Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
680.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Arkadaşlar yeğenime hediye etmeye telefon bakıyorum. 2000-3000 bandına adam akıllı sorunsuz bir cihaz bulamadım. Bari almışken düzgün bir şey alayım diye düşünmeye başladım gece gece. Sizce bu cihaz nasıl önerir misiniz? Ergen kız kullanacak. Kısaca selfie ve fotoğraf önemli. En az iki sene sorunsuz kullanabilir mi?

Edit: Bir de kulaklık hediyesi devam ediyor mu şimdi sipariş versem. Ediyorsa yeğenim için çok güzel bir hediye olacak.
    Kızlar için bu kadar yüksek bataryalı ve kalın, ağır bir telefona gerek yok hocam, daha çok aynı özelliklere sahip bataryası biraz daha küçük, daha hafif daha zarif samsung a71 alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gontik

Kızlar için bu kadar yüksek bataryalı ve kalın, ağır bir telefona gerek yok hocam, daha çok aynı özelliklere sahip bataryası biraz daha küçük, daha hafif daha zarif samsung a71 alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Bu fiyata çıkmışken her yerde adını duyduğum m51'e yöneleyim dedim hocam. Bataryadan dolayı da uzun ömürlü olur diye düşündüm. O kadar çok model var ki markalarda kafam uçtu. Hemen dediğiniz cihaza da bakıyorum. Teşekkür ederim.
  • özellikleri kafa çeldirici
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Amazon kutu açılmış hat takılmış, kullanılmış gibi gerekçelerin arkasına siginmadan ilgili kanuna tam uyarak sorunsuz iade alıyor. Hatta normalde bu süre 14 gün olmasına rağmen kendileri sureyi 1 ay'a çıkarmış. İçiniz rahat olsun.

Alıntıları Göster
    Satıcı Amazon kendisi ise evet, katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokmay kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle. Göndersinler artık beklemekten yoruldum valla.

• Amazon.com da iki Spigen kılıf çıktı. Rugged Armor kargo/vergiler dahil $25,31 mal oldu. Spigen TR de henüz yok tabi. Gelir diye düşünüyorum ama ne zaman. Gorilla glass 3 için bence Spigen kılıfı şart.

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

• Bu arada Aliexpress ten fln kılıf bakan arkadaşlar olursa M51 yeni model için uyumlu olduğunu emin olmak lazım. Anladığım kadar ile Samsung da eski bir M51 modeli da varmış, o eski model için kılıf almayasınız.

• N11 de ben sipariş verdiğimde 26.09.2020 de ön siparişe özel buds kulaklık hediye yazıyordu, az önce mobilden baktığımda kaldırmışlar ana başlıktan buds yazısını, acaba göndermeme gibi bir durum olabilir mi sizce, ekran görüntüsü almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gontik -- 27 Eylül 2020; 5:8:21 >
  • CEBEP C kullanıcısına yanıt
    Yarın da kargoya verirlerse büyük bomba olur 😊

• M51 için kılıf henüz piyasada bulunmadığından dolayı kılıf çıkana kadar GG'dan 34,90 ekran koruyucu da aldım.
    Telefonu da GG'dan sipariş verdim, beklemedeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainTsubasa483

Eşime sipariş verdim hepsi buradadan ama ne kötü bir mağaza ki iptal etmiyorlar kulaklık hediyesi olmayacakmış ikisi de benim hesabımdan olduğu için, iptal edip esimin hesabi ve kartiyla alayim dedim ürün elinize gelsin kargoyu geri yollayin diyorlar cidden yerliden alışveriş yapmayacağım gitti gidiyor Amazon express para iades yapıyor bunlarin umrunda değil hepsi burada çok şımarmi? bu anlayışla para kaybedecekler. Bir daha mecbur kalmadıkça hepsi buradaya tövbe, iptal için bile müşteri temsilcisi araman gerekiyor ya.
    Hepsiburada'da telefonu geri göndermek için iade raporu istiyorlar. Teknik servise gidecek vs. uzun iş yani. Cayma hakkını kullandırtmamak için diretiyorlar. O yüzden Samsung'un kendi sitesinden almak daha iyi. Onlar bunu yapmıyor.

• Bu arada papara kullanan varsa N11 de 5% 50tl ye kadar para iadesi var.

• CEBEP C kullanıcısına yanıt
    Bu kampanya bilgisini nereden görebilirim ?

• Babama bu telefonu almaya karar verdim. Daha önce benim Lenovo P1 telefonu kullanıyordu, her türlü tatmin eder. Kulaklık hediyesi kesin devam ediyor mu? Fiyatta indirim beklentim yok, iade/sorun çözümü olarak en mantıklı seçenek hangisi? Normalde Amazon’dan alıp geçerdim ama kulaklık için uygulama indir, başvuru yap vs. pek cazip gelmedi.

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Ozaman Samsung Shop tan alabilirsin 30 Eylüle kadar kulaklık kampanyası var orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 27 Eylül 2020; 12:30:35 >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Hocam 10 gün once note lite aldım 2 gün kurcaladım iade ettim sıkıntı olmadı 2 gün sonra iadesi yapıldi sorun olaçagını sanmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M51 silikon kılif gelmiş

gittigidiyor
    SAMSUNG Galaxy M51 Kılıf Silikon Kılıf Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-m51-kilif-silikon-kilif_pdp_603562864

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• athloncu A kullanıcısına yanıt
    Tşkr. Kılıf aldık, kılıf gelir takacak telefon yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEBEP -- 27 Eylül 2020; 13:25:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Bu kampanya bilgisini nereden görebilirim ?
    GittiGidiyor.com Axess karta 75 lira veriyor.

Ayrıca iadeal.com sitesine üye olup oradan giriş yaparsanız 35 lira kadar iade alıyorsunuz. Bu iade işi internet alışverişlerinde geçerli sadece telefon için değil. Ekran koruyucu bedavaya geldi. Sorusu olan varsa bilgi vereyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CEBEP

Tşkr. Kılıf aldık, kılıf gelir takacak telefon yok
    Nasıl bir kılıf aldınız? Link verebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.