< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY M23 / F23 5G [ANA KONU] (Fiyat-performans/M23 nasıl-incelemesi/Kullanıcı yorumları (8. sayfa)
-
-
bu çok mu iyi sanki hocam 5 para etmez , 3 4 tane banka uygulaması , iki de oyun yüklü telefon kasım kasım kasiliyor
sd g778 işlemci nasıl böyle olur ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar
Redmi Note 10S ile arasında kaldım. Önerileri veya tecrübesi olanlar yorumlayabilir mi.
-
şu telefona verdiğim paraya acıdım ilk defa
Bende konudaki telefonu dün 5999 tl ye aldım indirimli aldım diye seviniyorum (1-2 ay önce alsam 4500 tl ye varmış ozaman ihtiyacım yoktu Nasip)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben bir şey fark ettim de internet yavaş olunca yani internet tam çekmeyince telefon sapıtıyor herhalde 5g'ye ya habire devreye almaya çalışıyor çok yüksek hızla internete bağlanmaya çalışıyor
Yok hocam Hiç Üzülmene gerek yok şimdi bak fiyatları 6500 oldu
Birkaç ay evvel aldıysan %50 fazlayı satabilirsin bu piyasada yoldan sincap al sincap bile üste koyuyor
Android Telefon alacaksan Android'i icat eden Samsung'dan alacaksın ya da Apple alıp geçeceksin dostum
android in babası ve ilk telefonu HTC dir, samsung ondan sonra yol aldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uzun araştırmalarım sonucunda şu aralar f/p olduğunu düşündüğüm m23 modelini az önce hepsiburada'dan 5999 tl ye sipariş ettim. umarım memnun kalırım.
-
Android'in babası ve ilk mucidi Ömer hayyamdır
Hepsiburada, Trendyol, Amazon gibi uygulamalar telefonda açılmamaya başladı. Neden oluyor bilmiyorum, diğer uygulamalar açılıyor bunlar açılış ekranında kalıyor. İnternet de bağlı olmasına rağmen bazen hiçbir yere girmiyor acaba bununla mı alakalı bilemedim. Yağ gibi akan telefon birden bu hale geldi. Bu sorunu yaşayan başkası var mı?
-
Bu telefon yerine Redmi Note 11 almak pişman eder mi? Bütçe çok dar ama gerçekten değecekse şartları zorlamaya çalışacağım.
Hocam neden acaba bende alma arefesindeyim de? Pişmanlığı olanlar yazabilir mi acaba.
telefon kasılıyor
Haydaa. Yorumlar epey iyiydi kafam bulandı şimdi. Gm 21 pro 6gb bakıyorum şimdi de nispeten daha f/p duruyor
Ne yaptın hocam?
-
Valla hocam az daha para koy şöyle olsun az daha para koy böyle olsun derken a52s cihaza kadar geldik. Karar kıldık ancak fiyatlar fena. Bir süre bakıp alacağım artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X