Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M33 [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
9
Favori
10.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sırf amoled ekran almamak için m33 tercih ettim. Önceki telefonum (Note FE) amoled ekrandı 4. yılında ekranın koyu tonları yeşilimsi bir renk aldı. 10 yıllık IPS ekranlı telefonlarım hala çalışıyor. Bu nedenle m33 tercih ettim. A33 IPS ekran olsaydı kesinlikle onu alırdım.

• merhaba arkadaşlar bende m33 5g ile 2 haftadır yani 4 ağustosda aldım aranıza katıldım, cihaza gelecek olursak şimdilik; arayüz performansı, pil, kameralar çekim kalitesi, ram ve hafızası, işlemcisi de iyi güçlü exynos 1280 kullanılmış hani öyle hata veya can sıkan durumla karşılaşmadım (bug) falan her şey olması gerektiği gibi 120 hz de falan akıyor mubarek cıhaz mutlu oldum bu exynos 1280 için az diyeceklerim var yeni oldugundan (az optimizasyon güncellemeleri ile ileride iyi işler başarır) diye umuyorum işte memnun kaldım cihazdan diğer kullandığım cihaz note 10s redmi 64 gb hafızalı, miui 13 den sonra cihazdan soğuttular bir de bahane arıyordum başka markaya geçeyim diye sattım kurtuldum, amoledi ve elde tutuşunu kibarlığı güzeldi note 10s'nin. .(m33 mavi renk var bende)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dessas01 -- 20 Ağustos 2022; 18:39:50 >
  • ayrıca belirtmek isterim ki m33'de ki pls veya tft her ne kullanılmışsa bir panel lcd'si olsada, açıkcası ben kötü bulmadım lcd'yi aksine gözüme canlı ve renkler olsun kontrast, doygunluk iyi geldi gözüme. (amoled'ler kadar olmasada kalitesi ıps lcd'lerin amoled yanık verme durumu yaşamam hiç yoktan)

• M33 ile Realme 8 arasında kaldım hangisini öneririsiniz Yardımcı olursanız sevinirim:)

• Hakan Özgen H kullanıcısına yanıt
    Realme 8 bir haftadır kullanıyorum Realme gerçekten müthiş bir cihaz yapmış. Cihazdan bahsedecek olursak ilk olarak Hires audi ses sertifikası sayesinde kulaklıkta müthiş müzik performansı veriyor müzik severler kaçırmasın. 2. İşlemcisi G95 oyuncular tarafından sevilen bir işlemci kendini kanıtlamış fazla söz etmeye gerek yok. 3. bataryası mükemmel oyun oynadığım halde 1 günü bitiremiyorum normal kullanımda ise 2 gün sarj etmediğim oldu belki yeni diye böyle ilersini bilemem ama suan için bitmeyen batarya yapmışlar. ( 1 saatte tam şarj oluyor.) 4. kamerasıda kaliteli resimler çekiyor netliğini ve renk doygunluğunu beğendimm. Gece kamerası modu bir huawei kadar olmasada başarılı. 5. Yanında ekran koruyucu takılı geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • okanygtt kullanıcısına yanıt

Peki hocam internet konusunda nasıl?Herkes çok kötü diyor

• Güncelleme aldım (500 küsür mb) boyutunda 1 buçuk saat oldu indireli, şimdilik gözüme çarpan tek önemli olay fiziksel ram boşta önceleri 1900-2200 arası gezerdi, şimdi 2400-2700 arası geziyor boşta ram, sonra bildirim çubuğu daha seri iniyor öncesi azıcık gecikmeli iniyordu simdi düzelmiş ve uygulamalar sanki daha seri açılıyor geldi gözüme, şimdilik diyeceklerim bunlar, (1 ağustos 2022) güncellenmiş android güvenlik sürümü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun bu kadar az satması ilginç. M52'nin fiyatı uçtu gitti, muadili denecek m32'nin bir tek ekranı daha iyi. İşlemci falan her şeyiyle yeni bir cihaz bu, Amazon ve HB stok kalmamış normal satıcılar satıyor hep. Eşime Bittibitiyor satıcısından aldık 5850 liraya HB üzerinden. Almadığımız her gün zarar ediyoruz. Kullandıkça yorum eklerim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Batarya süresini merak edenler için, parlaklığı %55 de ve bunun 1 buçuk saatini 120 hz olarak kullandım, sonra ara ara mobil veri açık şekilde bu 7 buçuk saat veren süresinde de 60 hz tazeleme hızında kullandım.

SAMSUNG GALAXY M33 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dessas01 -- 25 Ağustos 2022; 15:14:37 >
  • Nakahella kullanıcısına yanıt

kardeş selam öncelikle evet inan bu fiyat artışı yüzünden elimi çabuk tutup bu ay içinde sattığım redmi note 10s 64 gb (3700 tl) sattım telefoncuya çok temiz kullandım ilk bir aylık gibi tertemizdi (10 ay kullandım o cihazı) ama miui hataları yuzunden sattım bıktırmıştı hataları arayüzlerinin, birikimimde az vardı ustune ekleyerek 5650 tl aldım, şimdi bakıyorum her gün fiyatına şu an hb, trendyol, n11 olsun 6000 sınırına dayanmış onlarda da, almak isteyenler elini çabuk tutsun 6700 kadar yolu var zamlarla. Cihaza gelecek olursam tek eksiği amoled kullanılmaması diye görüyorum (cihazın ekranı tft ama pls olarak kullanılan tft teknolojisi ben kötü bulmadım ekranını) pazarlama taktiği işte m33 ve m23 amoled koyulmaması a33, a52 veya a53 satışları baltalanmasın diye :)

• Dessas01 kullanıcısına yanıt

pil optimizasyonu yaparsanız ekran süreniz uzar

• disintegration kullanıcısına yanıt

Şöyle söyleyeyim size hızlı şarj kapattım ya (2 saat 10 dakikada %10 dan dolduruyor) batarya sağlığı adına kapattım uzun süre kullanırım cihazı, diğer pil optimizasyonları da yerli yerinde adaptif pil açık batarya için söylüyorum, ama bu exynos 1280 henüz çok yeni işlemci olduğundan hala optimize edilmedi, yavaş yavaş rayına oturtur diye düşünüyorum umarım samsung işlemcinin arkasında durur :)

• Pili iyi gidiyor. SAMSUNG GALAXY M33 [ANA KONU]

• EnkiTheCraftyGod E kullanıcısına yanıt

sadece wi-fi'de mi yoksa mobil veri kullandınız mı? pil optimizasyonu yaptınız mı?

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Wifi. Optimizasyon dediğiniz tam olarak ne bilmiyorum. İlk kez android kullanıyorum. Mobil veri hiç açmadım. Gece yatmadan uçak moduna aldım. 50% şarjdan sonra tasarruf modunu açtım. Parlaklık hep 20-50% arası

• Merhaba,

kullanan arkadaşlar kamera sensörü hakkında bilgi verebilirlermi,

nerden görebiliriz derlerse birçok yolu vardır ama benim bildiğim "device info hw" programında kamera bölümüne geldiğinizde ön ve arka kamera (back ve front)için "bilgi" yazan kısım.

Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulku0312 -- 1 Eylül 2022; 12:58:55 >
  • ulku0312 U kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY M33 [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY M33 [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY M33 [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY M33 [ANA KONU]

• EnkiTheCraftyGod E kullanıcısına yanıt

pil optimizasyonu:

gereksiz uygulamaların devre dışı bırakılması veya silinmesi

orta düzey tasarruf modunu açmak

uygulamaların çoğunu derin uyku moduna alma (arka planda çalışmaması için)

bunun gibi birçok ayar daha var

• Bir hafta üstüne konuyu biraz hortlatmış olacağım ama ekran koruyucu tavsiyesi olan varsa güzel olur. Üstünde jelatin bile yok(Ya da ben göremedim).

Ekran için Tft falan demişler. İlk önce ben de biraz tereddütte kaldım ama yorumları görünce aldım. İyi ki yorumlara bakmışım:). Ekran gayet güzel. Açı değişse de görüntü değişmiyor ips gibi. O yönden tereddütte olanlar tereddüt etmesin yani.

Şimdilik gördüğüm ilk eksisi 50mp foto çekince 2~3 saniye kaydediliyor yazısı çıkıyor. Poco X3 pro(48mp)da böyle bir sıkıntı yoktu. Ha benim için kamera zaten çok da önemli olmadığı için bu telefonu aldım. Bakalım kullandıkça artısını eksisini yazarım.

Konunun ilk sayfasını okuyunca fiyat konusunda biraz üzüldüm(Ben 6100 e aldım ama 2~3 ay önce 5100 e alanlar da varmış.). M23 bakıyordum. 1~2 hafta önce 4500 den bir gecede her yerde 5500 oldu. E tabi 600 lira fazla verip m33 almak daha mantıklı geldi. Keşke m52 zamanı kaçırmasaydım ya ama yapacak bir şey yok tabi. 10 ay önce s20fe 256gb snapdragon aldığım fiyata m33 almak da üzdü. Nitekim şimdi konuyu ekonomiye getirmeyelim. Çıkamayız😀.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 10 Eylül 2022; 20:17:9 >

• Hepsiburada dan son zamlar öncesinde son anda aldım bende.

Güzel telefon ama artık pahalı…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.