Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
680.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşallah bu sene teslim ederler. Hernedense Türküye ye teslimat inanılmaz uzun sürüyor. Kılıf gelene kadar telefon değiştiriyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEBEP

İnşallah bu sene teslim ederler. Hernedense Türküye ye teslimat inanılmaz uzun sürüyor. Kılıf gelene kadar telefon değiştiriyorsun.
    Yeni vergi düzenine geçtikten sonra ilk kez Ali'den sipariş veriyorum bakalım neler olacak? Önceden en geç 3 hafta içinde teslim edilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Samsungun arayüzünde telefon gibi uygulamalarda reklam olduğu söyleniyor. Bu doğru mu? Daha önce Samsung kullanan var mı?

Bu yuzden xiaomiye bulaşmıyorum. Doğruysa Samsung'u başlamadan bitirelim.
    Öyle bir şey yok.

Sadece eğer izin verirseniz hiya (https://hiya.com/tr/) aktif edebiliyorsunuz. Böylece kullanıcıların geri bildirimlerine göre saçma sapan aramalar yapanların ne olduğunu a çok biliyorsunuz.

Ben S7'de uzun zamandır kullanıyorum.

Onun dışında ne Touch Wiz'e ne Samsung Experience'da ne de One UI'da reklam felan yok MIUI'de olduğu gibi. Hoş MIUI'de de istenirse kapatılabiliyor.
  • 3800 liraya satılan bir telefonun ortam ışık sensörü olmaması can sıkıcı.
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Kutu açılım videoalarından çıkan kablolardan fark ettim hocam. Koruyucu olayını da 2 kişiye sordum ikisi de fabrikasyon uygulanmış halde gelecek onu kullanabilirsiniz dedi. Bakalım gelince göreceğiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

3800 liraya satılan bir telefonun ortam ışık sensörü olmaması can sıkıcı.
    +1

ancak yanlis bilmiyorsam son cikan telefonlardan sadece iphonelarda var isik sensoru. o da ekranda bulunan centigin buyuk olmasi ve sensorleri oraya koymalari nedeniyler. damla centik, nokta centik olan telefonlarda koyacak yer bulunmadigindan isik sensoru olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr James Wilson

Kutu açılım videoalarından çıkan kablolardan fark ettim hocam. Koruyucu olayını da 2 kişiye sordum ikisi de fabrikasyon uygulanmış halde gelecek onu kullanabilirsiniz dedi. Bakalım gelince göreceğiz :)
    A71 kullandigim icin kisaca bilgi vereyim,

Icinden cikan kablonun 2 ucu da type c oldugundan dolayi dönüştürücü olmadan pc'ye baglamak mumkun değil. Pc de typc girisi varsa sorun olmaz ama.

Fabrikasyon ekran koyucu gayet is görüyor, 4 aydir sorunsuz kullanıyorum. Piyasada hala ise yarar pek ekran koruyucu da yok. Cogu ekrani tam kapatmiyor.

4k kayıt 30 fps olarak a71'de de var ama 1080 60 fps malesef yok.

Baska bira arkadas sormustu ona da cevap olsun. One iu arayuzunde kesinlikle reklam cikmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

+1

ancak yanlis bilmiyorsam son cikan telefonlardan sadece iphonelarda var isik sensoru. o da ekranda bulunan centigin buyuk olmasi ve sensorleri oraya koymalari nedeniyler. damla centik, nokta centik olan telefonlarda koyacak yer bulunmadigindan isik sensoru olmuyor.

Alıntıları Göster
    Isik sensoru dediğiniz parlakligi otomatik ayarlamak icin olan sensor mu yoksa ekrana bakarken ekranın acik kalmasini sağlayan sensor mu? Eger ekranın açık kalmasını saglayan sensorse a71'de mevcut.

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam 60 fps olmaması hayli ilginç ama muhtemelen 3.parti kamera uygulamaları ile çözülür. Bence de fabrikasyon koruyucu gayet iyi oluyor
  • Arkadaşlar hepsiburada da ürün sayfasındayken canlı desteğe bağlandığınızda Otomatik Samsung türkiye temsilcisi oğuzhan bey bağlanıyor ve ekstra 50 tl indirim uygulayabileceğini söyledi. Ayrıca hepsiburada buds kulaklık ürününü telefonla birlikte gönderiyormuş.

N11 gibi ürün size ulaştıktan sonra 15 gün sonra değilmiş. Yine Karar sizin Bilginize.
    www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy M51 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-m51-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000X735D

• quote:

Teşekkür ederim hocam 60 fps olmaması hayli ilginç ama muhtemelen 3.parti kamera uygulamaları ile çözülür. Bence de fabrikasyon koruyucu gayet iyi oluyor
    İPhone 6'da bile 60 fps vardi cidden guncel orta segment samsung modellerinde olmamasi ilginc.
    Ben bir kac tane kamera uygulamasi indirip denemistim malesef 60 fps yine de calismadi. Gcam'de dahi 2 sn kadar kayit yapip donuyordu.

Yapacak bir şey yok o zaman
    a71de de o yok.

farkindaysaniz kamerayi kullanarak ekrani acik tuttugunu belirtmis.

benim bildigim isik sensoru hem ekran parlakligini otomatik ayarlamak icin kullanilir hem de ekrani acik tutmak icin kullanilir.

yeni nesil telefonlarda ekranda yer kalmadigindan kameraya giren isik ile yerini doldurmaya calisiyorlar.
  • quote:

Yapacak bir şey yok o zaman
    60 fps olmayinca 1080p kullanmanin pek bir anlami yok. O yuzden 4k ile cekim yapmak en mantiklisi. Kendim ön ve arka kamerada 4k kullanıyorum.

1080 60 fps, hem akici hem de cok yer kaplamayan videolar icin ideal. Daha cok kucuk cocugu olup, cok sık video çekenlerin isine yarar :)

• gontik G kullanıcısına yanıt
    Bu 50 lira olayı yaklaşık 15 gündür var.

• quote:

a71de de o yok.

farkindaysaniz kamerayi kullanarak ekrani acik tuttugunu belirtmis.

benim bildigim isik sensoru hem ekran parlakligini otomatik ayarlamak icin kullanilir hem de ekrani acik tutmak icin kullanilir.

yeni nesil telefonlarda ekranda yer kalmadigindan kameraya giren isik ile yerini doldurmaya calisiyorlar.
    Akilli bekleme zaten on kamerayi kullanarak goz temasini algilayan bir sistem hocam. Ios'ta dahi boyle çalışıyor.

Isik sensorunden kastettiğiniz bu mu diye sormuştum malum :) ekran parlakligini otomatik ayarlayan ekstra bir sensor varmi bilmiyorum ama adaptif parlaklik olduguna göre buyuk bir ihtimalle ön kamerayi kullanarak bunu sagliyordur.

Bagzi arkadasların, güncel samsung modellerinde, yakinlik sensoru görevini de on kamera ile yaptigini yazdıklarını okudum. Yalniz bunu test ettiğim zaman, arama sırasında parmağımı ön kameraya yaklastirinca ekran kapanmiyor. Ancak ekranda yanip sonen piksel'e parmagimi yaklastirinca ekran kapaniyor.

• quote:

Inşallah hocam çünkü alışık değiliz böyle şeylere.

Telefonu alınca yok ekran koruyucu yok kılıf yok kablo peşinden koşuyoruz.

Belki yaşınız itibariyle hatırlamıyor olabilirsiniz. Önceden bayiden sıfır km araba alırdık. Oradan doğru sanayiye makaralı emniyet kemeri taktırmaya, içten kumandalı dikiz aynası veya karter muhafaza taktırmaya giderdik. Durumumuzu o dönemlere benzetiyorum.

• celebic kullanıcısına yanıt
    Araba yıllarını hatırlamıyorum da telefon için evet eskiden hiçbir şey çıkmıyordu. Şimdi ise çinli firmalar kılıf, koruyucu ile yollamaya başlayınca yavaştan diğer firmalar da bu yola gidiyor gibi duruyor
  • quote:

Araba yıllarını hatırlamıyorum da telefon için evet eskiden hiçbir şey çıkmıyordu. Şimdi ise çinli firmalar kılıf, koruyucu ile yollamaya başlayınca yavaştan diğer firmalar da bu yola gidiyor gibi duruyor
    GittiGidiyor.com'dan aldım telefonu. Satıcı Samsung Türkiye. Ekran koruyucu durumunu sormuştum. Az önce cevap yazmışlar.

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

Kılıf ve ekran koruyucu opsiyonelmiş ama opsiyon sunmuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 29 Eylül 2020; 16:46:59 >

• Yeni bir inceleme...

m51 inceleme

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.