Şimdi Ara

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.788
Cevap
38
Favori
162.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladığım kadari ile cihaz 6000 mah bataryadan bekleneni karşılamıyor. Lenovo P2 ile 14 18 saat arası ekran süresi alınabiliyordu 5000 lik batarya ile. Bu cihazın minimum 16 17 saat ekran süresi vermesi gerekirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Anladığım kadari ile cihaz 6000 mah bataryadan bekleneni karşılamıyor. Lenovo P2 ile 14 18 saat arası ekran süresi alınabiliyordu 5000 lik batarya ile. Bu cihazın minimum 16 17 saat ekran süresi vermesi gerekirdi.
    Evet hocam pil kötü Xiaomi note 8 pro daha iyi ona bakabilirsiniz 2 yan forumda.

• Telefonu bugün aldım yarım saatlik kullanım sonucu telefondan resmen soğudum. Aşırı dererece parmak izleri kalıyor kasa resmen çöp uyduruk bir plastik bastırınca oynamalar mevcut şimdiden çizilmeler meydana geldi. Ekran desen beyazlar resmen sarımtırak, kamera orta seviye kısacası kendim için söylüyorum telefonun teşiri olmadığı için incelemeden aldım teşiri falan olsaydı ve inceleseydim kesinlikle almazdım. Sonuç samsunga geri iadeye gönderecem

• quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Maydonozluk edeyim;

Bir kere RN 8 Pro bu cihazdan kat be kat üstün.

Exynos 9611 nere Mediatek G90T nere.

Kamera konusunda da bence RN8 Pro üstün. M30S'e bu kadar para vermeyin derim.

GG5 ile hem ekran hem arka taraf korunuyor.
    Bi bitmediniz şaomi fanboyları

• Slm arkdslar araniza neredeyse bedavaya gelmis (1000tl) m30s teleifnla katilmis bulunmaktayim.
    Eski telefonum samsung s7ydi.
    Sormak istefigim 2 soru var.
    En onemlisi
    S7de widgetlerde "gorevler " diye bir arac vardi. Ekrana gomuyordum. Yapilacaklar listesi gbi bir liste olusturabiliyorduk. Bu telefinda bulamadim. Bilen var mi?

Birde ekran cozunurlugu vardi. Telefon ekranini 720p 1080p gbi secenekler yapabiliyorduk. Bunda oyle bir sey bulamadim. Ekran cozunurkugunu 720p yapip daha fazla bataryadan yararlanmak isterim s7de oldugu gbi.

Bu arada fiyatina gore telefonu cok begendim. Android 10 guncellemesi gelse. Navigasyon cubugundaki iyilestirmelerle cok daha kullanisli bir hale gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 2 Ocak 2020; 23:38:22 >
  • m30s'i şarj ederken herhangi bir ışık yanmıyor. Ayarlardan mı acaba?
  • Agır çekim modunda ekran pır pır ediyormu sizdede

• Yeterli ışık altında yapmaz.
    Bildirim ışığı yok maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende telefonu çek ve ykb kampanyası ile alanlardanım yorumları okudum almadan önce. Cok anlamam ama bu fiyat segmentlerinde mükemmel olmaz zaten birinin malzemesi eksiktir birinin donanım birinin yazılımı birinin sar değeri birinin sesi kamerasi vs. Böyle gider. Bizim telefona gelince daha önce yuz tanıma kullanmadm diğerleri nasil bilmem ama bu neredeyse karanlıkta tanıyor parmak izi de gayet iyi . Hoparlör ve ahize standart bence. Kamera da yeterli geldi bana . Pilde nasıl beklenti var bilmiyorum ama kutudan %60 sarjla cıktı su an yazarken%17 son baktığımda 6 saati geçmiş tim ekran süresi olarak. Birseyde kismadm. Lenovo p2 ile kıyaslanmış ama bunun uhd+ ekranı var galiba p2nin ekranı işlemcisi vs. Ne ona gore kiyaslayarak değerlendirme yapmak lazim bence. Teknoloji ilerledikce (tvlere gore yorumluyorum bu kismi) elimizdeki aygıtlardaha fazla enerji sarfiyatına ihtiyaç duyuyor neticede. Bu benim ilk samsung telefonum daha once sony ve lenovo kullandım esimde iphone var ki bence en iyisi o az donanımla müthiş performans gösteriyor (oyun haric oyun işini bilmiyorum) ancak bu fiyata da bu telefon gayet yeterli geldi bana. Ben sahsen xiamoi çök popüler biliyorum ama henüz kurumsal yapısı oturmamış bir firmadan aynı hatta daha fazla paraya bir modeli bu modele tercih etmem. Yazılım desteği gerçekten çok önemli ki daha once bunu diğer telefonlarda ciddi tecrube ettim. Bu sebeple risk almak gençlerin işi birazda ben 30 uma geldim neredeyse risk almak istemeyenler dış görüntüsü iyi olsa da dış malzeme kalitesinin az biraz dusuk oldugu ama baska artıları olan bu telefonu uygun bir fiyata denk gelirlerse gönül rahatlığıyla alabilirler. Düşük dediysek de düşünce de hemen kırılmaz metal yada cam çerçevesi olan bir telefonun verdiği sağlamlık hissini vermiyor hepsi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D5BA3914

Bi bitmediniz şaomi fanboyları

Alıntıları Göster
    Görüşümüzü belirttik.

Xiaomi ya da senin deyiminle şaomi fanboy değilim.

Teknik olarak daha iyi dedim. Anlamak isterseniz
  • ririii kullanıcısına yanıt
    Ürünüydü. Şu sıralar 1999 TL HB'da Samsung SHopda yine eski fiyatı olan 2199 a çıkmış durumda.
  • quote:

Görüşümüzü belirttik.

Xiaomi ya da senin deyiminle şaomi fanboy değilim.

Teknik olarak daha iyi dedim. Anlamak isterseniz

Alıntıları Göster
    Yav he he klon telefon işlemcisi mediatek kullanan cihazı gelip burada kat kat üstün diye lanse edip sonrada fanboy değilim deme bari.

• Merhaba,

Birden fazla parmak izi tanımlanabiliyor mu, acaba?

sağlıcakla
  • ring R kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam 4 parmaktan fazlasına izin vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D5BA3914

Yav he he klon telefon işlemcisi mediatek kullanan cihazı gelip burada kat kat üstün diye lanse edip sonrada fanboy değilim deme bari.

Alıntıları Göster
    Sana ne güzel kardeşim. Mediatek G90T ile ilgili olarak ağır bir eleştiri yok. İngilizcen varsa doğru düzgün kaynaklara bak. RN 8 Pro M30S'den daha iyi bir cihaz teknik anlamda.

Ha ben amoledciyim o ayrı.
  • quote:

Sana ne güzel kardeşim. Mediatek G90T ile ilgili olarak ağır bir eleştiri yok. İngilizcen varsa doğru düzgün kaynaklara bak. RN 8 Pro M30S'den daha iyi bir cihaz teknik anlamda.

Ha ben amoledciyim o ayrı.

Alıntıları Göster
    Sanane olmuyor işte biz burada m30s kullanıcı deneyimi için toplandık ürün kıyaslaması için değil kıyaslama sitesi Epey orada ürün altında yüzlerce yorum var oradan devam edebilirsiniz.

• astegon kullanıcısına yanıt
    Teknik anlamda nasıl iyi olabiliyor ki Redmi Note 8 Pro? IPS ekranla mı daha iyi yada MediaTek işlemciyle mi? MediaTek'in uzun süreli kullanımda ısınma yaptığını, performans kaybı gösterdiğini herkes biliyor. Siz kullanmadıysanız bilmezsiniz. İsterse MediaTek en iyi işlemcisini tanıtsın o işlemcili telefon alınmaz bana göre. Ha Exynos'un çok iyi olduğunu iddia etmiyorum. Ama MediaTek ten iyidir sonuç olarak. En iyisi zaten Snapdragonda. Kamera performanslarına da baktım M30s ile hemen hemen aynı. Bataryaya girmiyorum M30s zaten önde.

Note 8 pro nun ısınma yaptığını kullanıcı yorumlarından da görebilirsin. Ben çok fazla ısınma yaptığı ile ilgili yorum okudum yabancı kaynaklarda da. Hayır herkesin bir tercihi vardır. Neden bir insan gelip başka bir konuya karışıklık çıksın diye laf atar. Madem Note 8 pronun daha iyi olduğunu iddia ediyosun al kullan. Bende M30s in daha iyi olduğunu düşündüğüm için bunu aldım. Ama Note 8 pro kulübüne gidip hayır Note 8 pro almayın M30s alın demiyorum. Herkesin kendi tercihi insanlari yanlış yönlendirmeyin.

• Arkadaşım senin derdin ne tam olarak, telefonu aldığımdan beri bakıyorum bu konuya. Ara ara seni birilerine fanboy derken görüyorum. Yazılan yorumlarda kötü niyet yok insanlar kişisel deneyimlerini paylaşıyor ve henüz almamış olan kişilere de bilgi vermiş oluyor. Altı üstü 1500-2000 liralık cihazlar bunlar, kim neden bunu bu kadar hayatının merkezine koysun. Bunu algıla artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonda yüklü müzik sesi yokmu ben mj bulamadim acaba sadece bi çalan müzik var oda cok itici

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Bataryada M30s önde derseniz yalan olur.
    Samsung bekleme durumunda şarj düşüşünü yıllardır çözemedi.
    Değil M30s kullandığım S9+ da aynıydı S10 da aynıydı.

Bazıları birbirine fanboy diyor ya sahiden öyle. Para verip telefonu siz alıyorsunuz ama marka danışmanı gibisiniz. Artısı da söylenir eksisi de. Cihazınızın eksisini söyleyince sizden bir şey eksilmiyor ki

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.