Valla hocam öyle hatta ekran görüntüsü atayım aklıma gelince tam şarj sonrası. 10 saati geçiyor her seferinde. Yazılım güncelleme uyarısı veriyor ama ben hiç güncellemiyorum. Oyunla aram yok çocuklar oyun ve video için kullanıyor anca. Gerisi internet vs işte. Genelde karanlık mod benimki de. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (67. sayfa)
-
-
Nadir de olsa şebeke sorunu yaşardım. Son güncellemeden sonra bu sorun hiç olmadı. Nazar degmesin
Bilmem operatörden (telekom) bilmem güncellemeden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar.
Telefonumu yaklaşık 1 ay önce güncellediğimde ara ara ekranda liplemler, mesajlaşırken herhangi bir uygulamada klavyede git gel gibi değişik kasmalar oluyor. Bunun çözüm yolu varımdır acaba?
Fiyatı 4000'e yaklaşmış. Hala alınır mı bu seviyelere?
-
Alınmaz, 4000 liraya değecek bir telefon değil.
Gerçi TL'nin pul olduğu bir dönemden geçiyoruz
Beni döviz kurundan ziyade vergilerin fahiş olması üzüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni guncelleme surumunu ne zaman alacak m21 bilgisi olan var mı?
-
2020'nin aralık ayında aldığım cihaz dün akşam mefta oldu arkadaşlar anlamadığım şekilde cihazın belirsiz sürekli kendini resetlemesiyle başlayan problem cihazın sahurda birden kapanıp samsung m21 yazısında takılı kalmasıyla sona erdi. Allahtan garantisi devam ediyordu bugün samsung türkiye kvk teknik servisinden aldığım servis desteği memnuniyetinden bahsedeceğim cihazı gayet iyi kullandım aslında aldığım günden bu yana bir kez bile oyun oynamadım sadece sosyal medya, youtube, netflix, internet gibi işlevlerde kullandım buna rağmen cihaz gitti her neyse
bu öğlen istanbul pendik samsung türkiye kvk resmi servisine elden teslim ettim herhalde 5-10 iş günü beklerim diye düşünüyordum, serviste ki arkadaş hemen müdahalesini yapacağız cihazın parçası değişecekse ve ilgili parça stoklarımızda varsa en fazla 1.5 saate hazır olur deyince şok oldum parça yoksa en fazla 3 iş gününde hallolur isterseniz bu süreçte mağdur olmamanız açısından aynı segmentte yedek cihaz verebiliriz sadece teknisyen arkadaşımız sorunu belirlesin dedi.
yaklaşık 1 saat sonra sms geldi cihazınız tamir oldu diye ve hemen teslim aldım şaka gibi ama gerçek teknik servis hizmetinden inanılmaz memnun kaldım cihazın anakartı mefta olmuş bu arada ücretsiz değişimini yaptılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 10 Nisan 2022; 0:2:37 >
-
Piksellerde soluklaşma oldu, sebebi ne olabilir. Normalde kamera ikonu daha pembe mesela.
Ekran ayarlarında her normal, test amaçlı ss alıp başka telefondan baktım görüntü daha canlı duruyor. Lcd ekranda mı sorun var acaba
Arkadaşlar merhaba, karşıdan arama geldiğinde görüşmeyi hoparlöre alırsam, sesim karşıya kesik kesik gidiyormuş. Başına gelen ya da çözümünü bilen var mı?
Hadi Hayırlı olsun Android 12 dağıtılmaya başlanmış, şu an sadee hindistan'da yayınlanmış ama bir kaç haftaya burada ki cihazlara da update gelir.
Samsung Galaxy M21 Android 12 güncellemesine kavuştu | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
sammobileGalaxy M21 starts getting Android 12 updatehttps://www.sammobile.com/news/galaxy-m21-android-12-update-released
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 22 Nisan 2022; 11:44:54 >
-
Samsung Türkiye ile görüşmemde , Android 12 güncellemesinin 25.04.2022 ve 25.05.2022 Tarihleri arasında planlandığını, şuan test aşamasında olduğunu söylediler
Arkadaşlar hepsiburada üzerinden 12 taksitle m52 aldım. Taksit kampanyasi görünce düşünmeden aldım acaba geçiş yapsam mı? M21 de işimi görüyor çok ufak tefek şeyler dışında genel olarak memnunum ama bir zaman sonra yavaşlama veya işimi görmeme gibi durum olur mu? M21 satıp m52 ye geçiş yapmak mantıklı mı sizce? Maddi olarak çok sikmayacak ama çokta geniş durumda değilim. Orta diyelim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şahsi fikrim, bir telefon ihtiyacını gördüğü sürece, günün şartlarında yeterliyse bozulana kadar değiştirilmemeli 🙂
Yaşlı telefonudur 2binden fazla etmez bu 4bin olmuş vay vay kine vay satıyorum alan varmı
-
2000 tl yi boş ver 3000 tlye ye bu özellikte bir telefon satılıyorsa haberdar et 😄
Telefona Almanya stok rom yükledim. Android 12 ile tekefon daha stabil hale geldi, oneu4.1 gayet iyi olmuş. Ram plus 4 veya 2 gb ram seçmeye izin veriyor. Lakin Samsung tarayıcının en güncel versiyonu yüklenmiyor, bu tarayıcı bu telefonla uyumlu değil diyor lakin bir önceki versiyon kullanılıyor, ilerde düzelir umarım.
Android 12 almanya romunu yükledim.
hantal çalışan parmak izi daha seri çalışıyor artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Android 12 tecrübelerinizi bize aktarır mısınız kullandıkça?
Mesela konuşma sırasında gelen-giden ses performansı, çekim gücü, arama esnasında sensörün açılması-kapanması, arayüzde ki kasma donma performansı vs...
Samsung tarayıcı sorunu güncelleme ile çözüldü fakat opera tarayıcıya alıştım hemen. Telefonda gayet stabilize şu anda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X