Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
372
Cevap
20
Favori
24.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkdaşlar öneriler için teşekkürler. Yani şöyle bi baktım da piyasada çok fazla çakma ürün var. 2,3 ay sonra şarj etmeyenler, orjinal olmayanlar, gerçek değeri vermeyenler.. vs. Üreticileri kendi siteleri de fiyatları arşa çıkarmış. Samsung bu şarj adaptörü olayında çok yanlış yaptı. İşin yoksa adam gibi ürün bul...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt

• M35 turkiyede satilacakmi ?

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

Muhtemelen ngelir 1 2 ay içinde

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

UGREEN Nexode 20W USB C Şarj Cihazı USB C Güç Kaynağı GaN II PD 3.0 USB C Güç Adaptörü PPS Şarj Fişi iPhone 14 Pro Max, 14 Plus, 13, 12, SE 2022, Watch 8, iPad Pro, S22, A53, Pixel vb. İle Uyumlu https://www.amazon.com.tr/dp/B0B7197NZ7?ref=cm_sw_r_apan_dp_461WFSD5DFM7CTD89CK0&ref_=cm_sw_r_apan_dp_461WFSD5DFM7CTD89CK0&social_share=cm_sw_r_apan_dp_461WFSD5DFM7CTD89CK0&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

450 tlye bunu aldım.

Oldukça küçük. Malzeme olarak da iyi. Şarjda da sıkıntı yok. Uzun süre dayanır umarım.

• Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun ugreen kalitedir dyanir 5 yıllık kablolari sapasağlam bende 2019 aliexpress den almıştım

• Arkadaşlar merhaba, cihazı birkaç gün önce aldım, fakat şöyle bir sıkıntım var:

Instagrama girdiğimde akışta bazı vidyoları kasarak oynatıyor. Senkronizasyon sorunu oluyor. Neden böyle oluyor, grafik kartı mı yetersiz kalıyor?

• gibsson86 kullanıcısına yanıt

Bu sorun bende de vardi zamanla düzeldi ek ayar yapmadım. Sizin sürüm güncel mi?,

• Evet, telefonu aldığım gibi güncellemelerin hepsine onay verdim. Biraz aceleci davrandım maalesef.

Bir de konudan biraz bağımsız, sar değerinden midir nedir bende 2 gündür baş ağrısı yaptı telefon.

Neyse umarım kısa zamanda bu sorunlardan kurtulurum.

• Aranıza ben de katıldım dostlar. Geçenlerde n11den 8400e mal ettim beyaz olanını. Az önce ilk kurulumu yaptım. Daha sim takmadım, %51 şarjla geldi bir iki kurcaladım 49 a düştü şarja taktım. 1sa10dk tam şarj diyor bakalım.
    "Arena connect" etiketi vardı poşetinde resmi distribütörüdür diye düşünüyorum.
    Android 14, oneui 6.0 ile geldi. Son güncellemeleri almak iyi olur mu emin degilim. Tecrübelerinizden tavsiyelerinizi beklerim. Silikon kılıf almak istiyor gibi görünüyor biraz fazla toz çekiyor gibi şimdilik. Şeffaf silikon kılıf tavsiyeniz ne olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gibsson86 kullanıcısına yanıt

Bu donma işi ya yazilim ya instagram stabilize değil bilemiyorum. Cunku cok yüksek modellerde de bu sorun var araştırmistim. Benim önceki cihaz daha düşüktü ama sorun yoktu. Sonra bunda başladı suan düzeldi garip.

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Daha 3 sene güncelleme alacak. 3 sene sonra ne kadar stabil olur bilmem ama 6.1 sürümü gayet stabil. Bence 7.0 filan da iyi olur sonraai ya kırpılır ya bozar cihaz. Ben gene de sonuna kadar yüklerim deneri..

• arkadaşlar, benim de cihazım m34 5g, yaklaşık 2 hafta önce aldım, ilk kurulumda cihazımda samsung free vardı diye hatırlıyorum, ilk kurulumdan sonra cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm ve ikinci kez kurdum ama bu sefer samsung free yi bulamadım, varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum ama. nasıl geri getirebilirim samsung free yi? galaxy store de aratıyorum bulamıyorum. yardımcı olacak olan var mı?

• Arkadaşlar a24 ile m34 arasında kaldım, hangisi daha mantıklı olur

• McMannes kullanıcısına yanıt

M34 biraz daha güçlü, 4k kamera kayit ve 120hz var gerisi aynı. A serisi avantaji güncellemeler sanırım daha erken ve her ay güvenlik yamasi var. Bide m34 6000mah

Ayrica 2026da gelecek denilen 5g var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 1 Eylül 2024; 9:18:20 >

M34'ün avantajı 5g

A24'ün işlemcisi ise daha stabil çalışıyor g99 verimli bir işlemci

• Çok teşekkürler arkadaşlar, peki gelecek güncellemeler ile m34 te sorun yaşama ihtimali daha yüksek olabilir mi, araştırdığım kadarıyla a24 ün üstün olduğu tek yön işlemci

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

a24 ün işlemcisi M34 ün işlemcisinden üstün değil .

• Hirotaro kullanıcısına yanıt

Daha stabil ve serin çalışıyor pil tüketimi daha iyi G99'un.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

Yanlış bilgi veriyorsunuz. G99 neye gore daha verimli daha iyi islemci. Performans olarak g99 a34 islemcisinden daha eski , performansı cok daha dusuk bir islemci. Az performans dan dolayı daha verimlidir.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.