< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (72. sayfa)
-
-
Ekran ayarlari, ekran açık kalma süresi uzatın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
odin ile denedim oldu hatta hindistan romu yükledim :)
-
diyelimki 10 dk seçtim video haricinde herhangi bir işlemden sonra örneğin bir mesaj çektim mesela telefon bekleme modu için 10 dk sonramı ekranı kapatacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ozaman o bir çözüm değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar. 3800'e M21 mi, 5500'e M52 mi dersiniz? M52'nin özellikleri aradaki fiyat farkına değer diye düşündürüyor ama gerek duyar mıyım bilmiyorum. Sosyal medya hesabım yok, Whatsapp ve birkaç uygulama dışında telefonda program yok. Oyun da oynanmıyor. Telefonu telefon olarak kullanıyorum.
-
M21 son güncellemesini aldı ve artık eski bir cihaz. M52 uzun yıllar götürür hem işlemci hem güncelleme açısından
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. M21 fiyatına göre çok iyi bir telefon olsa da birkaç arkadaşı dinleyip M52 aldım ve açtım. M21'i ise artık aldığım fiyattan ihtiyacı olan bir arkadaşa vereceğim ya da açmadan yedek telefon olarak bekleteceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba kullandığınız odın versiyonu ve 11 sürümünün link'ini paylaşabilirmisiniz?
-
Galaxy m23 kullanıyorum. Yeni aldım diyebilirim.
Ana ekrandan gelen bildirimler gizlenmiyor mu? Ana ekranda dolaşırken pat diye bildirim geliyor.
Kilit ekranından gizledim sadece simge gözüküyor.
Ana ekrana bir çare yok mu? Teşekkürler.
-
merhaba,
ayarlar menüsünde sadece bildirimler ile ilgili bir ölüm var
Bildirimlerde istediğiniz ayarları yapabilirsiniz; pek çok seçenek var.
-
Benim M21 çok kasıyor. Hard reset dışında, temizlik uygulamaları vs ne önerirsiniz?
Truecaller numara sorgulama uygulaması yüklü. Bunun yüzünden çok kasıyor olabilirmi?
Hiçbir şekilde ana ekrandayken gelen bildirimleri engelleyemedim. Direkt ekrana mesaj bildirimi geliyor. Benim istediğim bildirim gelsin ama yukarda sadece bildirim simgesi gözüksün.
Android 12 yüklediysen kasma nedeni ondan ben 11 e düşürdüm kasma sorunu yok bide 12 de şöyle bir saçmalık var 11 de olan çoğu ayar yok kaldırmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C30C46BA4 -- 29 Temmuz 2022; 11:11:3 > -
Ana band sürümü M215FXXS2BVB7
Odin 3.13.1
Aslında TR romuda yükleyebilirsin ama hindistan romu ondan daha güncel ve stabil
-
Hindistan romunda güvenli klasör, ekran kaydedici var mı?
Teşekkürler.
-
And. 12'yi yüklemiştim 🙄
Amoled yanığına ne iyi gelir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X