Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (531. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
679.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arabaya bağlamak için yeni bir kablo almam gerekiyor. Arabanın usb kısmı orjinal kablo istiyor ama ucu type c olandan değil diğer usb ucu. Alıp orjinal kullanan var mı veya marka

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ugreen veya Baseus'da aradığınız özelliklerde uygun fiyatlı ve kaliteli kablolar vardır muhtemelen. bu iki markaya özellikle bakmanızı tavsiye ederim.

• zantevesta kullanıcısına yanıt

Hocam arkadaşında dediği gibi o markalara bakın özellikle ip örgü olanları alın daha uzun gidiyor bende baseus var çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dadas2558 kullanıcısına yanıt
    Hocam carplay için kullanıyor musunuz

• zantevesta kullanıcısına yanıt

Bende Android Auto kullanıyorum hocam gayet başarılı ve hızlı

Teşekkürler

• M51 telefonumu 1 Haziran güncellemesi yaptım..şebeke sorunu hatası verdi.. Wifi yi kapatınca uçak modu silik mod ile aktif oluyor.. Ama uçak moduna bakınca kapalı gözüküyor.. Wifiyi açınca şebeke geliyor yada wifi araması aktif oluyor.. Çözümü bilen var mı? İnternette yaptığım aramalarda çözüme ulaşamadım.. Fabrika ayarlarına dönmek istemiyorum

• Bu telefon halen bu fiyatlardan nasıl alıcı buluyor anlamıyorum? Samsung telefonlar içinde halen değerini koruyan hatta arttıran tek model bu olsa gerek.

Tamam efsane batarya var, ekran iyi vs ama neredeyse yeni çıkan A73 5G ile aynı fiyat.

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Batarya sı yetiyor. Geri kalan özelliklerin artık bir önemi yok zaten.

Telefonun 7000 mAh Li-Poly bataryası; 64 saat konuşma süresi (4G), 24 saat internet kullanımı (WiFi), 23 saat internet kullanımı (4G), 34 saat video oynatma ve 182 saat müzik oynatma olanağı tanıyor.

Daha ne olsun. Kaç telefonun var bu gücü. Şarj aletini unutuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 21 Temmuz 2022; 0:11:31 >
  • Telefon ilk zamanlardaki gibi performans vermiyor. Yerine önerilen bir telefon var mi? 6-7000 mah civarı Turkiye'ye gelecek Samsung telefon var mı acaba?

Üstadım bence o kadar satan bir cihaz değil elde kalan firmaların ki o da sayılıdır muhtemelen fiyat şişirmesi

Cihaz yoksa özellikleri f/p açısından gayet iyi

• O fiyata listelenmiş olması insanların satın aldığı anlamına gelmez. Tahminen ellerinde kalan bir iki cihaz var; ya tutarsa deyip böyle bir fiyar girmişler.

• Elde kalan telefonlara girilen sallama fiyatlara inanmayın. 10 bin lira verene kadar millet gider S20 FE falan alır. M51 güzel telefondu fakat modası geçti artık.

Dostum cihaz özellikleri çıktığı zamana göre çok iyiydi. Bataryası zaten muhteşem. Halen bu fiyata satışta olması alışılageldik bir durum değil. Eşim M51 kullanıyor ve batarya performans düşüklüğü, donma, kasılma vs sorunu yok. Eğer pert olmazsa bu telefon bu batarya ile 3-4 sene daha rahat götürür.

Diyeceğim şu ki; bahse konu olan fiyata neredeyse yeni çıkan A73 5G satılıyor. Onun da bataryası 5.000 mAh ama işlemci ve yeni teknoloji olması sebebiyle M51'in bataryası ile çekişebilir. O kadar para verene kadar A73 5G veya M5X 5G modelleri tercih edilebilir. Fiyat gereksiz yere şişirilmiş.

• cazsever C kullanıcısına yanıt

Dostum herhalde beni yanlış anladınız. Telefonla veya özellikleriyle ilgili bir sıkıntı yok hemfikiriz. Eşim de M51 kullanıyor ve son derece memnun. Ben sadece bu telefonun halen 11 bin liraya yakın fiyatlara satılmasına şaşırıyorum.

• Arkadaşlar merhaba ekrani değiştireceğim ama nereden alabilirim billmiyorum yardımlarınızı rica ederim
    Edit:Kendim değiştirecektim baktim iş sadece ekranla bitmiyor verip yaptirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.w.i.f.K -- 23 Temmuz 2022; 19:55:41 >
    İşte ben tam da onu anlatmışım zaten, telefonun özelliklerınden bahsetmiyorum. Pilin özelliklerinden bahsedip çok değerli olduğu için hala o fiyatlara satışta diyorum. Ama yine de bakmayın siz o fiyatlara satışa konulduğuna. Satılır mı satılmaz mı allah bilir. Biraz da üretim sıkıntısı çekiliyor tedarik zinciri bozuldu. Doların da durumu ortada. Fiyatlar genelde uçtu gitti. Bu telefonun üst modelleri aynı özelliklerde 4000-5000 mah aralığında pil ile aynı fiyatlara gidiyor. Telefonumu kalbetsem gider yine aynısını alırdım.

• Arkadaşlar telefonun garantisi bitmeden pil değişimi yaptırmak istiyorum ücretsiz olarak pil değişimi yapıyorlar mı? Yaptıran arkadaşlar cevaplayabilirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 24 Temmuz 2022; 15:53:6 >
  • Servise gidip şansınızı deneyin. Başka bir Samsung telefonumda batarya şikayetiyle gittim, garanti kapsamına değiştirdiler. Smart Switch ile telefonunuzu yedekleyip gidin.

• Daha önce burada yaptırdığını yazanlar oldu. Ben geçen İzmir Karşıyaka servise gittiğimde hemen telefonun pil sağlığına baktılar kendi yazılımlarıyla ve yüzde 99 sağlık görüyoruz, o nedenle pil değişimi sağlayamayız dediler. Yalnızca pil sağlığını yüzde 80'in altında gördüklerinde değişim yaptıklarını söylediler.

• 
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.