Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M23 / F23 5G [ANA KONU] (Fiyat-performans/M23 nasıl-incelemesi/Kullanıcı yorumları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
11
Favori
20.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim telefonuu satayım sana hocam

• A52s aldım hocam eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona One Ui 5.0 ve Android 13 geldikten sonra telefon kendine geldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuan için kronik sorunu varmı alınır mı? Eşime almayı düşünüyorum, migrosta 6600tl 10taksit ancsk stok bulamadım izmirde

• metintekin kullanıcısına yanıt

samsung Türkiye garantili mi?

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Evet istanbuldan akrabama aldırdım kargoladı bugün gelecek

• F/P canavarı cihaz 6600liraya migrostan 10taksit bulan kaçırmasın. Eşim severek kullanıyor.

Spigen resmi sitesinden M23 kılıf aldım. Kargo bedava 59lira kaçırmayın çok sağlam ve şık

• metintekin kullanıcısına yanıt
    4200 e almıştım 6 7 ay önce , yüzde 50 yükselmiş mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mexalon M kullanıcısına yanıt
    güzel cihaz a52 hayırlı olsun , bende almak istemiştim fiyat dolayı m23 almıştım , keşke o zaman a52s alsaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S918B -- 24 Şubat 2023; 15:57:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S918B kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam 2 adet aldık evdekilere çok şükür memnunuz maşallah

• Merhaba cümleten. Şarj ile ilgili bir sorum olacak. Mesajlarda bir arkadaşımız süper hızlı şarj ibaresinden bahsetmiş. Ben spigen steadyboosr 27w şarj aleti ve baseus 100w 6a lik kablo kullanıyorum. Kabloyu takınca hızlı şarj yazıyor ve pil koruma modunda yaklaşık 50dk ile 1 saat arası şarj süresi gösteriyor. (Pilin doluluğu yüzde 25-30 civarındayken) Bu normal midir? Süper hızlı şarj diye bir durum var mıdır? Teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar, cevap veren olur mu bilmiyorum da sorayım. Uzun süreli kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok iyi olur. Eşime bir telefon alacağım çok aşırı para vermek istemiyorum çünkü günlük kullanım dışında tek istediği kamerasının biraz iyi olması. 5500 TL'ye yurtdışı Redmi Note 10 Pro almayı düşünüyordum ama hem samsung olması sebebiyle hem de garantili diye 6300 TL'ye bu cihazı mı alsam diye kararsız kaldım. A52, A53 cihazları almak istiyor gönül ama 10 bin liraya acıyorum günlük kullanım için fazla geliyor o paralar. 4-5 sene kasmadan donmadan sorunsuz götürmesini istiyorum.

Lütfen yardımcı olun :)

• 14 güncellemesi alacak mı bu telefon?

• Arkadaşlar kamera hızı çok yavaş geliyo bana, arka arkaya seri fotoğraf çekilmiyor bastıktan 1-2sn sonra çekiyor sizde de aynı sorun var mı ?

• Miranda Kerr kullanıcısına yanıt

Bende de aynı sorun var. Sorun mu değil mi bilmiyorum ama 50 mp de durum dediğiniz gibi.

Ayrıca son güncellemeden sonra telefon uzun süreli kilit kapalı durup kilit açtığımda bi afallıyor ana ekran 2 sn.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Kamera uygulamasının yeni sürümünü apk olarak yüklemek istedim ondada hata verdi, umarım yeni güncellemeyle düzelir yoksa başka kamera programı kullanıcam mecburen.

Bu arada formatlayıp temiz kurulum yapmıştım bende bi sıkıntı olmadı güncellemeden sonra

• Güncelleme geldi millet...

• mcebi001 kullanıcısına yanıt

Bu güncelleme iyi oldu çünkü diğer güncellemeden sonra telefon kafayı yiyordu kiliti açınca. tabii sürekli değil ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 13 Mayıs 2023; 10:10:46 >
  • Anneme M23 aldım. Umarım üzmez.

• Samsung dostlar m23 Android 13 yaptıktan sonra hızlı şarj adaptörü takıldığında telefon tepki vermiyor normal adaptörle şarj oluyor hızlı şarj ayarı açık bu sorun için servise vereyimi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.