telefonlarımız son güncellemesini aldı. garanti süreleri ya doldu ya yakında dolacak. one ui de olup da one ui core de olmayan özellikleri olduran çalışmalar var mı? |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (70. sayfa)
-
-
Android 12 ile geldi galib, pilinizi en fazla%85 şarj edin demekte. ???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncellemeyi 3 gün önce yaptım. Telefonu satmayı düşünürken gunceleme sonrası telefon adeta yenilenmiş gibi olmuş. İnternet bağlantı sorunu giderilmiş.internet hizinda baya iyilesme var. sebeke çekimi daha iyi durumda eskisine göre. Telefon takılmaya başlarken Ram plus ile yağ gibi akmaya başladı. Yeni renk paketleri ile menüsü daha hos olmus.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nedense Chrome kullanırken yalnızca donanım haber'de ekranı aşağı kaydırdığımda hafif bir kasılma yaşanıyor.
Android 12'ye geçişle birlikte Always On Display ışık sensörünü kullanarak kendi parlaklığını ayarlamaya başladı.
Bu güncellemeye bayıldım çünkü bu, gözümde büyük bir eksikti.
Bende zaten öyleydi android 11 de
Always on display'deki parlaklığın değişmesi için tuş kilidini açıp kapatmak gerekiyordu.
Artık buna gerek kalmadı.
AOD ekranında parlaklık otomatik olarak değişiyor.
Telefon bariz bir şekilde yavaşladı Android 12den sonra. Samsung internette 3-4 sekme açık olunca yavaşlıyor. Play storeda bile aşağı kaydırırken bile fps düşmeleri yaşıyor telefon duraklaya duraklaya iniyor. sorun bende sanırım. Guncellediğime pişmanım. Fabrika ayarlarına geri döndürmek de istemiyorum. Tavsiyesi olan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimuzum123 -- 10 Haziran 2022; 15:46:1 >
Ana konumuza yorumlarınızı bekliyoruz.
-
İnstagram dm bildirimleri geç geliyor arkadaşlar. Bildirim geldiğinde tıklıyorum bi bakıyorum mesaj 10-15 dk önce gönderilmiş bana daha yeni bildirim geliyor. Yaşayan var mı bu sorunu çözümü nedir ? Android 12 de çözülmüştür diye düşünüyordum ama hala aynı
https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-m23-f23-5g-ana-konu-fiyat-performans-m23-nasil-incelemesi-kullanici-yorumlari--153001028
-
Lite'sa normal. Bana 1 hafta sonra geliyor. Sırf bu yüzden birkaç abla kardeşle aram bozuldu.
-
Android 12
Ram plus
Şarjı %85'e sınırlama, pil ömrü için
Bunlar güzel şeyler
Eksi yani rehberde alfabeyi kaldırıp nokta yapmışlar
Edge panelde pusula,el feneri.... gibi özellikleri üç noktaya gizlemisler
Diğerlerinde fark göremedim.
Android 12 ile beraber güvenli klasör geldi mi?
Hayır normal olanı
Güvenli klasör ve ekran kaydedici yok
çok ilginç m31s'e güvenli klasör gelmiş
-
Bundan önceki telefonum j5 pro da android güncellemesi sonrası güvenli klasör çökmüştü ve içinde çok değerli belgelerim fotolarım vardı. Güvenli klasöre girdiğimde uygulamanın soforlanması gerektiğini ve hiçbir şeyi kurtaramayacağım yazısını gördükten sonra bi 5-10 dk ekrana bakmıştım boş boş. Bu da böyle bi anımdır 😁
Kamera arayüzü eskiye göre kötü olmuş. Yapay zekayı tek tuşla açıp kapatıyorduk şimdi saçma sapam bi hal almış. Ekranda görünmüyor yapay zeka ikonu
Android 12 güncellemesi ile stabilizasyon konusunda bariz bir problem ortaya çıktı.
Cihaz, akıcılığını arayüzde kaybetti ne yazık ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X