Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
20
Favori
24.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 ayar var ya sarj olunca kesip ufak şarjlarla 100de duracak ya tamamen kesip 95 olunca tekrar 100 yapacak.

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

bence gelebilir gene de alt segmentleri m ve a serisi birkac cihaz dolduruyordu zaten.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Bu yıl sadece M15 geldi

Seneye onun da geleceği şüpheli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'dan M31 almadan almadan önce Samsung bayisine gittiğimde garantili ürün ama biz getirip satmıyoruz demişti. Alırsam sıkıntı olur mu dedim alın demişti. Samsung Türkiye zaten M serisini getirmiyor diye biliyorum. Ama getirip satan firmalar var hepsiburada gibi. Önemli olan garanti.

• Serhat5757 S kullanıcısına yanıt

Samsung resmi olarak M serisini getiriyor. sadece teknoloji marketlerde satılmıyordu çünkü A serisinin satışları etkilenirdi

M serisi her zaman online satıldı. M serisi tüm telefonlar resmi olarak Samsung garantilidir

2020 yılında Samsung bayilerine sorduğumda M serilerinin asya için üretildiğini belirtmişti. Bayilerde yok demişlerdi.

Demekki dediğiniz gibi sadece online satılıyormuş. M serisini getirmezlerse A serisinde belki güzel fiyat performans cihazlar sunabilirler. Umalım da rekabetçi fiyatlar sunmaya devam etsinler. Çin malları malum bütün piyasayı domine etmiş durumda.

• Serhat5757 S kullanıcısına yanıt

Samsung A ve M serisinin neredeyse tüm yeni modellerine 2025 ten itibaren 6 yıl android güncelleme sözü verdi

Çinliler istedikleri kadar piyasayı domine etsin

Samsung giriş seviyesi pazarı silip süpürecek

temmuz ayında m34 medimarket mağazısından gidip aldım, temmuzdan sonra m34 satışları İnternet mağazalarından yapılmakta hatta arkadaşım benden bir iki ay sonra amazondan aldı..
    türkiye üretimli ama internet mağazadan satışı var ilginç.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 19 Kasım 2024; 21:38:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    hocam m34 güvenlik güncelemesi üç ayda bir alıyor sanırım samsung a50 aldığımda her ay güvenlik güncelleme gelirdi ayrıca o aylık güncelemerde azda olsa düzeltme güncelemeri gelirdi örneğin kamera güncelemesi çok gelmişti ilk aldığımızda çamur gibi foto çeken a50 güzel fotolar çekiyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 19 Kasım 2024; 21:43:6 >
  • samsung m34 şarj kulanılım çok çok iyi eğer yoğun kullanmam isem üç gün şarjı gidiyor(konuşma,watsap,youtube,kick ve haber sayfalarını okuma)
    SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU]
    not:%100-%20 arası kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 19 Kasım 2024; 21:49:32 >
  • Bu telefonda dahili FM radyo var mı? Ana ekran-Samsung uygulamaların içinde bakmak lazım.

• Bu telefonda dahili FM radyo yok.

• resul42 R kullanıcısına yanıt

Ana Ekran-Uygulamalar- Samsung kısmında da gözükmüyor mu? Ekran resmi atabilir misiniz?

• Galaxy Store'dan "Samsung Radio" yu indirdim. "Aç" dediğimde, "Radyo bu cihaz tarafından desteklenmiyor." uyarısı verip açmıyor.

• SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU]
  • M34 ü kullananlarınız vardır sanırım, cihazda eski serilerdeki gibi kronik sorunlar var mı? Malzeme kalitesi vs nasıl normal kullanıcıyı 3-4 yıl götürür mü? Alternatif olarak A25 var ama bu daha mantıklı sanki ne dersiniz?

• Edit 2: servis ile görüştüm ücretsiz kargo ile gönderin sorununuzu bir kağıda yazın ve iade talep ediyorum diyin dedi. Yarın kargo ile gönderim yapacağız bakalım fakat kaçak telefon alsam bu kadar uğraşmazdım yazık valla yazık başka da bir şey demek istemiyorum.

Edit; satıcıdan cevap geldi açılmış ürünler iade kabul edilmiyor dedi bu durumda galiba bize servis yolu göründü.

Merhaba bu ürünü eşim için Trendyol'dan Trendshop mağazasından aldım.

Ürünün kutusunu açar açmaz bataryasının şiş olduğunu fark ettim satıcıya mesaj attım, ürün ya da parça tedarik edemediğimiz için yardımcı olamıyoruz isterseniz Trendyol asistan üzerinden iade süreci başlatabilirsiniz ya da yetkili servise başvurabilirsiniz dedi.

Trendyol asistan'a da girdiğim zaman kutusu açılmış ya da kurulumu yapılmış ürünler iade alınmayabilir yazıyor.

Kutusunu açtım, ama kurulum yapmadım. Zaten kutusunu açmadan böyle bir şeyi nasıl bilebilirdim?

Açıkçası biraz kafam karışık sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9unkarekoku -- 25 Kasım 2024; 20:54:40 >

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    A25 almanı öneririm, m34'ün depolaması daha yavaş ve hoparlörü mono. A25'in depolaması daha hızlı ve hoparlörü stereo ama pili 1000mah daha az. Seçim senin.

• shyrelia kullanıcısına yanıt

A25 ortalama 1500TL daha pahalı değecek farklar var mı arada?

• Aldığım güne nalet ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.