Aynen uygulamada bende de çıkmıyor. Vivaldi tarayıcıdan youtube'u açınca onda 4k seçeneği çıkıyor. Onu bir deneyebilirsiniz. Benim net kötü. Çok deneyemedim. |
SAMSUNG GALAXY M33 [ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
chrome dan video açınca 1440p 2160p seçenekleri çıkıyor mobil app te çıkmıyor m20 m23 te denedim app te 2160p görünüyor servise sordum google anlaşması var yakında güncelleme gelir dedi
-
chrome dan video açınca 1440p 2160p seçeneği çıkıyor işlemciden kaynaklı olsa m20 de exynos kullanıyor ondada 2160p seçeneği var mobil app te destek yok taaryıcıadn izleniyor
-
Hepsiburada faizsiz kredi ile satıyor. sipariş geçtim gelmesini bekliyorum. umarım üzecek bir cihaz değildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese iyi akşamlar ve forumlar dilerim, 1 hafta önce samsung bayisinden yeşil renk 7999 tl nakit fiyata aldım (yeşil yakışmış bu model için) o rengi seçtim aklıma gelen her şeyi kontrol ettim malum telefonun ips tft ekranı var kontrol ederek şunları yaptım ekran da (ölü pixel, ekran ışık sızması zifiri karanlık ortamda siyah renkte denedim tertemiz ekran) sonra fabrika çıkışı olur mu olur kontrol ettiğim de kasa açıklığı, gıcırdama veya çerçeve siyah şeritlerin de çizik leke katiyen yoktu mutluyum, sonra ips ekranlar da malum ekranın bizzat kendi çerçeveler şerit izası 90 derece ters göz açısından bakıp full beyaz renkte baktım ekran ışık sızma açıklığı yok buna da sevindim, yıllarca yurtdışı bir sürü redmi telefondan kullandım kimisi ips lcd işte kimisi amoled ekranlısı (amoled film ve canlılık doygunluk kontrast tartışılmaya girilmez iyi teknoloji lakin yanma derdi ve iz belli süre aynı yazı goruntu de durunca yanma ve gölgelenme yaşıyorsun) üst düzey amoled oledler de durumu bilemem sonra miui yazılımı cidden berbat tamam özellikler çok ama çokta hata var hantal çalışıyor, ben samsungun one ui yazılımına bayıldım abi 6 gb ram var buna rağmen gram kolay kolay yazılımsal hataya rastlamadım (kutudan one ui 5 android 13 ile çıktı) üretim tarihi aralık 2022 de çıkmış fabrikadan sözün özü şimdilik memnun kaldım diyeceklerim buydu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şunları da eklemeden geçmeyim; one ui 5 var bende öyle geldi kutudan çıkarken öncesi one ui 4.1 imiş onda ram tüketimi kalan boş ram ne kadardı bilmiyorum ama one ui 5 de aida64 den baktığımda 1750-2100 arası gidip geliyor, sonra 6 7 8 tane çok ram tüketen chrome face insta youtube çoklu uygulama arka arkaya tuttuğumda 1200-1400 mb düşüyor kalan boş ram şaşırdığım nokta yine de ne kasma veya ne de donmaya şahit oldum verimli çalışıyor çoklu görevler sanırım exynos 1280 cihaza nefes aldırıyor bir de şunu da ekleyim 5 nm üretime sahip 1280 bir şeyler indirdiğim de az ısınma mevcut ama öyle can sıkıcı el yakan ısı yok belirteyim neyse diyeceklerim bu kadar iyi forumlar.
-
2 arkadaşıma cihazı faizsiz taksit olunca önerdim. Ben yıllardır amoled ekranlı Samsung kullandığımdan dolayı cihazın ekranı çok farklı geldi gözüme. Siyahları güzel verememesi de çok gözüme çarpıyor lcd ekran olmasından dolayı.
Tabi beyazları da amoled ekran gibi sarımsı değil soğuk beyaz.
Amoled ekrandan geçiş yapacaklar bir süre afallayabilir fakat ekran netliğinde bir sorun yok full hd+ güzel bir ekran.
Hocam ıps tabanlı lcd ekranlar yapısı gereği siyah rengi ıps ler arka aydınlatmalı ışık kullandığı için siyahlar tam siyah vermez parlak cansız siyahlar göze batar (amoled tam tersi siyahı panel de arka aydınlatma olmadığından siyahı siyah olarak %100 verir hatta yakmaz bile siyah renk ledleri ıps nin aksine de beyazlar sırıtır sarımtrak ton gibi amoledlerde de) ıps ler için bu bir sorun değil ıps de siyahlar lcd her pikseli aydınlatmak adına ışığı tümden yakar panel arkasından siyahlar da tam siyah vermez öyle. Ben de 1 hafta önce aldım samsung bayisinden, şu pahalılık dönemin de nimet gibi telefon memnun kaldığımı söyleyebilirim. (Bana hiç kötü gelmedi lcd ekranı bu cihazın) ıps hiç yoktan uzun ömürlü kolay kolay bozulmaz ekran ne yanma iz kalıcılığı var ne renk bozulması mürekkep dağılımı garip garip arıza yaşatır amoledlere oranla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Faizsiz taksit imkanı nasıl acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada yapmıştı en son faizsiz kredi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hepsi mobil veri mi? Yoksa wi/fi var mı? Bir de pil tasarruf modu açık mı?
Yeni telefon alacağım bütçe fazla yok
A23 (6/128) ve M33 arasında gidip geliyorum. Önceliğim batarya performansı ve güvenli klasör
Ne dersiniz? A23 teki SD 680, bataryayı daha az mı yorar m33 ün exynos işlemcisine göre?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 18 Nisan 2023; 11:12:9 >
mobil verimi toplam açtıysam 35-45 dakika falan (chrome ve instagram takıldım) geri kalan sürenin hepsi wifi ekran süresi ile aldım hocam, hayır hocam pil tasarrufu açmadım hiç (ayrıca parlaklığım %55-58 arası seviyedeydi)
-
bütçen eğer 7700-8000 tl sınırındaysa kesinlikle m33 öneririm, quaulcom 680 sadece güç tüketimi yönünden (batarya verimliliği için iyi olur) ama öyle aman aman performans sunmaz sana, geleyim exynos 1280 evet exynos biraz optimizesi geç olan (diğer uygulama ve oyun üretici firmaları geç optimize eder) ama bu hiç etmiyor anlamı vermez 1 senelik işlemcidir kendisi zaten (1280) ve de son derece güçlü takılma ve donma yaşatmaz sonra 5 nm pil verimlliği yönünden de olumlu sonuclar veriyor (SS kanıtımdı) zaten bazı exynoslar var 990 veya diğer pil optimizesi kötü sonuclar veren exynoslar ama bu öyle değil hocam, sözün özü benim tavsiyem m33 (pubg oynuyorsan hala 30 fps de) 60 fps kilidi açılmadı krafton tarafından hala (g68 mc4 1000 mhz) grafik kartı 30 fps destekleyecek hali yok sadece exynosu optimize etmedi henüz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabak tadı verdi -- 18 Nisan 2023; 18:4:7 >
-
hocam güvenli klasör de var yazmayı unutmusum aklına gelebilecek her samsunga özel uygulamalar mevcuttur
-
bak mesela bugun tam tersi pil süresi deniyorum uzunca mobil veri kullanımı ve ara ara wifi ile karışık batarya testi yapıyorum (blutooh kulaklık eşleşme de yaptım) sana ss olarak tekrar ana konuya atarım bakarsın diğerinden farklı sonucu görürüz ekran süresi ne verdi gibisinden mobil veri batarya testi. @disintegration
-
oyun oynamıyorum. o yüzden SD 680 mi alsam diyorum ama A24 çıkacak G99 işlemci var.
güvenli klasör kullanıyorum. bir ihtimal A24 ve M24 ile M34'ü bekleyeyim diyorum
-
orta düzey tasarruf modunu da açarsan iyi olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X