Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
20
Favori
24.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bunu thh yoluyla iade edersiniz diye düşünüyorum. Orda da kanitlarsaniz onaylarlar

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Son ihtimal öyle yapıcam diye düşünüyorum. samsung merkez videolu kanıt istedi çekip gönderdim bakalım ne olacak.

• Arkadaşlar selamlar. Ana telefonum S20 FE bunu ikinci telefon olarak kullanıyorum. Bazen çok anlamsız kasmalar yapıyor nedendir ve nasıl çözebilirim? Zaten instagram problemi malum ama onun dışında da rastgele ui da bile kastığı oluyor bildirim panelini çekince vs ya da atıyorum maps açık alta attım wpye girdim geberiyor telefon bi uygulamada sabit bekleyince düzeliyor? Ben s20 fe'nin seriliğine alıştığım için mi bana zulüm gibi geliyor ona göre hepsiburadadan iade edeyim gerçi iade alırlar mı 14 gün dolmadı daha kullanıyorum telefonu bilgisi olan var mı

• CaimaN kullanıcısına yanıt

Valla bende de hantal çalışıyor telefon. 1 yıla yakındır kullanıyorum, güncellemelerden sonra hiç sıfırlamadım, belki bir hard reset atsam düzelir inancındayım ama üşeniyorum.

• Hayırlı akşamlar arkadaşlar, nfc olmuyo bir türlü? Hepsiburada hepsipay doğrulamak için deniyorum. Nfc de açık ayarlarda.
  • bu telefonda geliştirici seçeneklerine nereden giriliyor konuyu da okudum ama bulamadım
  • Vamos Bien V kullanıcısına yanıt

Ayarlar, telefon hakkında, yazılım bilgileri ve yapım numarasına art arda tıklayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hipoksii

Hayırlı akşamlar arkadaşlar, nfc olmuyo bir türlü? Hepsiburada hepsipay doğrulamak için deniyorum. Nfc de açık ayarlarda.

Benim kimlikte sıkıntı varmış, başka kimlik denedim oldu.

• Malumunuz google play çöplük gibi. Telefonun kaç watt ile şarj olduğunu gösteren sizlerin önereceği bir uygulama varmı?

• hayatgezi kullanıcısına yanıt

Ampere iyiydi sanki

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.