Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
680.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: didici

Samsung A50, A30 ve A20'lerde sistemsel görüşme kaydı olduğunu okudum bir sitede, m31 ve m51 'de de bu özellik mevcut olup olmadığını bilen var mı?
    ayrıca m51'i şimdi sipariş versek kulaklık hediyesi kalmış mıdır? satın alan ilk 2000 kişiye verilecek yazıyordu.
  • didici D kullanıcısına yanıt
    Kampanyanın 2 hafta daha yani 30 Eylüle kadar
    (N11 ve Samsung Shop) uzatıldığını yazdıklarına göre sıkıntı yok bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 26 Eylül 2020; 15:21:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gontik G kullanıcısına yanıt
    Samsung sayfasında firmalara göre kulaklık dağıtım planı şuan aşağıdaki sekilde;

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

• Eşime sipariş verdim hepsi buradadan ama ne kötü bir mağaza ki iptal etmiyorlar kulaklık hediyesi olmayacakmış ikisi de benim hesabımdan olduğu için, iptal edip esimin hesabi ve kartiyla alayim dedim ürün elinize gelsin kargoyu geri yollayin diyorlar cidden yerliden alışveriş yapmayacağım gitti gidiyor Amazon express para iades yapıyor bunlarin umrunda değil hepsi burada çok şımarmi? bu anlayışla para kaybedecekler. Bir daha mecbur kalmadıkça hepsi buradaya tövbe, iptal için bile müşteri temsilcisi araman gerekiyor ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTsubasa483 -- 26 Eylül 2020; 15:31:35 >
  • CEBEP C kullanıcısına yanıt
    Ya öğrenci olsam ya da kart limitim olmasa? İptal etmiyor hepsi burada, ürün gelsin geri yollayin diyor şaka gibi adamlarda iptal fonksiyonu yok, 20 gün belki bakiyeme el koyacaklar.

• CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt
    Ön sipariş işleminde, daha ürün ortada yokken, iptal seçeneği mi aktif değil...??
    Çok ilginç, tam çakallarmış...🤬

daha kargoya verilmemiş satışı iptal ediyorlardı diye biliyorum ama enteresan bir durum olmuş, siz de öyle yapın, önce eşinizin adına samsungun kendi sitesinden alıp gelince hbden aldığınızın birini iade edin ama birbirinin aynı 2 kutu gelirse ve hangisinin içinde kulaklık hediyesi var hangisinde yok belli olmazsa iş iyice karışır, paketi açtınız diye de sorun çıkarırlar THHya gider olay valla enteresan
    Hocam eğer faturasi kesilmemisse iptal edebiliyorsunuz. Ben siparis vereli 2 gun oldu hala iptal secenegi aktif. Ayrıca eşinizin hesabından yine eşinize alin, hediyesiz gelen telefonun kutusunu vs açmadan iade ederseniz sıkıntısız bir şekilde iade alir hb.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu telefon iadelerinde kutuyu açıp sim kart takıp kullanınca sıkıntı oluyor mu ki? Çarşamba günü almış olduğum telefonu 2 gün kullandım ses problemi olduğu için iade ettim amazona sıkıntı çıkarırlar mı acaba?Bir de bunu sipariş verdim aksilik olursa yandım demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 26 Eylül 2020; 16:33:21 >
  • Legolasx kullanıcısına yanıt
    İçiniz rahat olsun hocam Amazon da hiç sorun olmaz
    Geçen hafta note 10 lite hb aldim 2 gün test ettim beğenmedim sorunsuzca iade ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athloncu -- 26 Eylül 2020; 16:52:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Umarım iade nedeni olarak ses arızası falan dememişsindir.

Cayma hakkına girip sorunsuz bir iade sağlamak için, her hangi bir arıza belirtmeden "14 günlük yasal süre içerisinde cayma hakkı kullanilarak iade edilmektedir" demek en garantisi...

• yldrm000 Y kullanıcısına yanıt
    Benim de Trendyoldan 5 gün oldu ve iptal seçeneği hala aktif.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Umarım iade nedeni olarak ses arızası falan dememişsindir.

Cayma hakkına girip sorunsuz bir iade sağlamak için, her hangi bir arıza belirtmeden "14 günlük yasal süre içerisinde cayma hakkı kullanilarak iade edilmektedir" demek en garantisi...
    Yok demedim hocam öyle sağ olasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: athloncu

İçiniz rahat olsun hocam Amazon da hiç sorun olmaz
    Geçen hafta note 10 lite hb aldim 2 gün test ettim beğenmedim sorunsuzca iade ettim
    Teşekkür ediyorum.

• Bugün canlı desteğe sordum
    hizliresim.com
    1q1 - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/C4DVsG

Dedikleri gibi umarım ekranda uygulanmış jelatin olur ve kablolu kulaklık da çıkar
  • Size taze bir bilgi veriyim arkadaşlar az önce samsung mh ile görüştüm. Kulaklık sonradan gönderilecek diyor halbuki kendi sitelerinden satın alındığında beraber gönderileceğini beyan etmişler.(n11, hb vb için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın orada bildiğim kadarıyla sonra gönderilecek diye not düşmüşler zaten)

Bir de Samsung online sitesinden üyelik oluşturmadan satın alarak bir hata yaptım şimdi siparişimi takip edemiyorum var mıdır bunun bir yolu müşteri hizmetleri bizleri arayarak takip edebilirsiniz diye geçiştirdi. Maile gelen sipariş detayı için tıklayınız linkine tıkladığımda hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 26 Eylül 2020; 19:3:39 >
  • yldrm000 Y kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadadan mi aldınız bende iade seçeneği iptal seçeneği yok. Eşime zaten samsung shoptan alabilirim tekrar orda sorun yok kart limitim var ama ben enpara dan geçmek istiyordum ordaki limitim doldu o kötü oldu. Şimdi alirsam başka kart ile enpara nin bazi avantajlarından faydalanamayacagim bu kurnaz hepsiburada yüzünden. Bunlardan almayin Mecbur değilseniz bence.

Taksit yaparlar mı sanmıyorum. Sanırım engellediler o işi.
    ben de samsungdan siparis verdim. yarin soracagim. eger kulakligi sonradan gondereceklerse ben iptal edecegim.

1 ekim dediler, uzattilar. sorun yok dedik. ama bu da olursa olmaz. daha sonra uygulamadna gir, 2000 kisi arasindaysan verecegiz de derler. ugrasilmaz.

**bu arada siparis verdigin email ile uye olursan siparisini takip edebilirsin.**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 26 Eylül 2020; 20:1:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

Bu telefon iadelerinde kutuyu açıp sim kart takıp kullanınca sıkıntı oluyor mu ki? Çarşamba günü almış olduğum telefonu 2 gün kullandım ses problemi olduğu için iade ettim amazona sıkıntı çıkarırlar mı acaba?Bir de bunu sipariş verdim aksilik olursa yandım demektir.
    Amazon kutu açılmış hat takılmış, kullanılmış gibi gerekçelerin arkasına siginmadan ilgili kanuna tam uyarak sorunsuz iade alıyor. Hatta normalde bu süre 14 gün olmasına rağmen kendileri sureyi 1 ay'a çıkarmış. İçiniz rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 26 Eylül 2020; 19:58:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.