< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY M23 / F23 5G [ANA KONU] (Fiyat-performans/M23 nasıl-incelemesi/Kullanıcı yorumları (11. sayfa)
-
-
Beyler merhaba. Trendyol'dan yeni aldığımız M23'ün arka kapağında model no ve IMEI numarasını gösteren küçük bir karekod etiketi var yapışık halde. Normal midir?
Bir de ALWAYS ON DISPLAY özelliği yok mudur bu telefonda? Ayarlarda bulamadım. M21 ve M22 modellerinde bile olduğu yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Mayıs 2023; 22:9:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Always On Display yok. Çünkü ekran amoled değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
telefon u recovery moda nasıl alabilirim , bilgisayar şart mı
Beyler ekran kapalıyken GMAIL bildirimlerini alabilen var mı? Pil kullanım kısıtlamasını kaldırmaktan tutun, tüm Gmail bildirim ayarlarını yapmama rağmen ekran kapalı iken yeni mail bildirimler sesleri gelmiyor, senkronizasyon yapmıyor. Yapabilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Mayıs 2023; 14:19:46 >
garanti dışı 800lira arka kapakve şarj soketi 1yıl olmadan yeni tel masrafa bak samsung ilk ve son alışım.
-
Hocam sizin mesajınızda gördüm SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı F210 bu şarj cihazını aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz? Ben de piyasadaki samsung şarj cihazlarına güvenemiyorum sahte olabilme ihtimalinden dolayı. Önerirsineniz bundan sipariş vericem ya da başka kullanan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar.
Hayır almadım. Samsung'un mağazasından gidip kendi adaptörünü satın aldım 300 TL'ye, şimdi fiyatı ne kadar bilmiyorum.
Ama SteadiBoost alınabilir bence.
-
İnternette bilindik elektronik mağazalarında 600-700 liraları bulmuş samsung adaptörler, onun için spigeni sipariş verdim bugün 305 liraya
Ben G355 i kullanıyorum M23 ü saklıyorum :p
-
Bu cihazın donup takılmasının bir sebebi de depolamanın ufs değil emmc olması bence. Sd 750g güçlü bir işlemci ve bu işlemciye ufs bir depolama çözümü koymalıydı samsung
sd 750 diye aldım amoled ekrana bakmadım amoled daha önemlimiş samsungda
bildirim geç gelme ve vodafone sinyal az çekme sorunu da var klavyesi de kötü bi samsung browser güzel
Hocam cihaz çok kötü değil aslında işlemcisi baya iyi ama o işlemciye emmc darboğaz yapıyor gibi
Bu cihazı babam yaklaşık 1 yıldır kullanıyor gayet memnun ben de arada bir deneyimliyorum cihazı o yönden
Amoled ekran olmaması evet eksiklik ki ben 10 yıldır amoled ekranlı cihazlar kullanıyorum. Fakat amoled ekrana sahip bir realme kullandım kısa bir süre renkler cılız geldi sadece panel değil görüntüyu işleyen resim motoru da önemli ki samsung bu konuda kendini geliştirmiş bir marka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fytmaster55 -- 29 Haziran 2023; 23:18:10 >
Özellikle WİFİ de ekran kilidi kapalıyken bildirim gelmiyor bazen. Telefonu elime alıyorum ekranı açıyorum öyle geliyor.
Güç modu vs kapalı. Çözümü olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X