam üzeri beyaz 64 lük a22 aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu N11 üzerinden satın alacaktım son sayfalarda çekim sorunu şebeke problemi olduğunu yazmış arkadaşlar şüpheye düştüm Hattım Türk Telekom bütçem 3000 TL bu telefonu düşünüyordum kararsız kaldım şimdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar dün itibari ile (15.02.2022 )Hepsi Buradan sitesinden m21 Aldım. (çeklerle 2600 TL)Kutu kenardan açıktı ve telefon ekranındaki jelatin yoktu. Hemen satıcıya haber verdim. Şarj 10 du 1.07 dakika kullanılmıştı. Sorun olmaz dedim. Şarja taktım 4 saatte anca yüzde 72 doldu ve şarja her taktığımda şarz aleti doğru takıldımı uyarısı verdi. Neyse akşam kurcaladık telefonu falan şarj 55 teyken tekrar şarja taktım 4 saate yakın anca şarj 100 oldu. Bugün az önce yüzde 52 de şarja takınca dolmasına 4 saaat 8 daki var dedi. Görüşlerinize göre telefonu iade edecem yarcımcı olunuz lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davutn -- 16 Şubat 2022; 19:41:53 > -
başından falsolu hocam. kutusu açılmış kullanılmış ürün. iade edin hemen derim. cihaz bence çok güzel, bu zamanda alınacak en iyi telefon bana göre.
-
1 yıldan fazladır kullanıyorum şebeke sorunu ile karşılaşmadım kullandığım hat Türk Telekom bilginiz olsun.
Teşekkürler hocam çocukların samsung tableti var onun şarjı ile ile denedim bir sorun yok.Şarj arızalı galiba ama çeklerle iyi fiyata almıştım. Şu an 1899TL civarı acaba hızlı şarj aleti mi alsam yoksa riske değmez mi?
-
1900 TL dediğiniz fiyat nerde 2900 TL bandında n11de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 17 Şubat 2022; 0:12:17 >
teşekkür ederim hattım Vodafone maalesef
takip
-
Arkadaşlar selam. Birkaç sorum olacak.
Pil istatistiklerinde kalan kullanım süresi nerede yazıyor bulamadım. ?
Bir de ekran görüntüsü almak için üst bildirim çubuğunda simgeyi bulamadım ?
Yardım edecek varsa sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bildirim panelinde değil
edge panalinde
-
Edge panelinde de bulamadım hiçbir yerde ekran alıntı aracı yok maaesef.
Ayrıca edge in kendisi zaten kullanışsız.
Bildirim çubuğunda olsaydı iyi olacaktı.
-
Arkadaşlar merhaba. Bu cihazın alttaki ana mikrofonunda sorun yaşıyorum. Hoparlörde yaptığım görüşmelerde karşı taraf sesimi ya hiç duymuyor ya da oldukça düşük ve kesintili duyuyor. Whatsapp ve Teamlink programlarında bunu yaşadım ancak normal operatör aramasında sıkıntı yok. Bunu yaşayan var mı? Garantiye vereceğim ama derdimi anlatmam çok zor, umarım anlarlar :/
-
YouTube veya google maps açıkken kendi kendine küçültüyor. Bu sorunu yaşayan var mi? Sağ köşede küçük ekran oluşuyor ya, orada devam ediyor navigasyon veya video. Herhangi bir ayarı olsa yok, bulamadım. Kendi kendine basıp çıkıyor gibi sanki. 5 dakika içinde küçük ekrana geçiyor.
Arkadaşlar, m21 için android 12 testleri başlamış. Güncelmiyiz.com da ve checkfirm uygulamasında görünüyor. Hayırlı olsun...
Evet Nisan mayıs aylarında yayınlanacak görünüyor
Android 11 de video kaydedici gelmemişti; hadi ondan vazgeçtik, android 12 ile sanal ram gelse bari telefonlarimıza
İnşallah gelir sanal ram. Ben de takipçisiyim bu işin...
Karanlık modu uygulamalarda nasıl aktif ediyoruz? Her uygulamanın kendi içinde bu ayar yok çünkü genel ayarlardan istediğimiz uygulamaları nasıl secebiliriZ. Ben karanlık moda alıştım iyice yazılar daha belirgin oluyor etraf karanlikken.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X