Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
121
Favori
679.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tmm hocam sagolun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A20 den sarji iui gider mi ? A20 ile 12 saat ekran suresi aliyorum cunku ekran 720p ve islemci dusuk 1.6ghz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittigidiyor da siyah renk için toplam 300 adet görünyor. Samsung adetleri paylaştı online satış platformlar üzerinden. Trendyol da ekler tekrar, marım Trendyol da aynı indirim tekrar uygulayabilir ki yetişmeyen arkadaşlar alsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEBEP -- 22 Eylül 2020; 8:24:26 >
  • can | aky C kullanıcısına yanıt
    Hocam urun sayfası derken samsungun kendi sitesindeki canli yardımdan bahsediyorsunuz dimi.

• yldrm000 Y kullanıcısına yanıt
    Hayir hepsiburda.com sitesinde telefonun sayfasinda cikiyor sag altta canli yardim diye

• can | aky C kullanıcısına yanıt
    Anladim o zaman uygulamadan girmeyeceğim tarayicidan açacağım hepsiburada sitesini.

Aynen oyle

• Arkadaşlar, Aliexpress/Banggong hariç yerli sitelerde kılıfı bulan olursa buradan paylaşırsınız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEBEP -- 22 Eylül 2020; 10:36:54 >
  • CEBEP C kullanıcısına yanıt
    N11 de silikon kılıf vardı, ama ekran camı bulamadım bende. Şu an işyerindeyim alışveriş siteleri açılmadığı için link atamıyorum ama bir bakın isterseniz sitesye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 de yok, arama yaparken A51 için gösteriyor, M51 için kılıf görmedim hiç.

• CEBEP C kullanıcısına yanıt
    Dün çıkıyordu hatta her rengi vardı ama şu an bende baktım telefondan çıkmıyor. İlandan kaldırmışlar sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Şöyle çıkıyor "canlı yardım"

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]
  • Mi note 10 lite kullandım bir süre yazılım berbattı Galaxy note fe den sonra. Sizce mi note 10 lite gibi sıkıntı yaşar mıyım note fe den sonra? Samsungun arayüzünü beğeniyorum ama zaman geçince çok hantallaşıyor tepkileri çok gecikiyor note fe de böyle oldu bu telefonda da olur mu sizce?

• Trendyolda yine indirim uygulanmış ve şu an fiyat 3723 lira bilginize.

• frt-_-ctn kullanıcısına yanıt
    Ctn cigim bende a20 var 1 yili askin suredir kullaniyorum dedigin olmuyor. Pes,lol, cod mobile oynuyorum 32 gb hafizanin 25 gb kadari dolu yavaslama olmuyor. Cok nadir asiri zorladigimda oyunlarda multitasking yaparken telefon donuyor 3-5 sn sonra kendine geliyor. Benim islemcim 1.6 ghz , ram 3gb android 9 yuklu

• Trendyol'dan ön sipariş verdim bakalım. Emin olmak için samsung'u aradım kulaklık kampanyasından faydalanacağımı söylediler. Acaba 1 Ekim'den sonra cihazın fiyatı ne olacak çok merak ediyorum
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Bence 24 Eylül kampanya bitiminden sonra bir fiyat ayarlaması yaparlar. Daha sonra da belki ön siparişlerin sevkiyatı bittikten sonra bir değişiklik olabilir.

• gokmay kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bekleyip göreceğiz bakalım
  • M30s den geçmeyi düşündüm ama bunu satıp üste 1500.2bin lira fark vermeye değermi emin olamadım
    Kalınlık ve ağırlığıda uzun süreli kullanımda yorabilir gibi

• metintekin kullanıcısına yanıt
    Metin bende A20 den M30S ye geçmeyi düşünüyorum kaça satıyorsun

Ben A20 de ekran süresi olarak 12 saat görüyorum %20-30 ekran parlaklığıyla...M30S de ne kadar ekran süresi alıyorsun ?

Telefonda sürekli pes,lol oynuyorum bataryası 1 günü rahat çıkarıyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.