Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M23 / F23 5G [ANA KONU] (Fiyat-performans/M23 nasıl-incelemesi/Kullanıcı yorumları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
11
Favori
20.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alla alla zaten ekran açılmıyor. Bende sadece hepsiburada dan bildirim gelince ekran açılıyor.

Diğer wp falan bildirim gelince ekran açılmıyor ve ayarda yapmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geldi mi android 14

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler merhaba. M23 ile "5 Ghz Wifi" ağlardan kopma sorunu yaşayan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Kasım 2023; 1:34:24 >
  • Dostlar düzelme varmı android 14le serileşme var mı telde

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Bu cihazın rezalet bir Wifi çekim gücü var. Özellikle 5 ghz ağları zar zor görüyor. Diğer Samsung cihazlarda olmayan bir sorun. Sırf bu yüzden bugün haberim olmadan Wifi kopmuş ve tam da mobil veri paketinin dolduğu gün rezalet ötesi Vodafone 4.5g ağına bağlanıp fazladan 30 lira ödememize neden oldu. Öyle moktan bir Wifi çekim gücü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Kasım 2023; 22:36:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Hocam bu cihaza android 14 gelmeden sittinsene düzelmez. Şebeke sorunu var haklısınız. Wifi ağı günde 2-3 kere kopuyor.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu durumun tasarımsal hatadan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ve Android güncellemesi ile düzeleceğini pek sanmıyorum. Wifi anteninin konumu, çekim gücü vs. bunlar donanıma bağlı konular. Umarım siz haklı çıkarsınız.

Aynı modeme bağlı diğer Samsung cihazlarda kopma olmuyorken bunda fazla oluyor. Sıradan bir silikon kılıfla kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Kasım 2023; 12:20:30 >
  • bende wifi sıkıntı yok da 4.5g gidip geliyor arada android 14le herhangi bir fark var mı acaba ona göre güncellicem

• wp grup kuralım m23 bakım diye

• Bugün 40-50 tane fotoğraf çektim ve kamera 2 kere çöktü.
    Sonra yazılım güncellemesi geldi. Garip şeyler oluyor.

• kasım güvenlik güncellemesi yaptım sanki hızlandı tel.

• spigen kılıf koruyormu acaba bu teli 5kere ekran üstüne düşürmüşümdür ekran koruyucu da var sıkıntı yok kamera kısmı açık spigen kılıfta

• Son güncellemeden sonra telefon kendine geldi. Özellikle bildirim sorunu bende düzelti. Yani kilit ekranını açmadan bildirimler düşüyor.

• knkiler m23 mü samsung s10e mi takaslasammı acaba s10ele

• android 14 güncelledim yazı tipi kilit saati değişti bakalım kasçak mı telefon ilk güncelleme sonrası ana ekran hatası verdi açıp kapadım birdaha vermedi yazı tipi güzel olmuş

• Son güncelleme sonrası bazı uygulamaların açılışında siyah ekran gözüküyor. Kamera sistemi vs değişmiş. Umarım donma sorunu ortadan kalkmıştır.

• WRXstiR12 kullanıcısına yanıt
    Android 14 + One UI 6 gelmedi bana. Siz yazınca manuel kontrol edeyim dedim, güncellemeyi gördü.

SAMSUNG GALAXY M23 / F23 5G [ANA KONU] (Fiyat-performans/M23 nasıl-incelemesi/Kullanıcı yorumları

SAMSUNG GALAXY M23 / F23 5G [ANA KONU] (Fiyat-performans/M23 nasıl-incelemesi/Kullanıcı yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Ocak 2024; 11:7:41 >

• bu telefon 10k olmuş parası 4k bile etmez ülkeye bak

• Telefonda kasmalar klavye sapıtma ve bildirim kilit açınca gelme başladı 14te sapıttı gibi yeni onarım güncelleme şart

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.