Arkadaşlar m21, android 12 de sanal ram var mı? Yaşlı bir tanıdığa alacağım haber bekliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (69. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhdemir -- 31 Mayıs 2022; 20:56:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
cihaz ın 4gb rami var
Sanal ram varmış a51 de sanal ram 6gb olarak değiştirilebiliyor
Yaşlı dediysem çok yaşlı değil olgun:)
Resim için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 31 Mayıs 2022; 21:6:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazın zaten 4gb rami var , şimdi bu sanal ramle 8 gibi mi oluyor noluyor çözemedim
Arkadaşlar Android 12 sonrası rehbere girince sağ tarafta görünen harfler görünmüyor artık. Nokta şeklinde görünüyor harf yerine. Sizde de bu şekilde mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen nokta şeklinde görünüyor. Çok büyük bir sıkıntı değil ama harf olması daha iyidi.
Teşekkürler cevap için. Güncelleme ile telefonda ciddi manada hızlanma oldu ama kamera arayüzü olsun rehberde ki bu harf sorunu olsun kötü olmuş. Düzgün şeyi niye bozarsın ki?
Kullananlar şarj durumunu yazabilirmi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
One UI core olduğu için ayarlarda yok veya ben bulamadim
Ayarlarda değil cihaz bakımı uygulamasında olmalı
-
Android 12 geldi.Pil kullanimi muazzam.En basitinden navigasyon vb.kullandum.100 den 85 e iniste 2,29 saat ekran süresi verdi.Takilma yok,isinma keza,parmak izi daha kararli vb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 4 Haziran 2022; 15:45:18 >
Bilinmeyen uygulamaları yüklemeyi yapamıyorum yardım.
Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACE 2012 -- 5 Haziran 2022; 23:51:15 >
Nereden yükleme yapacaksan ayarlardan o uygulamaya izin vermen gerek
Ayarlar bilinmeyen uygulamalar da yüklemek istediğim uygulamaları bulamıyorum.
Orada Play Storeden yüklenen uygulamalar var
Tesekkurler
Hocam demek istediğim şuydu eğer chrome üzerinden bir şey indirip yükleyecekseniz ayarlar>biyometrik veriler ve güvenlik>bilinmeyen uygulamaları yükle seçeneklerinden chrome uygulamasına izin vermen gerekiyor
Teşekkür ederim sorun çözüldü tekrar teşekkürler
Telefon ile rehberden bir numarayı aramak istediğimde sizde de takılıyormu? Bende M21 hemen aramayı başlatmıyor. Telefonda Turaceller bilinmeyen numara uygulaması yüklü ondanmı takılıyor acep?
Bende de bazen takılıyor yani takılma denir mi bilmiyorum ama sağa kaydırıp arama yaptığımda görüşme ekranı 1.5-2 sn sonra geliyor
Yok bende neredeyse 30 saniye kadar donuyor. Bence bu truaceller uygulamasından oluyor. Ama onuda silmek istemiyorum çünkü rehberimde kayıtlı olmasada beni arayanları adı ve soyadı ile gösteriyor. İşime yarıyor yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X