Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (74. sayfa)
-
-
-
güncelleme bugün geldi
Güvenlik yaması düzeyi : 1 ağustos 2022 oldu.
-
Telefon yağ gibi akmaya başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten yağ gibi akmıyor muydu? :)
telefon son güncelleme ile gayet stabil hale gelmiş a12 güncellemesi çok kritik bir hata yaşatmasa da cihazın performansını uzun vadede biraz olumsuz etkilemişti ama şimdi eser kalmamış o halinden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 3 Ekim 2022; 1:19:53 > -
Ben halen 11 deyim.
12 yi sorunlu diye yuklememistim.
Kararli yeni surum su anda yayin dami. Yukleyebiliyormuyuz.
Çeşitli şikayetler üzerine bende uzun süre yuklemedim ama sonra neyse ne deyip yükledim. 2 haftadır kullanıyorum gayet başarılı. En ufak sorun yaşamadım. Korktuğum gibi olmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
batarya nasıl arkadaşlar
-
Son gelen güncellemeyi yaptım,2 gün önce. Şimdi telefonu kapalı şarz ettim sonrasında telefon çok hızlandı.
Son güncellemeyi yükleyen var mı başka ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayarlar/yazılım güncellemesi/indir ve yükle
Bu şekilde yüklenebilir.
Beyler bu telefonu geçen 2. el 3000 tl'ye aldım, ekranın ortasında çizikler var. Sizce 1000 tl Samsung'a verip ekran değiştirmeye değer mi? Yoksa cam değişimi yaptırmak daha mı mantıklı?
-
Eğer kullanıma engel değilse para vermeye değmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok değil ama arada göze takılıyor.
-
Ön cam değişimi yaptırın daha ucuza gelir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hissedilebilir bir fark oluyor mu peki hiç yaptırdınız mı siz acaba ön cam değişimi?
-
ne gibi bir fark olmasını bekliyorsunuz hocam? Çizikten rahatsız oluyorsanız en ucuz şekilde böyle düzeltilebilir.
Güvenilir telefoncuda yaptirin. İç ekran ile dış ekran ayrılıyor, dış ekranın değişimi sağlanıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
El işçiliği var hocam sonuçta, bakalım Ankara içi bulabilirsem cam değişimi en uygun opsiyon gibi duruyor.
-
https://www.telefontamircin.net/samsung-galaxy-m21-cam-degisimi/
internette en uygun bunu buldum. denenebilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X