Parmak izinin nereye konumlandirildigi hakkında bir bilgi var mı? Ayrıca a50 ya oranla daha iyi batarya ve kamera sunarken nasıl ondan ucuz olabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: dodofran
işlemciye leş demişler ama teknolojiyle pek ilgili değiller bu arkadaşlar sanırım. exynos 9610 dediğiniz işlemci 2500 liralık a50 lerde kullanılan orta üst düzey bi işlemci ve yaklaşık snapdragon 660 ayarında bi işlemci. yetmeyen arkadaşlar bu işlemciyi hangi oyunlarda programlarda yetirememişler anlatsalar da dinlesek. 2000 altı bi fiyata gelirse bu ekranla bu işlemciyle özellikle de bu bataryayla yok satar. batarya konusunda özellikle büyük ihtiyaca cevap olmuş telefon.
teknolojiyle ilgili değiller yazmışsınız ama yazdığımı okumadan yazmışsınız. orta üst düzey demişsiniz tam okusaydınız ondan bahsetmediğimi anlardınız. üst düzey telefonlardan bahsediyorum. yani en pahalı telefonlardan. yani en iyi telefonlardan. o telefonların işlemcileriyle bu telefona konulacak işlemciyi karşılaştırmıyorsunuzdur umarım ben 10.000 lira para veriyorsam bu adamlarda 6000mah pil yapabiliyorlarsa ben o telefonda 6000mah'lık pil olsun derdindeyim. orta sınıf değil bahsettiğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme