Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
121
Favori
679.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kulaklık kampanyası 30 Eylül'e kadar uzatıldı alabilirsiniz.
  • Son gün olarak;
    Samsung sitesinde 30 Eylül, HB'da 25 Eylül, Trendyol'da ise 24 Eylül görünüyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyol'un soru bölümünde kampanyanın bittiği söylenmiş sadece shop.samsung da kampanya devam edecek gibi duruyor.
  • Siparişi verdik iyi guzel fakat küçük ama hayat kurtaran bir sorun var aslında; kılıf.. ebatlarindan dolayi tutumu zor elden kayma ihtimali cok yüksek. Kılıf sart ama aliexpress de dahi bulamadim. Bilgi sahibi olan var mıdır

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    Aslında iPhone da faceID maske ile yeniden kaydederseniz maske ile de açar. iPhone 12 Pro Max çıkar çıkmaz aldım. Bazı kısıtlamalar olduğu için kullanamadım, yine Androide döndüm. SwiftKey klavyede ciddi kısıtlamalar var, 3 dil kullanılamıyor, sürekli kendi klavye açmaya çalışıyor vs. Android daha çok esnek. Ama evet, parmak izi sensör candır :)

• onurQ7 kullanıcısına yanıt
    Şuan sadece Aliexpresste var birkaç model. Gelecek illa ama ne zaman. Spigen modelleri de var ama sadece Amazon Hindistan da satılıyor, Turkiye ye teslimatı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEBEP -- 25 Eylül 2020; 22:51:52 >
  • onurQ7 kullanıcısına yanıt
    Cihaz dağıtılana kadar değişik kılıflar düşer piyasaya...

• Ben de sipariş verdim şimdi Allah utandırmasın. Elimde m31 var karşıya ses gitmeme problemi yaşadığım için yarın iade edeceğim umarım bunda da öyle bir sıkıntı yaşamam.

• Son saniye siparişi geçtim eşime de hepsi burada dan umarım kulaklık gelir orda 25 ine kadar demişler 1 gün fark ile. Çoklu kredi karti için hepsiburadaya muhtaçtım orada böyle kampanya olmasi iyi oldu 2985 tl enpara dan geçtim siz anladiniz onu, gerisi başka bankadan

• Arkadaslar ben hepsi buradadan 2 adet aldım 15 gün ara ile şimdi acaba kulaklık bir adet mi gelecek her müşteri bir kez faydalanabilir denilmiş ne kadar saçma. Adrese kadar kontrol yapılacak yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTsubasa483 -- 26 Eylül 2020; 1:6:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainTsubasa483

Son saniye siparişi geçtim eşime de hepsi burada dan umarım kulaklık gelir orda 25 ine kadar demişler 1 gün fark ile. Çoklu kredi karti için hepsiburadaya muhtaçtım orada böyle kampanya olmasi iyi oldu 2985 tl enpara dan geçtim siz anladiniz onu, gerisi başka bankadan
    Acele etmesenizde sıkıntı olmazdı. Samsung online sitesinde 30 eylüle kadar geçerliymiş ben oradan aldım.

• Arkadaşlar çok bilmediğimden soruyorum.

Bu telefonda açılır pencere özelliği var mı?
    Ekranı ikiye bölmeden bahsetmiyorum.
    Arka planda çalışan uygulamadan bağımsız çalışan whatsapp penceresi gibi bir özelliktwn bahsediyorum.

• Samsung A50, A30 ve A20'lerde sistemsel görüşme kaydı olduğunu okudum bir sitede, m31 ve m51 'de de bu özellik mevcut olup olmadığını bilen var mı?
  • Kulaklık kampanyası bitmeden ben de sipariş vereyim.

Kamerada otomatik odaklama var mı? Ois yok sanırım peki eis var mı? (az önce Samsung MH sordum. Ois veya eis yokmuş)

Ekleme: Piyasada M51 için hiç kılıf yok. Hanım'a kapalı kılıf lazım. Ali de bile yok. Böyle bir kapaklı manyetik kılıf olsa iyi olurdu.

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 26 Eylül 2020; 10:55:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

Acele etmesenizde sıkıntı olmazdı. Samsung online sitesinde 30 eylüle kadar geçerliymiş ben oradan aldım.

Alıntıları Göster
    Sorun hala yok, Hepsiburadan iptal edip Samsung dan alabilir yinede.

• Arkadaşlar ben ürünü N11 üzerinden bugün aldım. Ön Siipariş olduğu için tek çekim yapıldı kredi kartından.
    Ürün Başlığı Şu Şekilde

Samsung Galaxy M51 Dual Sim 128 GB (Samsung Türkiye Garantili)
    Ön Siparişe Özel Galaxy Buds Kulaklık Hediye!

Kulaklık hediyesini ürün ile birlikte mi gönderiyorlar yoksa samsung türkiyenin samsung shop için kullandığı kampanya zamanı diye bir uygulama var oradan mı isteyeceğiz.

Hepsiburada sitesinde 30 eylüle kadar devam ettiği yazıyor zaten.

-Samsung Galaxy M51 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) cep telefonunu ön sipariş ile almış müşteriler 10.09.2020-30.09.2020(23:59’a kadar) tarihleri arasında düzenlenen Samsung Galaxy Buds (SM-R170) Kablosuz Kulaklık hediye kampanyasından faydalanabilmektedir.

Hepsiburada ürün sayfasında

- Kampanya kapsamında hediye olarak verilecek olan Samsung Galaxy Buds (SM-R170) Kablosuz cep telefonu ile beraber gönderilecektir.

Gibi bir ibare var ama n11 de öyle bir şey yazmıyor.

Daha önce n11 üzerinden bu tarz hediyeli samsung ürünü alan oldu mu aranızda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gontik -- 26 Eylül 2020; 13:46:24 >

• gontik G kullanıcısına yanıt
    Benim hatırladığım amazondan alanlar uygulama ile kulaklık isteyecek. Diğer sitelerde telefonla birlikte gelecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Trendyol soru/cevap bölümünde gördüm, Samsung temsilcisi telefon gönderdikten 15 gün sonra kulaklık gonderilecekmis. N11 den direk Samsung dan da sorabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: CEBEP

Trendyol soru/cevap bölümünde gördüm, Samsung temsilcisi telefon gönderdikten 15 gün sonra kulaklık gonderilecekmis. N11 den direk Samsung dan da sorabilirsiniz
    N11 müşteri temsilcisine ulaşamadım bir türlü haftaiçi çalışıyorlar, mail attım cevap bekliyorum. 2 hafta sonra da olsa n11 üzerinden gönderilsin razıyım. Umarım uygulamayla falan uğraştırmazla uygulamaya baktım play store dan herkes şikayetçi, imei hatası form hatası vs.. bir sürü problem
    Ben bu gece yarısından sonra GittiGidiyor.com'dan Axess kart ile alacağım. 75 lira chip para veriyorlar. Buraya da iadeal.com'dan girerseniz 30 lira kadar iade veriyorlar. Toplamda 100 lira daha ucuza almış oluyorsunuz.

GittiGidiyor.com'da ürünle birlikte gönderileceği yazıyor.

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.