Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
679.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran parlaklık sensörü kötü çalışmıyor aslında. Biraz geç tepki veriyor o kadar.

A20'de de idare ediyor. Tabii ki bir sensör kadar atik ve hızlı değil.
  • iPhone 11 sahibi olarak bu telefonun kullanıcılarına gıpta ediyorum...

Henüz kimse farkında değil ama bu telefon Samsung için milat olacak.

Azıcık aklı başında olan ve ortalama bir telefon isteyen herkes bunu alacak.

Harika bir iş çıkardılar.

İnşallah batarya sistem stabildir ve bataryası gerçekten iyi iş çıkarıyordur.

Müthiş yemin ederim.
  • CEBEP C kullanıcısına yanıt
    Güzel bilgiler tesekkur ederim ben 2 sene once buds almistim bu plus modelini biraz daha kucuk yapmislar daha guzel olmus ozellikleride herhalde bi tik daha iyidir, m51 in verdigi direkt buds eski model veriyolar saniyorum satis fiyati 600 TL 500 ila 400 tl den ilana koyacagim.. acikcasi memnunum suanlik buds dan ama live modeli verilseydi fikrim degisirdi satis fiyatida ortada 1.200 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Batarya videosunu izledim youtube da farkli modeller ile test etmisler cidden inanilmaz, bakacagim simdi linki buraya editlerim.

https://www.youtube.com/watch?v=WnhBMLiiYsE&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can | aky -- 25 Eylül 2020; 0:34:13 >
  • can | aky C kullanıcısına yanıt
    Hocam yüksek batarya her zaman kazanır. Bir de bu alete GCAM yükleyeceksin :) Tadından yenmez valla.
    Aynen oyle bakalim verdik sparisi bekliyoruz :)

Elindeki telefonun kıymetini bil.Peynire tav olma.
    Ben bunun benzeri olan m30 s kullanıyorum.En gereken zamanda telefon donup kalınca sende donup kalıyorsun.Ve bu günlük 2 3 kez oluyor.
    Telefondan tek beklentim pil olduğu için sorun olmuyor!
    Bu ios ta hiç karşılaşmadığın bir durum olduğu için ne dediğimide bilmeyeceksin.
    Kısaca android pişmanlık.
    İş nedeniyle mecburen androiddeyim..
  • excalibur666 E kullanıcısına yanıt
    M30 da Exynos, tam bir çöp işlemci. Uygulamadan dönmüyor varsayarsak bu Exynos tan da olabilir. Galaxy S20 Ultra çıktığı gün aldım, Avrupa ve Türküye de Exynos ile satıyorlar. Pil 5000mAh olmasına rağmen bir gün tutamadi. Exynos hayvan gibi enerji tüketiyor.

Mükemmel telefon olabilir, içinde Exynos ise asla almam.

Hocam şu yeni çıkan M51 hariç tüm M serisi telefonlar kusura bakmayın kötü telefonlar oldu. Samsung M51'de her şeyi doğru yaptı.

1) Exynos işlemci yerine yeni sayılabilecek orta sınıf SD730 işlemci.
    2) 8 gb ram
    3) 128 gb rom
    4) 7.000 mAh pil.

Eğer güncelleme konusunda da söz verdikleri gibi iyi olurlarsa M51 deli satacak. Orta segmentin kralı Xiaomi falan değil artık. Onun için bence bu cihaz devrimsel.
  • can | aky C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Özellikle pil performansı konusunda sizden yorum bekleyeceğiz. Lütfen yazmayı unutmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur666

Elindeki telefonun kıymetini bil.Peynire tav olma.
    Ben bunun benzeri olan m30 s kullanıyorum.En gereken zamanda telefon donup kalınca sende donup kalıyorsun.Ve bu günlük 2 3 kez oluyor.
    Telefondan tek beklentim pil olduğu için sorun olmuyor!
    Bu ios ta hiç karşılaşmadığın bir durum olduğu için ne dediğimide bilmeyeceksin.
    Kısaca android pişmanlık.
    İş nedeniyle mecburen androiddeyim..
    Size göre pişmanlık... Bence Android candır...
  • telefon donma muhabbeti halen devam ediyor mu yav ? daha önce iphone ve samsung yüksek modeller kullandım ama son vergi sistemi dolayısıyla bu ülkeden cihaz almamaya karar verdim.. en mantıklı olanı yapayım diye arayış içinde iken 195 dolara yani 1450 tl ye redmi note 9s aldım. imei repair işlemini yapıp uygun bir room kurdum ve kullanıyorum .. 12 saate varan ekran süreleri alıyorum. yoğun kullanan biriyim şu ana kadar tek bir defa donma takılma yada benzeri sorun yaşamadım.. artık 7 8 binlik telelfon güzellemesi dönemi kapandı bu ülkede.. alın uygun olanı kullanın öldürene kadar.
    M30S nasıl donuyor?

Gayet de güzel bir cihaz M30S. Sadece işlemcisi biraz kötü. Hafıza yönetimi ve batarya tarafında biraz eksiklikleri var.

O da sağolsun Exynos'un bana göre giriş+ işlemcisi olan 9611 sebebiyle.

Şu işlemciden bir vazgeçemedi samsung. Ne kadar üretmişse...
  • Merhaba arkadaşlar. Telefon eline geçen oldu mu? Şuanda redmi 6 kullanıyorum ve cihazı değiştirmek istiyorum. Aklımda iPhone se 2020 vardı iPhone deneyimi yaşamak istiyordum ama m52 dikkatimi çekti özellikleri hoşuma gitti. Daha önce de j7 2016 vardı ve experience arayüz gayet hızlıydı oneui ile daha iyi oldu sanırım arayüz gayet stabil. Aralarında bin lira var ve hafıza ram ve batarya konusunda dev gibi farklar var. Ama ios deneyimi de yaşamak istiyorum bir taraftan da bütçemi zorluyor açıkçası bataryadan da şüpheliyim kimisi memnun kimisi değil. Sizce m51 mi iPhone se mi almalıyım? Bataryası dışında memnun olmayan yok iPhone se de 5 6 saat ekran süresi alıyorlarmış ben de şuan cihazımdan o kadar ekran alıyorum yetiyor. J7 2016 varken 5000 pil vardı sanırım 9 10 saat ekran alıyordum şimdi gelişen teknoloji ve artan pil ile m51 ile 15 saat ekran olabilir mi acaba? Arka planda çok güç harcıyor androidler genelde engellemek biraz güç ios da pek böyle değil sanırım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Parmak izi güç butonda. Galaxy S10 Lite vardı, ekranda olan optik parmak okuyucu 70% başarı oranıyla çalışıyordu mükemmel şartlarda. Parmağın ıslak veya biraz yan basarsan bitti. Butondaki parmak okuyucu daha çok hızlı ve hatasız. Önemli artilardan biri.

Tabi elime ulasinca yorumlari yapicam, suan s8 plus kullaniyorum yeni pil takmama rağmen ciddi sıkınti powerbank ile yasiyorum resmen.. 7000mah ilac gibi gelecek

• Samsung bu modeli geçenlerde açıkladığı güncelleme işine dahil ederse ortalığı süpüren bir cihaz olur.

• CEBEP C kullanıcısına yanıt
    Hiç sorun değil. Siz iPhone 11 ile çektiklerimizi bilseniz hem güler hem de üzülürsünüz.

1) Artık maske ile dolaşmak zorundayız. iPhone 11 kilidi maske ile açılmıyor. Ya maskeyi çıkaracaksın ya da sürekli şifre gidip telefonunun kilidini açacaksın.

2) Face-ID denilen saçmalık telefon yanken çalışmıyor.

Parmak izine kurban olayım
  • Cihazı bugün itibarıyla alsak kulaklık hediyesi yok mu daha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Legolasx kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinde hala vardı hediye yazısı. Diğer sitelerde bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.