Exynos 1280'li cihaz tercih etmeyin A24 modeli daha mantıklı helio G99 işlemci var daha stabil çalışıyor. |
SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Çok teşekkür zaman ayırıp ilgilendiğiniz için hayırlı forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159603678
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159612107
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159941639
Garip bir şebeke sorunu var gerçekten çözemedim, devam ederse volte kapatıp denerim
-
ram plusu kapat
ve geliştiriciyi aktif edip üç adet animasyonu kapat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bulunduğun bölgedeki türk telekom baz istasyonundan kaynaklı, türk telekom bizim bölgede iyileşme yaptığı halde ses bozulması devam etti ben şöyle çaresini buldum
türk telekom uygulamasından ayarlardan volteyi kapat ayrıca telefondan ayarlara gir wifi aramasına giriş yapıp aktif et ve tercih edilen wifi aramasını seç
evde wifi bağlanıp rahat konuşursun
dışarda problem olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 8 Kasım 2024; 0:6:16 >
helio işlemci tercih etmem hocam ya qualcom yada eynos alırım
Bir sürü şikayet buldum internette, garip bir video buldum ayrıca çekimi arttı sanki alakasını anlamasam da deneyebilirsiniz:
Mobile TechyoutubeSamsung M34 5G New Software update release Google play system update Your Query;- Gaming channel https://youtube.com/@dreamgamer92?si=0tL2uokBJqRIS-NG Galaxy M34 5G One UI 7 Android 15 update Samsung One UI 7 Update Samsung One UI 7 Planing Samsung One UI 6.1 review galaxy M34 5g New software update Release thank for your timehttps://www.youtube.com/watch?v=HgIjHDpUYRc -
garantiniz devam ediyorsa a55 servise yazılım artırın ayrıca türkiyede baz istasyonu artık verim alamıyoruz ne yazık kı sadece türkcellin iyi yatırımları var en iyi bantları aldı zamanında onun meyvesini yiyor hocam türkcell hat kullanırken hiçbir sorun yok ama türk telekom kullandığımda acaba hattayken ses bozulma yaşacakmıyım korkusu sarıyor
5g de bu sorunların devam edeceğini sanmıyorum...
birde baz istasyonuna yakınsan bütün sorunların bitiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 8 Kasım 2024; 0:45:59 >
Volte yi kapayınca mobil veri açıkken arama yaptığımda direk hat düşüyor bende. ağda kayıtlı değil uyarısı geliyor. servise de durumu anlattım volte yi kapa düzelir dediler kapadım yanlarında hat düştü bunu ispat ettiğim halde başka yalan uydurup teli geri verdiler. hattı değiştirin dediler. bende o zaman hatta uymadığını belirten yazılı bir belge istedim vermediler. serviste kavga etmemek için kendimi zor tuttum.
-
hocam servise yazılım attırın ayrıca sim kartı değiştirmen lazım, servis bu yüzden m34 Değiştirmez yada para iade vermez eğer bu iki yapacağın şeyde de problem devam ederse başka operatör geçmen
not:benm tavsiyem yazılım attır zaten bir saatte atıyorlar sanırım türk telekom kullanıyorsun türkcell hat kullan onun volte ve çekim gücü daha iyi
seneler önce benim başıma geldi bende de hat kesiliyordu kopuyordu ses karşı tarafa gitmiyordu hatta türkcell di hocam kvk servisten yazılım attırmıştım hemde cihaz 15 günlüktü hemen türkcell bayisinden sim kartı değiştirdim düzelmiş ti
bazen bu sorunlar oluyor yukarda yazdım türkcelin bantları çok çok iyi geniş bant voltesi iyi çalışıyor türk telekom vodafone volte hikaye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 8 Kasım 2024; 20:47:47 >
Samsung servisine 2'si farklı servisler olmak üzere 3 kere uğradım. Benim anladığım şu: bariz olmayan ya da hat düşme mevzusu gibi birden fazla faktöre bağlı olan sorunları çözmekten ölümüne kaçınıyorlar. Benim derdim ekranlaydı, fotoğraflarıyla kanıtlı şekilde gösterdim; bir servisteki arkadaş evet gördüm ama incelemeye almamız gerek dedi, diğer serviste 4-5 farklı kişi baktı, biz göremiyoruz diye başlarından savdılar, bir de üstüne "sizin cihazı yapmaya niyetiniz yok" deyince üste çıkıp azarlamaya kalktılar. Sorun o kadar bariz olmasa da telefonu ilk açtığımda 30 saniye içinde fark ettiğim bir sorundu.
-
M34 şarj adaptör voltajı nedir? 5.0V mu yoksa 5.2V gibi küsüratlı bir voltaj mı? 25W adaptör ile kaç saatte şarj oluyor ? 10W adaptör ile 2.5 kat daha uzun sürer diyebilir miyiz?
-
-
Teşekkürler. Yani normal şarjda 5V-3 amper = 15W , Hızlı şarjda 9V-2.77A ile 25W veriyor adaptör.
Bu durumda 5.0 V -2A huawei adaptör ile şarj edebilirim demektir. Daha yavaşta olsa sıkıntı yok.
-
-
5V 2A adaptör ile oluyormuş yani. Şimdilik adaptör almaya gerek yok.
-
Edersin de gece takip yatmazsan cok sıkıntı hocam 4 5 saat sürer heralde 😅. Bu arada orijinal adaptöre gerek yok pd destekli alın alacaksiniz spigen misal 200tl filan pd destekli 30wattlar hb premium da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon %100 şarj olunca şarjı kesmiyor mu? Benim 7 yıllık telefon bile şarj olunca duruyor.
-
Epey gibi sitelerde Önümüzdeki yıl M serisinin ülkemize gelmeyeceği konuşuluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X