Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
680.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolasın ama ben cihaz siparişini zaten verdim. Merak ettiğim, n11 ve papara kampanyasını nasıl görebileceğim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Yukarıda arkadaş paylaştı ya

GG den.

• gokmay kullanıcısına yanıt
    www.papara.com
    Papara
    https://www.papara.com
    sitesinde var tüm cashback kampanyalar. N11 de 5% anında iade 50tl ye kadar. Eczane de harcamalar mesela 50% indirim her ay. 50tl maske alıyorum 25tl anında iade.

Uygulamadan papara hesap açabilir, hemen sanal kart açabilirsiniz. Para yüklemek/çekmek zaten 7/24 ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEBEP -- 27 Eylül 2020; 13:30:48 >

• CEBEP C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu kılıfı alabilirsiniz tabiki ama dikkat ederseniz bu kılıf standart bir kılıf ve bence ayrıntıya dikkat edilmeden üretilmiş bir kılıf.
    M51 telefonda parmak izi okuyucusunun yan tarafta olduğunu düşünürsek ve kılıfa dikkatli bakacak olursak parmak izi okuyucusu için boşluk bırakılmamış ve o bölümü kapatan bir kılıf gibi duruyor. Tabiki görmeden yüzde yüz yorum yapılamaz ama aliekspresste bulunan m51 kılıflara bakarsanız onlarda kılıfın sağ yan tarafında boşluk bırakılmış ama gittigidyordaki bu kılıfta boşluk yok gibi. Yinede işinize karışmış gibi olmayım. Sadece nazicane fikrimi söylemek istedim. Saygılar..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustafasuren05 M kullanıcısına yanıt
    Bende farkettim ama sorun yok. Uymazsa iade ederim. Amazon dan aldığım Spigen gelene kadar iadesi etsin yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Bu arada 1080p60fps video çekme yokmuş XDA'ya göre. Rakiplerinde 120 FPS bile varken Samsung'un buradan kısması epey kötü oldu bence.
    Yazılımla giderilecek sorunlar, belki de farklı kamera uygulamaları ile bu özelliğe kavuşulabilir...

Mesela A71'in ekranı üst seri telefonlarla aynı, HDR yok denilmesine karşın Youtube'da aktifmiş ve HDR'ın Netflix gibi uygulamalarda kullanılan farklı lisanslı versiyonları yazılımla kapatılmış...

1080p60fps video kaydı için güncelleme yolu gözlüyor çoğu kullanıcı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

Yazılımla giderilecek sorunlar, belki de farklı kamera uygulamaları ile bu özelliğe kavuşulabilir...

Mesela A71'in ekranı üst seri telefonlarla aynı, HDR yok denilmesine karşın Youtube'da aktifmiş ve HDR'ın Netflix gibi uygulamalarda kullanılan farklı lisanslı versiyonları yazılımla kapatılmış...

1080p60fps video kaydı için güncelleme yolu gözlüyor çoğu kullanıcı...

Alıntıları Göster
    Normalde 4K60 fps de destekliyor ama M31 serisine hiç gelmedi. Script ile Galaxy note serisinde 4K60 fps açanlar aklıma geldi.

İnşallah dediğin gibi olur tabi. Bu cihazın aynı işlemcili rakiplerinde 1080p120 fps çekim var. M51 60 fps bile gelmez ise bence büyük bir eksik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 27 Eylül 2020; 15:2:59 >

• Canlı destekten tekrar teyit ettim ekranda jelatin uygulanmış halde gelecek. Şimdilik ekran koruyucu aramaya gerek yok
  • quote:

Normalde 4K60 fps de destekliyor ama M31 serisine hiç gelmedi. Script ile Galaxy note serisinde 4K60 fps açanlar aklıma geldi.

İnşallah dediğin gibi olur tabi. Bu cihazın aynı işlemcili rakiplerinde 1080p120 fps çekim var. M51 60 fps bile gelmez ise bence büyük bir eksik.

Alıntıları Göster
    Güvendiğim satıcıların çoğu A71'i çok övüyorlar, batarya farkından öte M51'in A71'e göre derin farkları yok gibi, bu yüzden açılabileceğine inanıyorum...

Umarım kullanıcıları sevindirirler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr James Wilson

Canlı destekten tekrar teyit ettim ekranda jelatin uygulanmış halde gelecek. Şimdilik ekran koruyucu aramaya gerek yok
    Güzel haber o zaman sipariş verdiğim ekran koruyucusunu kargoya vermeden iptal edeyim.

Bence de hocam ama siz yine de samsung internet sitesindeki canlı desteğe sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Güzel haber o zaman sipariş verdiğim ekran koruyucusunu kargoya vermeden iptal edeyim.

Alıntıları Göster
    Hocam ekranda normal ince jelatin vardır düşmeye karşı korumaz ben bu zamana kadar hiç bir samsung da koruma camı takılı telefon ğönderdiğini görmedim duymadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athloncu -- 27 Eylül 2020; 18:39:31 >
  • athloncu A kullanıcısına yanıt
    Cam değil de jelatindir zaten. Note 9 prolarda vs olduğu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: athloncu

Hocam 10 gün once note lite aldım 2 gün kurcaladım iade ettim sıkıntı olmadı 2 gün sonra iadesi yapıldi sorun olaçagını sanmam
    Siz de teknik servis raporu vs. istedi mi? internette görüyorum, bir çok kişiye teknik servise git demiş HB. Teknik servis ile oyalayıp, cayma hakkı süresini doldurtmaya çalışıyorlar.
  • Samsungun arayüzünde telefon gibi uygulamalarda reklam olduğu söyleniyor. Bu doğru mu? Daha önce Samsung kullanan var mı?

Bu yuzden xiaomiye bulaşmıyorum. Doğruysa Samsung'u başlamadan bitirelim.

• Ben de biraz önce Samsung internet sitesinden ön siparişle M51 sipariş ettim. Canlı destekle yazışmamda Buds kulaklığa ilave olarak kutu içeriğinde kablolu kulaklık, 25W'lık hızlı şarj, iğne olduğu, kılıf olmadığı, jelatin ekran koruyucu konusunda bilgisi olmadığı söylendi. Buds kulaklık hediyesi ile ilgili olarak belki telefonun gönderiminden daha sonra gönderilebileceğini ama stokta kalmadı diyerek gönderilmemesi gibi bir durumun söz konusu olamayacağını, Buds stoğu biterse kampanyanın sonlandırılacağını söylendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munans -- 28 Eylül 2020; 1:44:13 >
  • quote:

Siz de teknik servis raporu vs. istedi mi? internette görüyorum, bir çok kişiye teknik servise git demiş HB. Teknik servis ile oyalayıp, cayma hakkı süresini doldurtmaya çalışıyorlar.

Alıntıları Göster
    Yok hocam ön arka yan bantlarına dokunmadım 2 gün kurcaladım siteden iade işlemini başlattim kargo kodu geldi kargoya teslim ettim 2 gün incelenecek yaziyordu ve ertesi gün para iade yapıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr James Wilson

Bence de hocam ama siz yine de samsung internet sitesindeki canlı desteğe sorun
    Gerek yok hocam. Siz sormuşsunuz, koruyucu jelatin yoksa sipariş veririm. Bir bilemedin iki günde gelir. Şimdi satıcıyı da kargo masrafına sokmak istemedim. Satıcı ile yazmıştım, adam teşekkür etti.

Aslında üreticiler üretim sonunda telefona koruyucu film taksalar keşke. İstemeyen çıkartır. Üreticiye maliyeti 5 lira bile tutmaz. Hem fabrikasyon takılırsa düzgün bir şey olur.

Bu arada AliExpress'ten belki 10 satıcıya M51 için mıknatıslı 360 derece kılıf var mı diye sordum. Neredeyse tamamı M51'i bilmiyor hatta biri resmini bile istedi.
    Bu gidişle istediğim kılıfı epey süre bulamayacağım.

Aksesuar eksikliği belki samsung yeterince duyuru ve reklam yapmadığı için olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 27 Eylül 2020; 21:59:8 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.