Süzme yoğurt+zeytinyağı :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (73. sayfa)
-
-
Arkadaslar yasadigim sorunu yasayan varmi samsung m21 cihazim laptoptan orjinal kablosunu taktigimda sarj oluyor ama adaptor ustunden ya hiç sarj olmuyo yada olurken kopup kopup geri geliyor adaptörüm bozuldu diye düsündum gittim birebir volt amper degeri tutcak sekile mediamarktdan samsung adaptor aldim yine ayni şey oluyor maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bir de kabloyu değiştir bakalım
Kabloda degistim hocam aldigim adaptorun yaninda kablosuda vardi ayni terane donuyor suan mesela sarj olmaya basladi ama allaha emanet davraniyor birazdan kopabilir , en stabil kesintisiz haliyle laptopa falan takinca sarj oluyor
İlginçmiş hocam ilk defa duyuyorum böyle bir şey kabloyla adaptör birbirlerine naz yapıyorlar 😂
Elde yedek cihaz olsa garantisi varken hazir verip cikicam.isin icinden ama yedekte yok ozel servise yol dustu sanirim
merhaba arkadaşlar ,
telefon ön ekran üzerine düştü , ama camında dışında vs herhangi bir darbe kırık çizik vs yok
ekran gelmiyor pembe mavi karısık renkler çıkıyor açınca .
garanti bu durumu kapsar mı acaba . sonuçta kırık ekran değil.
kapsamaz ise tahmini fiyat ne kadar çıkar. yardımcı olabilir misiniz.
-
Dostum ikinci el telefonları degerinde alan kaliteli bir yere gotur cihazı durumu anlat onların cihazları alırken tabi tuttukları teslete bi soktur cihazı onlar sana gereken bilgiyi verirler orada darbe alıp almadığını anlayıp anlamadıklarını anlamış olursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarj soketi sorunu olabilir. Aynı sorun bir önceki telefonumda da vardı. Sıfır ve orijinal kabloda çalışmaz, kablo seçerdi. Bendeki de adaptör haricinde şarj olmazdı.
-
Dun servise goturdum hocam soket sorunuymus 1.5 saatte soketi degisip geri verdiler sıkıntım kalmadi.
Geçmiş olsun. Kablo sorunu gibi gözüküyor ama soket sanki kablo seçiyormuş gibi davranıyor. Aldığım ve bozduğum kablo miktarıyla şarj soketini üç kere tamir ettirirmişim.
-
Android 12 sonrası ben de hiç memnun değilim..forumdan biri çok övdü diye yüklemiştim ama sonuç rezalet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
odin ile 11 e geri dönebilirsiniz bende memnun kalmadığım için döndüm.
-
merhaba, hindistan romunda telefonla görüşme yaparken ses kaydı alıyor mu acaba ?
-
arkadaşlar merhaba hindistan endonezya vietnam romları arasında ne gibi farklılıklar var ?
-
Arkadaşlar merhaba,
Evde 2 tane M21 cihaz var, evden çıkıp gelince WİFİ'a otomatik bağlanmıyor. Otomatik yeniden bağlan aktif. Ağ ayarlarını da sıfırladım. Neden olabilir bu durum?
Eski evde sanırım bu sorunu yaşamıyorduk, Türk Telekom kullanıyorduk, modem de baya eski VDSL idi. Şimdi Superonline WİFİ 6 modem var. Ev internetiyle alakalı olabilir mi acaba?
-
evet hindistanda yasak olmadığı için aktif
-
Hindistan endonezya vietnam romları arasında ne gibi farklılıklar var hocam aslında benim için en önemli konu görüşme kaydetmesi ile en çok aradığım xiaomilerdeki ikinci alan özelliği.. Malum m21 çift hatlı.. şirket hattı ile şahsi hattımı bu telefonda kullanmak istiyorum ama ikinci alan olmadığı için kullanamıyorum.
-
Mavi renkli olan kutusu açılmamış, kullanılmamış, sıfır durumdaki bir adedini 4200 liraya satmaktayım. Alınalı henüz bir ay olmamıştır, geçen ayın sonunda almıştım. Hemen peşine M52 aldığım için kullanım alanı olmadı. Faturası mevcut, Amazon Türkiye'den alınma.
-
Bu telefonun çekim gücü hakkında çok şikayet var. Kararsız bıraktı maalesef. Bir telefondan en çok beklenen şey alo dedirtebilmesi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X