Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
20
Favori
24.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geri dönüş için teşekkürler. Tek eksik arama spam bilgilendirme o zaman.

• ckk kullanıcısına yanıt

Ful sürüm hangi ülkenin yazılımında olduğunu bilmiyorum ancak s23 te Hindistan css INS kullanıyorum onda arayan kimliği ve spam koruması var.

SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU]
  • her zaman açık ekran saat rengi değişmiyor.2 kere sıfırladık olmadı. nasıl bozuldu anlamadım

• Bu cihazda kasma donma oluyor mu
  • Merhabalar;
    Annemin kullanması için bu cihaz alma arefesindeyim, sizler kullanıcılar olarak tavsiye eder misiniz m34 nasıl bir cihazdır ?

Şebeke gidip gelme ses kesilme sorunları olduğunu okudum başına gelen var mı?
  • AvYusuf A kullanıcısına yanıt

Şebeke sorunu ben yaşamadım. Fiyatina göre idare eder. 1 senedir elimde sorun yaşamadım pek. Cok ağır yükte tek tük takılma oluyor oda grafik kartini zorlayinca. Misal pip modunda youtube açıkken insta filan açınca takılma oluyor. Onun dışında sorunum yok.

hocam şebeke sorunu oluyor ama daha önceki a50 de aynı sorun vardı bende şöyle konuşurken gacur gucur sesler geliyor sesi alamama karşı tarafa gitmeme gibi sorunlar iki telefonda oluyordu çok sayıda türk telekom mh aradım çare bulamadılar, sonra araştırdım bulunduğum bölgedeki baz istasyonu yoğunluktan dolayı bu gacur gucuru yapıyormuş, sesin karşı tarafa gitmemesi ise baz istasyonu iyi çekmediği için miş zaten oda değiştirince düzeliyor du ..
    ben çare olarak evdeyken uçuş modunu aktif yapıyorum wifiye aramasını aktif yapıyorum yani wifiden konuşıyorum hiç problem yok hatta uçuş modunda kullanırsam pil 2.5 gün gidiyor..
    dışarıda konuşmada uçuş modu kapalı wifi araması kaplı iken hiç sorunla karşılaşmadım yani benim oturduğum semteki baz istasyonunda sorun var...
    resimdeki ayarları yapıyorum
    SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 3 Ekim 2024; 14:0:20 >

• Şebeke sorunu ses gidip gelme sorunu olduğu için insan tereddütte kalıyor.

@SYLAS
    @efem-35

Snapdragonlu ya da mediatekli cihaz alın A25,A54,A55 ve S24 kullandım hepsinde sorun yaşadım exynos modemler zayıf farklı marka bir telefonda sorun olmadı.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Stabil cihaz olması gerekiyor alacağım cihazın.
    Beni cezbeden 6000 mh batarya olmasıydı ve yorum sayısının fazla olmasına aldandım. Ama şu an ciddi anlamda şebeke ses sorunu olduğunu yazdıkları için tereddüt ettim.

A24 modelini tavsiye edebilirim mediatek işlemcili özellik düşük gelirse realme 12'de tercih edebilirsiniz.

yukarda yazdım telefonda değil baz istasyonunda sorunlar var uçak moduna wifi den konuşunca hiç sorun yok ama baz istasyonları artık kaldırmıyor interneti bile 4.5g de 10mbps alıyorum hediye gelse bile kullanamıyorum evde fiber olmasaydı kafayı yerdim
    snapdragonlu model kullandım memnundum eynos kullanıyoruz eh memnunuz ama snapdragonlu kadar güçlü değiller ama mediatekli hiç kullanmadım ama takip etmiştim nasıl işlemci diye zamanla yavaşlatan bir sistemi var olduğunu okudum çoğu kişi kasmasından şikayet ediyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 3 Ekim 2024; 18:15:37 >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt

Mediatek dimensity ailesi gayet iyi rahatlıkla snapdragonla yarışıyorlar exynosta şarj ve performans olarak gelişti ancak modemleri hala kötü ben A55 kullanıyorum çekmiyor telefon başka marka cihazda aynı konumda aynı hatla sorun yok.

hocam samsung zamanla yazılımla düzeltiyor ...

Düzeleceğini sanmıyorum klasik exynos vakası A25,A54 ve S24 te kullandım hepsinde aynı hattımı Çinli bir markanın telefonuna taktım tüm sorunlar bitti exynoslarda bant sıkıntısı var.

https://r1.community.samsung.com/t5/galaxy-a/a55-signal-always-drops-to-edge-and-stays-there/td-p/26425488

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 3 Ekim 2024; 21:20:23 >
    eyvah eyvah çok kötü
    benim başıma gelmedi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 3 Ekim 2024; 22:14:55 >
  • Bende telefonla konuşma esnasında telefonu kulağımdan indirince ekran otomatik açılmıyor, tuşla ya da çift tıklayarak açmam gerekiyor. Sizde de böyle mi? Telefonda yakınlık sensörü yok ama böyle olmaması lazım bence yine de, yazılımsal bir durum mu acaba?

Sizde sorun yok demişsiniz. Bizde de bir sorun görünmüyor. *#12580*369# ile yazılım ve donanım sürümünüzü paylaşabilir misiniz?

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159644448

• Lightclaw kullanıcısına yanıt

*#0*# ile sensörü test ettiniz mi?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.