Şimdi Ara

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.516
Cevap
30
Favori
106.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haklısınız cevap beklemekte; kendim için söyleyeyim, ben telefondan oldukça memnunum tavsiye ederim; fakat formda olumsuzluklardan bahsedenler olunca çekiniliyor.

Ben de çekim sıkıntısı yaşadım ama uzun zamandır olmuyor operatörlerden olabilir.

Koruyucu kılıf 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACE 2012 A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler yorumunuz için,iyi forumlar. 

• ACE 2012 A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• M21 android 12 alacakmı kesinmi? Arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    Evet. Son güncellemesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sessiz kalmış memnun olarak kullandığım telefonun kutu açılışını

ve diğer telefonlarla özellikle M 22 ile olan karşılaştırmasını da anlattım iyi seyirler  

Fiyat Performans Ürünü Telefon Düşünenler Bu Video Sizler İçin !

BİLGİ KURDUyoutube
    Samsung Galaxy M 21 Kutu açılışı detaylı anlatım ve üst modellerle kıyaslaması burada. SAMSUNG M 21 İNCELEME KUTU AÇILIMI - PAHALI TELEFONLARDAN DAHA ÜSTÜN ! samsung m21,samsung m21 pubg,samsung m21 inceleme,samsung m21 kamera,samsung,m21,galaxy m21,galaxy m21 kutu açılımı,galaxy m21 inceleme,samsung fiyat performans telefonları,ucuz telefon önerileri,uygun fiyatlı telefonlar,samsung telefon,m21 alınır mı,m21 nasıl,2000 tl ye telefon,2500 tl ye telefon,telefon,cep telefonu,akıllı telefon,SAMSUNG GALAXY M21 İNCELEMESİ,m21 vs,m21 kamera test,m21 kamerası,m21 video,m21 samsung
    https://www.youtube.com/watch?v=OU4tR-r3p_Y&feature=youtu.be

@Frk_Plt @djvietnam @froster2006 @turkelvis @ACE 2012

• merhabalar. 3000 tl bandında bu telefon ve m22 dikkatimi çekti. hangisini alayım sizce? bu telefonun ekranının fhd olması, ufs 2.1 olması, exynos işlemci gibi avantajları çok iyi gözüküyor. m22 de ise 90 hz ve 128 gb hafıza iyi.

konuya genel baktım, kronik sorun fazla göremedim, kronik sorunu var mı? bazıları şebeke problemi var diyor bir gördüğüm. türk telekom da ve şehiriçi kullanımlarda sorun yaşayan var mı bu konuda?

bir de 64 gb olması birkaç yılda sorun çıkarır mı acaba, yetmez mi? oyun indirmeyeceğim, mp3 dinlemem, çok fotoğraf da çekmem. yeterli olur mu bana şöyle en az 3-4 yıl sizce?

• hsyn_38 kullanıcısına yanıt

Beni yeni aldım m21 çok memnunum.Bende çekim sıkıntısı gibi bir sorun olmadı Vodafone kullanıyorum gayet güzel cihaz.

Kamerası bayağı iyi(fiyatına göre)

Ekran amoled fhd olduğu için gayet kaliteli ve canlı.

Şarjı güzel gidiyor.

Sosyal medya odaklı kullanılırsa 64 4 GB ram yeterli bir sorun olmuyor ama oyun falan oynuyorsunuz yetersiz gelebilir.

Samsung a51 ile tamamen aynı işlemci var buda bir avantaj yaratıyor.

M22 ve a21 s bu ikisi arasında kararsız kalmıştım sonra m21 daha güçlü olunca onu tercih ettim.Hepsiburadadan Hediye Çeki ile birlikte 3070 TL ye mavi rengini aldım

• Kasimda 2100 liraya aldigimiz tel olmuş 3300

• reodentreomantik R kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam. cevap veren olmayınca ve m32 indirime girince m32 aldım. hayırlısı olsun bakalım

• hsyn_38 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam

• Arkadaşlar internette gezinirken arada hemen 1 saniyeliğine ekranın kararması normal mi?

• tsfirtina kullanıcısına yanıt

Merhaba is yerindeyim videoyu izleyemiyorum konuyu arastirirken denk geldim, bende A20 var memnunum ama sarji biraz daha uzun gitse azicik hizli olsa super olacak.

Merak ettigim ben A20 de 10-12 saat ekran suresi alabiliyorum (android9 yuklu guncellemedim) Sizin telefon ne kadar sure veriyor ?

Birde A20 den M21 e gecmeye deger mi ? Butcem kısıtlı bu telefon kafama yatti acikcasi.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Mrb. Süre olarak aynı 10-11 saat arası gidiyor ekran süresi. Bu süreleri aşan telefon yok gibi zaten. Tüm kullanımı sürekli yapmazsanız da 3 gün gidiyor şarjım. Açıkçası memnunum bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Oyunla aram yok. Hafıza yeterli bana. Değiştirme sebebiniz neyse ona göre düşünmek lazım.

• bu telefona neden her gün zam geliyor 1 ayda 1000 lira artmış şaka gibi.

• earth. E kullanıcısına yanıt

Hakikaten 1.000 tl zam gelmiş bu ne ya yeni bir vergi mi çıktı ne oldu. Dolar da aynı seviyede niye böyle oldu acaba anlamak mümkün değil.

Neyse 2.200 iken kaçırmıştım iyi ki sonra 2800 iken aldım puan vs falan 2.500 e gelmişti 3 hafta önce.

Anladım teşekkür ederim öyle ahım şahım bir fark yok demek ki M21 nin 2.elleri bile uçmuş  A20 yi 1.250 TL ye sıfır almıştım 3 yıl önce şuan 2.elleri 2000 tl den aşağı yok.

Benim telefon 720p ekran, işlemci hızı düşük 1.6 ghz, şarj olarak ekran süresi M21 ile aynı gidiyor demek ki. Ben her gün gece şarja takılıyorum navigasyonu ve dışarıda internet çok kullanıyorum.

Burada sitede karşılaştırdığımda M21 şarjı daha uzun gidiyor görünüyor teknik özelliklerde ama kullanan daha iyi bilir Yarı yarıya yakın fark var, M21 daha iyi gözüküyor.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/154635-415599/samsung-galaxy-a20_samsung-galaxy-m21/

M21 İnternet Kullanımı (4G) A20 İnternet Kullanımı (4G)

22 Saat 13 Saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 20 Mart 2022; 17:56:1 >

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Hocam dediğim gibi kullanım alışkanlıkları herkeste farklı. Benim 2-3 gün gidiyor şarjım. Yani birden bitirmiyorum. Aynı gün bitirsem belki ekran sürem 1 saat daha artar doğal olarak en az. Ama bu 2 telefon özelliklerine bakınca birçok açıdan m21 üstün. Kamera hafıza ram ekran çözünürlüğü vs vs..

Telefonunuzu satıp üzerine eklemeniz çok kasmaz belki ben öyle yaptım eski redmi 8 a yı 1.000 tlye verdim üzerine 1.500 ekleyip aldım m 21 i. Bence gayet uygun oldu.

Tabi memnunsanız telefonunuzdan gerek yoktur. Benim eskisi kasmaya başlamıştı ve hafızası azdı. O yüzden şimdi rahatım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 20 Mart 2022; 18:5:6 >

Galaxy Store'dan One Hand Operation'ı yükleyin (Samsung'un kendi uygulaması)

İsteğinize göre sağ veya solda kol oluşturup pek çok işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Ben sağ kola hızlı araçlar menüsünü ekledim, baya işlevsel buluyorum.

Hatta bildirim panelini indirmeye neredeyse hiç gerek duymuyorum bu sayede

Merhaba, kullanim sekliniz nasil bilmiyorun ama ben ekran suresi olarak 8 _ 9 saati ancak goruyorum. Kasim 2021 de aldım telefonu ve sadece bir defa 10 saat ekran suresi gördüm. Sadece chrome den forum, haber siteleri ve twitter kullaniyorum. Gunluk internet kullanim surem 1.5 saat falan. Ve sadece nete girerken mobil interneti aciyorum ve kapatıyorum. Bu kosulda bile tam iki gun gidiyor sarj. Sizinkine gore benim sarj cok cabuk bitiyor gibi.

Karanlık modda kullaniyorum ve uygulamalrdan bildirimler kapali.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.