Hocam senin için denedim. Hızlı şarj oluyor bende sorun yok. Son bi güncelleme geldi yaptınız mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY M23 / F23 5G [ANA KONU] (Fiyat-performans/M23 nasıl-incelemesi/Kullanıcı yorumları (10. sayfa)
-
-
Nisan güncelleme yaziyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonu fabrika ayarlarına 0ladim yine hızlı şarj olmuyor
Servise götürün hocam
-
Hocam merhaba. M13 bakıyordum ama sesinin vasat olduğunu ve arama geldiğinde bile zor duyulduğuna dair şikayetler mevcuttu. Yaşlı anne/baba telefonu olarak M23'ün zil sesi (hoparlör) sizce ne durumda? Yorumunuzda mono olmasına rağmen iyi demişsiniz gerçi. Son tahlilde M23 veya A23 arasında kaldım. Ses ve batarya dışında endişem yok. Ve tabi 4 GB RAM yetiyor mu günlük kullanımda? Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Mayıs 2023; 11:15:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son güncellemeden sonra şarj su gibi gitmeye başladı.
Telefonu aldığımdan beri pil ömrünü uzatmak için %85 e sınırlamıştım. Yani şarj yüzde 85 e gelince doluyordu.
85 ten 80 seviyesine telefonla uğraştığım halde 1 saatte iniyordu.
Şimdi ise yarım saatte eriyor gidiyor.
Her zaman diyorum. Güncellemeler genelde her şeyi bozuyor. Bu bilgisayar içinde böyle. Benim görüşüm bu.
Hocam M23 işlemcisi A23'den bariz daha iyi. Akıcılık problemi aynı RAM kapasitesine sahip iki modeli baz alırsak ROM kaynaklı olabilir ve güncelleme ile düzeltilebilir muhtemelen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung A20 serisini 4 yıl güncelleme listesine ekledi
M23 seneye en son android 14 alacak
A23 ise 14 15 ve Android 16 alacak
İşlemci M23 biraz daha iyi ama A23'te 6gb ram var
Samsung ta M serisi telefonlar 2 ana güncelleme alır
M23 , 12 ile başladı 13 ve 14 alacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 17 Mayıs 2023; 12:15:31 >
Arkadaşlar merhaba. Aşağıdaki Trendyol satıcısında Ürün Soruları bölümünde bir vatandaş M23'ün 5G olup olmadığını sormuş ve cevapta 4.5G desteklediğini söylemiş Trendyol yetkilisi. Böyle birşey olabilir mi? Ülkeye gelen tüm M23 telefonlar 5G değil mi?
trendyol.comSamsung Galaxy M23 128 GB Yeşil Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/samsung/galaxy-m23-128-gb-yesil-cep-telefonu-samsung-turkiye-garantili-p-286500401
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sahte yorum onlar.
Trendyol yetkili elemanı yazmış bir de. Muhtemelen bot cevabı. Halbuki yorumlarda da 5G olduğu malum. Kutuda da yazıyor, ürün açıklamasında da var. Sağolun.
Bu arada yolladığınız ekran görüntüsünde 5G niye açık sizde hocam? 5G hizmeti veren operatör yok şu an. Şarjı yemesin diye dedim.
Son olarak Trendyol "Samsung Türkiye" bandrollü ürünü jelatinsiz kutu ile gönderiyor galiba. Siz aldığınızda jelatin var mıydı hocam? İnternetteki kutu açılışı videolarında da jelatin yoktu Samsung Türkiye garantili ise.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Mayıs 2023; 15:33:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sattığı ürünlerden haberleri yok.
Açık değil hocam. Güç tasarrufunu açınca 5g yi kapat seçeneği açık sadece.
Ben satıcısı hepsiburada olan üründen aldım hocam. Kitap gibi geldi jelatinli falan.
-
Trendyoldan aldım düşürmeden kullandım arka kapak kamera yani çatladı hızlı şarj olmuyor servis neapcak bakalim
Merhaba. Hoparlör konusunda bir sıkıntı yok, oldukça yüksek seviyede sesi var. 4 GB Ram bazen yetmiyor, fotoğraf çekiyorsunuz donuyor, 10 saniye çekmiyor fotoğrafı. bir uygulamaya girdiğinizde 5-10 saniye bekletebiliyor. hızlı telefon kullanıcıları için kötü ama yaşlı anne baba telefonu olarak sorun olmayacağını düşünüyorum.
-
-
Bende Trendyol'dan sipariş verdim hocam. Sizin cihaz durup dururken nasıl çatladı arka bölümden? Anlayamadım.
Ayrıca bulunduğunuz ilde yetkili Samsung servisi varsa gidip elden teslim edin isterseniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Mayıs 2023; 21:13:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X