Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M33 [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
9
Favori
10.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Samsung PLS ekranları gayet başarılı tabi Super Amoled'lerin yerini tutmaz ama detaylı inceledim çinli ips lce ekranlı telefonlar gibi renkler canlı beğendim ama tercih edecek olsam tabii ki amoled ekran tercih ederim

• Anladım hocam   redmi cihaz kullanırken uygulama ön bellek birikir ya hani uygulama temizlik yapardım ama samsung da böyle temizlik yapma çöp kırıntıları (cache) temizle göremedim hocam (bulamadım) yok mu bunun ayarı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabak tadı verdi K kullanıcısına yanıt

Cache temizliği değil de ayarlar > pil ve cihaz bakımı bölümüne bakabilirsin

Olmadı apk kuracaksın

• disintegration kullanıcısına yanıt

Yok o kısım ram temizliği harici (cache) uygulama kırıntısı derin temizlik sil göremedim eyvallah yine de 

• 1,3 gb boyutlu güncelleme geldi.

kamera ve galeri, çoklu görev, modlar ve rutinler, hava durumu, samsung internet ve ek değişiklikler yapıldığı bilgisi var.

• bu telefonun donanımhaber başlığının ölü olması bana tuhaf geliyor. cihaz güncel ve orta segmentte fena satış rakamları da yok. ne güncellemelerden ne şarjdan ne de başka bir problemden bahseden yok
    ben açıkçası 3 aydır kullanıyorum ve memnunum. fakat güncellemelerle pili ve stabiliteyi bozabileceklerini düşünerek aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum.
    telefonu güncel kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.

• 39nicolasanelka 3 kullanıcısına yanıt

Güncel diye bir şey yok da ondan 😀. Zaten 3 ayda bir güncelleme alıyor😀. Ben pek kullanmıyorum. Yani arama,mesajlaşma,bir şey alacağım zaman banka uygulamalarına bakma, belki bir~iki saat instagram ile kaç gün gidiyor onu bile kestiremedim😀(yüzde 20-85 arası kullanıyorum). Sorun olarak gördüğüm hani uzun süre telefonu ellemeyip ilk elinize aldığınızda şöyle 3~5 saniye bir kasıyor gibi oluyor. Ona da alıştım😀.

• Son güncelleme sonrası aşırı kasıyor. Telefonu kullananamaz hale geldim ://

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • telefonda wp, arama, ara sıra nette dolaşma dışında hiçbir şey yapmıyorum. ipad pro var genelde onla geziniyorum.

neyse bende şu an iphone 14 pro var ama gereksiz lüks geliyor bana, maddi durumum da süper değil. onu satıp öğrenci indirimi ile 5 bin tl'ye bu telefonu alsam mı, çok çağ dışı hissettirir mi? arta kalan para ile sağlam bir pc alırım bilgisayar müh okuyorum.

• telefon gayet şık, cihaz da güncel sayılır.

biraz daha imkan varsa yeni çıkan m34 modeli alınabilir yoksa m33 her türlü işinizi görecek seviyede bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 39nicolasanelka -- 5 Kasım 2023; 9:0:3 >
  • daha önceleri bunu çok yaşadığım için korkudan güncelleme yapamıyorum. geçmiş olsun, yakında düzeltirler umarım.

• 14 prodan sonra S serisi harici her seri düşük gelecektir. Yakın fiyatta A34 veya Honor x9a öneririm. Honor bir tık premium hissi verecektir ekran yönüyle. Ama kamerası iyi değil onun da. Açıkçası kamera yönünden bu fiyat bandında tatmin olmazsınız iphone sonrası.

• Arkadaşlar telefondan hâlâ memnun musunuz işlemcisi kasmalar ısınmalar yapıyor mu

• Makvayuz46 M kullanıcısına yanıt

0 alacaksan m34e filan bak derim. Aynı bantta m33den iyi. Hatta daha zorla direkt a34 al.

• Makvayuz46 M kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme sonrası fena kasıyor.

• Son güncelleme ile (6.0) birazcık hızlandı gibi. Eskisi ne kasıyordu. Telefon rahatladı.

• Yeni güncelleme daha geldi Bununla birlikte içine etmişler. Donmaya devam. Hay güncellemez olaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA68E795 -- 1 Mart 2024; 22:53:13 >
  • 6.1 güncellemesi aldı. Yükledim. Pil performansında artış gözlemledim. Bu iyi haber.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.