< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (65. sayfa)
-
-
-
Arkadaşlar 3.000 tl max bütçe, en iyi cihaz bumudur acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sadece ayarlar kısmı karanlık oluyor bu şekilde. Başka uygulamalara yansıtmıyor.
Hocam çok teşekkürler de bir de bu ayar kısmına nasıl gireceğim acaba çünkü normalde bu ayar kismi aktif değil galiba.
Acahildim hocam dediğiniz yerden yazılım bilgilerinden o kısmı aktif yapıyoruz ve dediğiniz kismi işaretleyiniz oldu çok tesekkurler
Rica ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni güncelleme ile mi oldu bilmiyorum ama adaptif parlaklıkta şarj sömürme düzelmiş. Önceden su gibi şarj yer arka planda çalışırdı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tasarruf modu kapali iken 9 saate yakin ekran suresi var tasarrufu acinca ise 10 saat uzerine cikiyor sizde nasil ?
Yakınlık sensörü ile ilgili telefonu kulaktan çekince ekranının açılmama sıkıntısını yaşayan arkadaşlar, bir ihtimal de muhtemelen sensörün önünü kapatan,sensörün ışık almasını engelleyen bir durum söz konusu olabilir, bu genelde ekran koruyucu camdan yada sensörün önündeki en ufak bir boya ,katmandan vs kaynaklanabilir. Eski telefonumun kendi camını değişirken yeni aldığım cam daki minnacık bir boya buna sebep olmuştu, kazıyınca düzelmişti. Acaba şu 5d diye vs satılan camların kenarları boyalı, yeni telefonlarda sensörün tam yerini bilmiyorum ama bunlar da belki engel olabilir. 3 günlük m21 kullanıcısıyım, sensörle ilgili bir sıkıntı yaşamadım.Bir de ekran koruyucu olmadan deneyin
-
merhaba, şebeke sorunu yaşayan oldu mu? vodafone kullanıyorum telefonu internetten üzerinden aldım 3-4 gün oldu daha, ama telefonla konuşurken sesim gidip geliyor ve yaklaşık 1-2 diş çekiyor şebeke. hatalı üretim olduğunu düşünüyorum, cayma hakkını kullanacağım gibi. eski telefonum hiç böyle şeyler yapmıyordu.
-
Telekom faturalı ile kullanıyorum, 4,5g ile işyerimde 2 dişe kadar düşüyor, ancak hiç şebeke kopma vs olmadı , böyle bir yerde sadece internet hızı yavaşlıyor, o da 3g ye alınca sorun olmuyor. Diğer yerlerde 4,5g bir sorun yok, genelde full çekiyor, Tabi bu durum kullandığınız operatör ,bulunduğunuz yere göre de değişkenlik gösterir, ama telefon sinyal çekim gücü zayıf kalıyor gibi
-
hayırlı olsun M21 iyidir.
-
2 aydır m21 kullanıyorum.Fiyatina göre harika.Ekrani,ara yüz hızı,kamerası,selfi kamerası ki karanlıkta bile aydınlatıyor görünüyorsunuz.Ancak,hem WiFi hemde mobil çekimi zayıf.Turkcellde redmi note 10s ile arka planda konuşma dinlerken youtubedan m21 hep kesiliyor.Mutfakta keza 10s sorun yapamazken m21 yaşatıyor.Ilaveten yakınlık sensorunden arama gelip konuştuktan sonra ekran geri gelmiyor.Cift tık ile ancak.Pil harika.Arayuz az pil harcıyor,görülür derecede miuiye göre ama bu problemler telin kullanımını ciddi sinirliyor.
Evet iyi telefon yakinlik sensoru için bir tavsiyem olacak
Ayarlarda otomatik yeniden başlatma ayarı var; istediğiniz sıklıkta; ve saatte proglayabilirsiniz.
Veya Manuel yeniden başlat yapabilirsiniz.
Çekim gücünü galiba sıkıntılı M seri telefonlarda ; ben kiyaslayamadim.
Bu telefonun kronik bir sorunu varmı arkadaşlar,şebeke çekme sorunu,ekran kararması mürekkeplenmesi gibi sorunlar duydum.Özellikle kullanan akadaşlardan tavsiye bekliyorum.Baba kullanacak ona fazlasıyla yeter ama,en azından sorunsuz olsunki 4-5 yıl kullanabilsin.Kendim Samsung a30 kullanıyorum çok memnunum.
-
İyi aksamlar.Ayarlarda hangi baslikta var acaba yeniden baslatma.Ayrica parmak izi 8lk zamanlar cok hizli iken simdi acmak zahmetli.
Kendi soruma kendim cevap vereyim,bu tarz kronik sorunlar amiral gemisi modellerin cihazlarında bile olabiliyor,teknolojik aletler birazda şanş işi.M22 ile M21 arasında kalmıştım.M21 daha eski bir model olmasına rağmen özellik olarak daha önde bende M21 tercih ettim.
Kalitesinden çok memnun kaldığım bir marka olduğu için şu kılıfı tercih ettim.
Nereden nereye önceden forum ahalisine bir soru veya tavsiye istenildiği zaman hemen geri dönüş olurdu,şimdi yarım gün geçmiş hiç bir geri dönüş yardımlaşma yok.
-
Ayarlar/pil ve cihaz bakımı burada ekranın sağ üst köşesinde üç noktayı tıklıyoruz açılan pencerede otomasyonu tıklıyoruz açılan ekranda Belirlenen zamanlarda otomatik olarak yeniden başlatma gelecek onu aktif edip gün ve saat ayarı yapıyoruz.
Veya kısa yolu ayarlar arama çubuğuna yeniden başlatma yazarsanız da olur
Parmak izini ara sıra yinelerseniz olur bana öyle oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X