Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
121
Favori
679.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokmay

Şu siyah galiba yoldayken buldum ama bir bak bakalım;

M51 siyah
    Evet teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı video değerlendirmelerde kulaklık çıkmıyor

• Hiç sanmıyorum. Maliyet odaklı olduğu için koymuyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CEBEP C kullanıcısına yanıt
    Jeopol kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ben de unboxingde kulaklık göremedim ama ülkeden ülkeye belki farkedebilir diye bi sorayım dedim. Kendi sitelerini de okuyorum ama büyük ihtimal yok olsaydı bir yerde çıkardı illa
  • Önceki sayfada trendyoldan Samsung'un cevabını yollamistim. Bu da Samsung shop sitesinden bir bilgi. İki siteden de kulaklığın olduğu teyit edilmiştir...👍

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

• Yurtdışı kutulardan kılıf çıkıyor kablolu kulaklık yok, Türkiye'deki kutularda ise kablolu kulaklık var ama kılıf yok, sonuç olarak böyle bir farklılık var.

• quote:

Orijinalden alıntı: astegon

M51'de Bixby, Güvenli Klasör gibi özellikler yok. Onun dışında hemen hemen aynı cihazlar.
    Biyerde okudum bixby routines yok diyor ama? inşallah komple bixby yoktur gereksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Yurtdışı kutulardan kılıf çıkıyor kablolu kulaklık yok, Türkiye'deki kutularda ise kablolu kulaklık var ama kılıf yok, sonuç olarak böyle bir farklılık var.
    çook teşekkür ettim eyvallah hocam
  • Beyler Galaxy Buds kullanan var mı? M51 ön siparişinde buds veriyor diye sipariş verdim yoksa ön sipariş vermeyip bekleyecem. Çünkü bu telefon 3200 e kadar çok rahat iner bence. Bir iki kişi buds iyi değil falan dedi çevremde. Buds kullanan var mı sesi nasıl tecrübeli biriler var mı?
  • Beyler ağırlık ve kalınlığa benim haricimde takılan yokmu
    Taksit veya krediyle hangi siteden alınır ve buds kulaklık kaça satılır?

• Hocam muhteşem batarya süresi ağırlık kalınlık unutturuyor ben spigen yüzük ile kullanıyorum m30s var elimde hiç sorun olmuyor. Faiz artırımı geldi dolar az geriledi fiyat beli düşebilir biraz ama ben beklemiyorum çünkü bu paralardan hediyesi olmadan da satilir bu telefon a71 bile satılıyor

• Kulaklık hediyesinin süresi uzatıldı sanırım
  • can | aky C kullanıcısına yanıt
    Galaxy Buds Plus

Hızlı bir test ettim. İlk taktığımda bas hiç yoktu, sonra anladım ki uçlar küçük kalıyor. Büyük uçları taktım ve gayet güzel çalıyorlar. Üst segmente ile kıyaslamak doğru değil ama bence ses gayet başarılı. Birden fazla cihaza bağlanabilyor, ses geçirme özelliği var (voice pass through) yani dışarıdan ses almaya başlıyor. Tüm özelliği kullanmak için Galaxy Wear uygulama indirmek lazım. Kutu gerçekten küçük. Toplam 3 ucu ve lastikli bilezik mevcut, bence çoğu kişilere uyum sağlar. Bu kulaklıklar bu kadar pil ömrü nasıl sağlanıyor bilmiyorum, ama bence başarılı bir ürün ve almaya değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEBEP -- 24 Eylül 2020; 20:6:29 >

• Bu telefonda tek eksik sanırım gene ışık sensörü, ekran parlaklık sensörü yani, gene kameradan alacak galiba o da sarj yiyor be çok kararlı değil

• CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt
    Tüm gün maksimum ışık olsun 7000mah pil var

O da göz yoruyor be hocam. M30s'te yoktu bir dahaki telefonumda olacak demiştim bu telefonu görünce vazgeçtim. Şimdi kampanya devam edecek mi? Eşime de alacağız ama beklesek mi alsak mi karar veremedik

• quote:

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

Biyerde okudum bixby routines yok diyor ama? inşallah komple bixby yoktur gereksiz

Alıntıları Göster
    Komple yok sanırım Bixby.
    1 ayda amoled yanığı olsun sonra :)
  • Melburg kullanıcısına yanıt
    Amele yanığı olarak okudum bir anda 🤗

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 24 Eylül 2020; 21:51:48 >
  • Bizede hayırlı olur inşallah 1 tane g gidiyordan az önce aldım. m30s 10 ay kullandım güzeldi üzmemisti beni müşteri çıkmışken sattim..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.