Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
680.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Amazon kutu açılmış hat takılmış, kullanılmış gibi gerekçelerin arkasına siginmadan ilgili kanuna tam uyarak sorunsuz iade alıyor. Hatta normalde bu süre 14 gün olmasına rağmen kendileri sureyi 1 ay'a çıkarmış. İçiniz rahat olsun.

Alıntıları Göster
    Sağ olun güzel bir açıklama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

ben de samsungdan siparis verdim. yarin soracagim. eger kulakligi sonradan gondereceklerse ben iptal edecegim.

1 ekim dediler, uzattilar. sorun yok dedik. ama bu da olursa olmaz. daha sonra uygulamadna gir, 2000 kisi arasindaysan verecegiz de derler. ugrasilmaz.

**bu arada siparis verdigin email ile uye olursan siparisini takip edebilirsin.**
    Aynı şeyi ben de düşündüm işte. Sonradan gönderecekleri ne malum bu sefer iade süresini de geçireceğiz telefon hediyesiz bir şekilde elimizde patlayacak. Şikayet var a bakın orda şikayet edenler var hediye gönderilmediğine dair.

Ben de başka bir aksilikte siparişimi takip edememem.Üyelik oluşturmadan satın aldım adamların maile gönderdiği linke güvendim ancak o da çalışmıyor.

• Legolasx kullanıcısına yanıt
    siparis verdigin email ile uye ol.

bende uye olmadan siparis vermistim. simdi ayni email ile uye olunca takip edebiliyorum
  • quote:

siparis verdigin email ile uye ol.

bende uye olmadan siparis vermistim. simdi ayni email ile uye olunca takip edebiliyorum
    Allah Allah ben de neden çıkmıyor acaba üye oldum aynı mail adresimle siparişlerim bölümüne geliyorum sipariş bulunamadı yazıyor

• Durum bu

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

• Legolasx kullanıcısına yanıt
    O zaman bana o şekilde denk geldi. Çünkü biraz önce üye oldum, siparişler kısmında görebiliyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O zaman bana o şekilde denk geldi. Çünkü biraz önce üye oldum, siparişler kısmında görebiliyordum.
    Sorun ben de zaten hocam görünmesi lazım parayı şak diye çektiler ortada sipariş yok. Yarın bir daha arayacağım müşteri hizmetlerini.

• CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] hocam siparis detayına girdiğim zaman iptal secenegi aktif dediğim gibi fatura kesilene kadar iptal edebiliyorsunuz. Sizin sanirim faturanız kesildi o yuzden iptal edemiyorsunuz SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yldrm000 -- 26 Eylül 2020; 20:27:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: didici

ayrıca m51'i şimdi sipariş versek kulaklık hediyesi kalmış mıdır? satın alan ilk 2000 kişiye verilecek yazıyordu.

Alıntıları Göster
    GittiGidiyor.com'da satıcı Samsung Türkiye.

Orada yazılanlarda sayı sınırlamasından bahsedilmiyor. Yani kampanya her satış için geçerli ve hediye kulaklık ürünle birlikte gönderilir diyor. Bunun dışına çıkamazlar çünkü satıcı Samsung Türkiye.

Eşime beyaz renk alacağım ancak henüz kılıf yok hiç bir yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 26 Eylül 2020; 22:8:1 >

• celebic kullanıcısına yanıt
    Sayı sınırlaması olsa, yada belirlenen sayı aşılmış olsaydı süreyi 1 hafta daha uzatmazlardi bence.

• Trendyol siparişim güncellenmiş, durum sipariş hazirlaniyora dönmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 26 Eylül 2020; 23:10:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Trendyol siparişim güncellenmiş, durum sipariş hazirlaniyora dönmüş

Bende Samsung comdan aldım. İnşallah verirler kargoya telefonun dokunmatigi bozuldu mağdur kaldık bekliyoruz 😁

• Hadi telefonu aldık diyelim ama kılıf işini ne yapacağız?

İç piyasa ve AliExpress dahil M51 için kılıf yok sadece bir iki tane ekran koruyucu var.

Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Niyetim her tarafı kapatan şeffaf bir kılıf almak ama bu sefer de güç tuşundaki parmak izi okuyucusuna ulaşmak nasıl olacak?

Alttaki manyetik kapaklı kılıftan AliExpress'ten bile bulsam alacağım ama orada bile yok.

• MaterialScience kullanıcısına yanıt
    Hadi inşallah, herkes hızlı bir şekilde telefonuna kavuşsun...🤗

• gokmay kullanıcısına yanıt
    Ne zaman satın almıştınız acaba hocam
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    21 Eylül, indirim yaptıkları gün...

• gokmay kullanıcısına yanıt
    22 Eylül'de aldım ben de siparişiniz alındı kısmında. Umarım erkenden gelir telefonlar ya tuşlu telefon kullanıyorum şu an

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gontik -- 27 Eylül 2020; 2:9:23 >

• celebic kullanıcısına yanıt
    Telefon piyasaya çıktıktan sonra kılıf ve ekran koruyucular da çıkar biraz bekleyeceğiz
  • Arkadaşlar yeğenime hediye etmeye telefon bakıyorum. 2000-3000 bandına adam akıllı sorunsuz bir cihaz bulamadım. Bari almışken düzgün bir şey alayım diye düşünmeye başladım gece gece. Sizce bu cihaz nasıl önerir misiniz? Ergen kız kullanacak. Kısaca selfie ve fotoğraf önemli. En az iki sene sorunsuz kullanabilir mi?

Edit: Bir de kulaklık hediyesi devam ediyor mu şimdi sipariş versem. Ediyorsa yeğenim için çok güzel bir hediye olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 27 Eylül 2020; 2:9:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.