Ahh bana da lazımdı tel kod bulabilir miyiz ki kaçırmışız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
-
Bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Videoda EIS/OIS 1080p/30fps dışında çalışmıyor ,skandal resmen .
-
Samsung 6 aylık Amazon Prime üyeliği gönderdi mail adresime,sizde samsung shop dan aldıysanız mail adresinizi kontrol edebilirsiniz sizede göndermiş olabilir.
AliExpress den Auto focus M34 5G kılıfını da sipariş verdim kılıf gelince burda paylaşırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 8 Ekim 2023; 14:24:59 >
M34 5G üretim tarihi ve pil durumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Buraya nasil giriyoruz?
Çok eskiden note 5 için Google play dan indirmiştim o zaman adı phone info idi ve ücretsizdi
Uygulamanın adı phone info+ ve ücretli olmuş.
Kişisel bölümünde kullanım geçmişi yazan yeri bir kaç kez tıkla
play.google.comPhone INFO+ (SAM) - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo.plus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 8 Ekim 2023; 20:19:52 >
-
Sizin dediğiniz kılıf gelmiş hocam
https://www.hepsiburada.com/apsuwa-samsung-galaxy-m34-kilif-niss-silikon-deri-desen-p-HBCV000053V4H0?magaza=Apsuwa&url_src=and-product-detail
Bu kılıfı kullanan var mı? Güzel görünüyor.
-
Saticida bayağı kılıf var takip ediyorum bugün ekledi. Kontrol edin hocam farklı birçok çeşit var. Etiketlledigim arkadaş yukarıda foto atmıştı a24 için bu kılıftan almış memmun kalmıştı. Ben telefonu hafif kalın yapıyor diye slikon alıyorum.
Arkadaşlar telefonda şebeke ve konuşurken ses kesilmesi durumu yaşayan var mı? Annem için aldım ama bu durumdan şikayetçi çözüm öneriniz var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arladaşlar kaç saat ekran süresi aşıyorsunuz?
-
Samsung eğitim indirimi kampanyasında M34 5G fiyatı 9.019 tl
Hocam selamlar öğrenci indirimi için hesap kullanım şansı olur mu
Bizim öğrenci indirimi ile farklı birşey alma ihtimalimiz olabilir ondan dolayı hesap paylaşamam.
Öğrenci indiriminde kuakliklarin fiyatları nasil?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X