< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Temmuz 2023; 20:42:19 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY M23 / F23 5G [ANA KONU] (Fiyat-performans/M23 nasıl-incelemesi/Kullanıcı yorumları (12. sayfa)
-
-
Garip yani telefon uyuyor :) 14 gelince dertler biter umarım. Gmail denemedim hiç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefon garip bildirim kilit acınca geliyor
-
8.5 olmuş m23 4bin bile etmez para yabana bu telefona
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
WİFİ de bende de öyle. Hala bir çözüm bulamadım.
-
diablo immortalda kasmıyor ama işlemci iyide bi bildirim tuhaf gelio
-
-
Rahatsız etme modunun özellikleri bunlar.
telefonu ekran üstüne marketteken düşürdüm spigen kılıf, cam koruyucu var anakart hasar almışmıdır
-
Çok ciddi bildirim sorunu var. Wıfı ve 4,5g vasat.
android 14 geldimi m23e bildirim yüzünden satçam bu teli
Yeni bir güncelleme gelmiş, yükleyen oldu mu?
Ayrıca bu telefonda adaptif ekran parlaklığı olayının düzgün çalıştığını düşünmüyorum. Çok sık ve fazla şekilde oynuyor parlaklık ayarıyla en ufak ışık farklarında bile. Sizde var mı aynı durum?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yükledim ama değişen bir şey yok. Android 14 kesin gelmesi lazım.
Adaptif kullanmıyorum ben.
Yılların samsung kullancısıyım bu telefonu da öneri üzerine aldım ama ne biliyim beklediğimi veremedi.
Kamera donuyor, wifi ve 4.5g de bildirim doğru düzgün gelmiyor vs vs.
-
var mı düzelme?
Ekran kapalıyken gelmeyen bildirim sorunu M23 dışında A34-A54 gibi Android 13 cihazların alayında var benim tecrübe ettiğim kadarıyla. Gmail üzerinde daha çok sıkıntı veriyor. Uygulama pil ayarlarını kısıtlanmamış yapsanız bile işe yaramıyor. Reddit'de S serisi için de yazmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Ekim 2023; 21:0:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözüm 14, başka çaresi yok.
Selam, renk kalitesine bakınca IPS olduğuna inanıyorum. Şurada da öyle olduğu yazıyor:
https://www.kimovil.com/en/samsung-galaxy-m23/screen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Ekim 2023; 22:37:31 >
bildirim ayarı hakkında bir sorum var. telefona bildirim gelince ekranı açılsın istemiyorum. örneğin telefon normal sesli moddayken ve ekran kapalıyken bildirim gelince bildirim sesi gelsin fakat ekran açılmasın istiyorum. bu ayarı baya aradım ama bulamadım bilenler yardım edebilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X