2 ayar var ya sarj olunca kesip ufak şarjlarla 100de duracak ya tamamen kesip 95 olunca tekrar 100 yapacak. |
SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
bence gelebilir gene de alt segmentleri m ve a serisi birkac cihaz dolduruyordu zaten.
-
Bu yıl sadece M15 geldi
Seneye onun da geleceği şüpheli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada'dan M31 almadan almadan önce Samsung bayisine gittiğimde garantili ürün ama biz getirip satmıyoruz demişti. Alırsam sıkıntı olur mu dedim alın demişti. Samsung Türkiye zaten M serisini getirmiyor diye biliyorum. Ama getirip satan firmalar var hepsiburada gibi. Önemli olan garanti.
-
Samsung resmi olarak M serisini getiriyor. sadece teknoloji marketlerde satılmıyordu çünkü A serisinin satışları etkilenirdi
M serisi her zaman online satıldı. M serisi tüm telefonlar resmi olarak Samsung garantilidir
-
2020 yılında Samsung bayilerine sorduğumda M serilerinin asya için üretildiğini belirtmişti. Bayilerde yok demişlerdi.
Demekki dediğiniz gibi sadece online satılıyormuş. M serisini getirmezlerse A serisinde belki güzel fiyat performans cihazlar sunabilirler. Umalım da rekabetçi fiyatlar sunmaya devam etsinler. Çin malları malum bütün piyasayı domine etmiş durumda.
-
Samsung A ve M serisinin neredeyse tüm yeni modellerine 2025 ten itibaren 6 yıl android güncelleme sözü verdi
Çinliler istedikleri kadar piyasayı domine etsin
Samsung giriş seviyesi pazarı silip süpürecek
temmuz ayında m34 medimarket mağazısından gidip aldım, temmuzdan sonra m34 satışları İnternet mağazalarından yapılmakta hatta arkadaşım benden bir iki ay sonra amazondan aldı..
türkiye üretimli ama internet mağazadan satışı var ilginç.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 19 Kasım 2024; 21:38:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam m34 güvenlik güncelemesi üç ayda bir alıyor sanırım samsung a50 aldığımda her ay güvenlik güncelleme gelirdi ayrıca o aylık güncelemerde azda olsa düzeltme güncelemeri gelirdi örneğin kamera güncelemesi çok gelmişti ilk aldığımızda çamur gibi foto çeken a50 güzel fotolar çekiyordu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 19 Kasım 2024; 21:43:6 >
-
Bu telefonda dahili FM radyo var mı? Ana ekran-Samsung uygulamaların içinde bakmak lazım.
-
Bu telefonda dahili FM radyo yok.
-
Ana Ekran-Uygulamalar- Samsung kısmında da gözükmüyor mu? Ekran resmi atabilir misiniz?
-
Galaxy Store'dan "Samsung Radio" yu indirdim. "Aç" dediğimde, "Radyo bu cihaz tarafından desteklenmiyor." uyarısı verip açmıyor.
-
-
M34 ü kullananlarınız vardır sanırım, cihazda eski serilerdeki gibi kronik sorunlar var mı? Malzeme kalitesi vs nasıl normal kullanıcıyı 3-4 yıl götürür mü? Alternatif olarak A25 var ama bu daha mantıklı sanki ne dersiniz?
-
A25 almanı öneririm, m34'ün depolaması daha yavaş ve hoparlörü mono. A25'in depolaması daha hızlı ve hoparlörü stereo ama pili 1000mah daha az. Seçim senin.
A25 ortalama 1500TL daha pahalı değecek farklar var mı arada?
Aldığım güne nalet ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X