< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY M23 / F23 5G [ANA KONU] (Fiyat-performans/M23 nasıl-incelemesi/Kullanıcı yorumları (7. sayfa)
-
-
Estağfurullah, bu fiyat bandında zaten en mantıklı model bu. Bence beğenirsiniz. Hayırlı olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizden sonra ben de iptal ettim hocam.
(Benim sebebim farklıydı tabi)
Ben 4500 den almıştım, bugün 4300'e indirmişler. Yetişip alamadım fiyat hemen yükseldi ama o fiyatı gördükten sonra da artık daha yüksek rakamlara almam ben bu telefonu. Pusuya yatıp bekleyeceğim fiyatın düşmesini.
Telefonu almak isteyen Forumdaşlara da haber vermiş olayım; Bu fiyata 1 kere düştüyse bir daha düşer azıcık bekleyin. Haaa!.. yatırım tavsiyesi değildir, indirim beklerken zam mam gelirsede sakın bana şörlemeyin muhterem arkadaşlar.
-
Şarj adaptörü için fp bir ürün önerir misiniz. Mümkünse link atarsanız sevinirim. Kac w almalıyız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne güzel iş ya...al.kullan telefonu,bide jelatin yapıştır ,sonra da keyfine iade et
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana demiyorsunuz umarım. Ben siparişi verdikten sonra indirim oldu. Yani ürün kargodayken indirim oldu. Hepsiburada aradaki farkı veremeyiz iptal edin dediği için de mecburen iade oldu. siz aynı durumda kalsanız fazladan 200 TL öder miydiniz?
-
Sen almamışsın ki daha,ayrıca alıp düzgünce iade de edebilir insan mesele o değil,ancak alıp hemen jelatin yapıştırıp iade etmek etik değil,tyol,n11 de yapabilir misin peki bunu, hayır..ee sırf kolay iade var diye böyle rahat iade sistemi olmamalı.. sonuçta onun iade ettiği sana,bana gelecek,köy sandığına gitmeyecek ki cihaz..
hocam daha geçen hafta 400 lira fazlaya aldım telefonu, satıcısı da hepsiburada. şimdi indirmiş. ben çek tanımlayın mağdur etmeyin dedim onlar illa iade edin diyorlar. Bu durumda ne yapacağız? zorla beni iade sürecine yönlendiriyor.
-
Telefon 25w şarjı destekliyor hocam. Samsung orijinal 25w şarj aleti amazonda 251₺. Başka ucuz yollu şarj aletlerine ben olsam güvenmem.
amazonSamsung Hızlı şarj cihazı, 25 W, USB bağlantı noktası Tip C (kablosuz)https://www.amazon.com.tr/dp/B08P95B5FR/ref=cm_sw_r_apan_i_MDKKV8C6WGB5DSM98JYR
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Telefon çok iyi gözüküyor ama 4Gb ram çok kafamı karıştırıyor. Bunu mu alsam yoksa diğer alternatiflere (Sarı sitedeki Note 10 Pro'lar falan) yönelsem mı bilemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sizinle aynı ikilemleydim yd 11s, 10 pro falan bakıyordum sonra bu telefon gözüme çarptı. Kamera olarak fena durmuyordu, oyun oynayan biri değilim zaten. Samsung arayüzünü de çok seviyorum bugün sipariş verdim bakalım. Umarım pişman olmam
Edit: Sipariş gelmeden iptal ettim. İnternetteki yorumlar gerçekten inanılmaz. Hem yerli hem yabancı sitelere baktım herkes bazı sorunlardan bahsetmiş. Aynı fiyata 8 ram note 10 pro sipariş ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr James Wilson -- 21 Ağustos 2022; 16:6:5 > -
Mi 8 den geçtim bu telefona Telefon çok akıcı hiçbir takılma yapmiyor.Herhangi bir problem yaşamadım iyikide geçmişim.Kamerası,mi 8 den daha iyi çok net. gcam kurdum resmen level atladı,bu kadar beklemiyordum.Gece çekimleri olağanüstü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son gelen güncelleme ile beraber göz rahatlığı kalkanı çok daha kolay kullanılıyor ve kalkan kapalıyken ekran çok daha canlı oldu.
Özellikle mor-mavi tonları süper.
Benim evimde LG-HP kullanımı panel olan IPS Everest M-435 monitör var, aynı panel 10-12 bin liralık monitörlerde kullanılıyor mesela... M23 ile yan yana koyunca dinamik kontrast vs. son derece benzer.
Telefon çok güzel birkaç kasa eski S serisinin Amoled ekranlarından çok iyi. Hele hele S4 S5 vs. bunun yanında leş gibi ekrana sahip.
İnternetteki yorumları çok daha ciddiye almayın beyler iPhone'a da aynı şeyleri yazıyorlar satış başarısı ortada.
Telefonlar komplike ve karmaşık hale geldi, Samsung gibi tecrübeli firmalardan almak lazım.
-
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-m23-5g-128-gb-samsung-turkiye-garantili-pm-HBC00001RIT5A
5400 olmuş ben mi yanlış bakıyorum? Samsung TR harici satan var mı?
-
arkadaşlar merhaba cihaz bende yeni aldım. Ancak araç şarj içe takıp çıkardığımda sürekli USB takıldı çıkarıldı hatası veriyor başına gelen var mı çözebilen
-
evet ekran çok canlı güzel , neden bu yok tgt yok lcd vs gibi cart curt yapıyorlar ben anlamadım
oyun oynamiyorsan her türlü işini görür bu telefon
6000 TL olmuş yine ucuz.
Poco Moco ve Çayomi gibi merdivenaltı firmalar bile 7-8 bin TL.
-
İşlemcisi köpek gibi valla arka plan rahatsa her oyunda tat veriyor.
-
Hocam Bizim evde iki tane de m12 var hem 12'nin ekranı için onu söyleseler hadi kabul edebilirim de yan yana M23 ile koyduğumuz zaman m23'ün ekranı net olarak çok üstün telefonda ufak tefek yazılım sorunları hariç hiçbir şey yok şu an size yazdığım bu cümleleri Ben sesli olarak söylüyorum telefon kendisi yazıyor Daha ne olsun Tabii Nokta deyince de nokta yazıyor. Net Dediğiniz zaman sadece nokta net yapıyor arada yapmıyor ufak tefek de böyle sorunlarımız oluyor en sevdiğim özelliği bu telefonun bu özelliği şu an formda tartıştığım zaman laf yetiştirebiliyorum ve gerçek anlamda laf yetiştiriyorum Çünkü konuşuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X